>> Ostaa Aacidexam <<

ostaa Aacidexam Nopea lääkemääräys

Aacidexam (Decadron) Yleinen käyttö

Aacidexamia käytetään niveltulehduksen, veren / hormonien / immuunijärjestelmän häiriöiden, allergisten reaktioiden, tiettyjen iho- ja silmäsairauksien, hengitysvaikeuksien, tiettyjen suoliston häiriöiden hoitoon. Lisäksi sitä käytetään valkoisten verisolujen syöpien (leukemiat) ja imusolmukasvujen (lymfoomien) hoitoon. Lopuksi Aacidexamia käytetään korvaushoidoksi potilailla, joiden lisämunuaiset eivät kykene tuottamaan riittävästi kortikosteroideja.

Aacidexam (Decadron) Annostus ja suunta

Ota tämä lääkitys suun kautta lääkärisi ohjeiden mukaan. Ensimmäinen oraalinen annos on 0,75 - 9 mg päivässä riippuen taudista. Alkuannos on säädettävä hoidon vasteen perusteella. Ota ruokaa tai maitoa mahalaukun estämiseksi. Ota tämä lääkitys suun kautta ruoan tai täysi lasi vettä tai maitoa, ellet lääkäri ohjaa sinua muutoin. Jos otat tämän lääkityksen kerran päivässä, ota se aamulla ennen kello 9. Käytä tätä lääkettä säännöllisesti, jotta saat kaiken hyödyn. Ota se samanaikaisesti joka päivä. On tärkeää jatkaa tämän lääkityksen käyttöä, vaikka olosi hyvin. Seuraa annosteluaikataulua huolellisesti ja ota tämä lääkitys tarkasti. Älä lopeta tämän lääkityksen ottamista kuulematta lääkärisi. Kerro lääkärillesi, jos tilanne ei paranna tai pahenee.

Aacidexam (Decadron) Varotoimenpiteet

Ei ole rokotuksia, rokotuksia tai ihokokeita ellei lääkärisi nimenomaan määrää. Ennen kuin otat Aacidexamia, kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle, jos sinulla on allergiaa, lääketieteellistä historiaa: aktiivisia sieni-infektioita, munuais- tai maksasairauksia, psyykkisiä / mieliala-olosuhteita, matala veren mineraaleja, kilpirauhasen sairaus, mahalaukun / suolen ongelmia, korkea verenpaine, sydän ongelmat, diabetes, silmäsairaudet, hauraat luut, verihyytymien historia. Jos olet käyttänyt tätä lääkettä pitkään, elimistösi ei saa tehdä tarpeeksi luonnollisia hormoneja fyysisen stressin aikana. Annossi on ehkä säädettävä. Jos olet lopettanut tämän lääkkeen ottamisen viimeisten 12 kuukauden aikana, saatat joutua aloittamaan sen ottamisen uudelleen, jos kehosi on fyysisen rasituksen alaisena. Ennen leikkausta kerro lääkärillesi tai hammaslääkäriin, että käytät tätä lääkettä tai olet ottanut sen viimeisten 12 kuukauden aikana. Jos sinulla on jo haavauma tai jos käytät suuria annoksia aspiriinia tai muita niveltulehduslääkkeitä, rajoittakaa alkoholijuomia, kun käytät tätä lääkettä, jotta voit vähentää vatsan / suoliston verenvuotoriskiä. Jos sinulla on diabetes, tämä lääke voi vaikeuttaa verensokeriesi hallintaa. Seuraa säännöllisesti verensokeritasoja ja ilmoita lääkärille tuloksista. Raskauden aikana tätä lääkettä tulee käyttää vain silloin, kun sitä tarvitaan selvästi. Keskustele riskeistä ja hyödyistä lääkärisi kanssa. Tämä lääke voi siirtyä äidinmaitoon ja sillä voi olla haitallisia vaikutuksia imettäville lapsille. Siksi imettämistä ei suositella käytettäessä tätä lääkettä. Vältä yhteydenpitoa ihmisiin, jotka ovat äskettäin saaneet suun kautta otettavan poliorokotteen tai influenssisrokotteita hengitettynä nenän, vesirokotteen tai tuhkarokkoon, ellei sinulla ole aiemmin ollut näitä sairauksia (lapsuudessa). Jos altistuu yhdelle näistä infektioista, etkä ole aiemmin saanut sitä, hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon.

Aacidexam (Decadron) Vasta-aiheet

ÄLÄ käytä Aacidexamia, jos olet allerginen jollekin Aacidexam-valmisteen aineosalle, sinulla on systeeminen sieni-infektio, käytät mifepristonia. Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoajaan välittömästi, jos jokin näistä koskee sinulle. Mahdolliset haittavaikutukset Aacidexamin haittavaikutukset riippuvat annoksesta, kestosta ja antotavasta. Lyhyt deksametasonikurssit ovat yleensä hyvin siedettyjä muutamilla ja lievillä sivuvaikutuksilla. Pitkäaikainen, korkea annos deksametasoni tuottaa yleensä ennustettavissa olevia ja mahdollisesti vakavia sivuvaikutuksia. Aina kun mahdollista, pienimmän efektiivisen annoksen deksametasonia tulee käyttää mahdollisimman lyhyessä ajassa sivuvaikutusten minimoimiseksi. Vaihtoehtoinen annos voi myös vähentää haittavaikutuksia. Haittavaikutuksia ovat nesteen kertyminen, painonnousu, korkea verenpaine, kaliumin häviäminen, päänsärky, lihasten heikkous, kasvojen turvotus ja kasvojen kasvot, harvennus ja ihon helpottuminen, glaukooma, kaihi, peptinen haavauma, diabeteksen paheneminen, epäsäännöllinen kuukautiset, kasvun hidastuminen lapsilla, kouristukset, vatsavaivat, päänsärky, huimaus, kuukautiskierrokset, nukkumisvaikeudet, lisääntynyt ruokahalu tai painonnousu voi tapahtua, masennus, euforia, unettomuus, mielialan vaihtelut, persoonallisuuden muutokset ja jopa psykoottinen käyttäytyminen. Hyvin vakava allerginen reaktio tähän lääkkeeseen on harvinaista. Jos jokin näistä vaikutuksista jatkuu tai pahenee, ilmoita asiasta välittömästi lääkärillesi tai apteekkiin.

Aacidexam (Decadron) Huumeiden väliset yhteydet

Huumeet kuten fenobarbitaali, efedriini, fenytoiini (Dilantin) ja rifampiini (Rifadin, Rimactane) voivat lisätä kortikosteroidien hajoamista maksassa. Tuloksena voi olla alhaisempi verenpainetaso ja vähäiset vaikutukset. Siksi kortikosteroidin annosta on ehkä lisättävä, jos hoito jollakin näistä aineista alkaa.

Aacidexam (Decadron) Missään annoksessa

Jos käytät tätä lääkitystä päivittäin ja säännöllisesti, ja unohdat annoksen, ota se heti kun muistat. Jos se on lähellä seuraavan annoksen aikaa, ohita Missed-annos ja jatka tavallista annosteluaikataulua. Älä kaksinkertaista annosta kiinni.

Aacidexam (Decadron) Yliannostus

Hakeudu lääkärin hoitoon, jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa lääkettä.

Aacidexam (Decadron) Varastointi

Aacidexam tulee säilyttää 68-77 F (20-25 C) eikä jäädytetty

Aacidexam (Decadron) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeitä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia lääkeintegraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsehoitoon ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Aacidexam <<


[top]