>> Ostaa Abaglin <<

ostaa Abaglin Nopea lääkemääräys

Abaglin (Neurontin) Yleinen käyttö

Gabapentiini on gamma-aminovoihapon (GABA) johdannainen. Alun perin se kehitettiin epilepsian hoitoon. Tällä hetkellä tätä lääkettä käytetään lievittää kipua, erityisesti neuropaattista kipua.

Abaglin (Neurontin) Annostus ja suunta

Ota Abaglin suun kautta lasillisen vettä ruoan kanssa tai ilman. Ota lääke vain määrätyllä tavalla, koska annostus ja aikataulu voivat vaihdella tilan ja muiden tekijöiden mukaan. Vältä tämän lääkkeen leikkaamista, murskaamista tai pureskelu. Älä käytä lääkettä useammin kuin on määrätty. Älä anna lopettaa sitä, paitsi lääkärisi neuvoa. Saattaa tarvita lääkkeen apua. Ota yhteys lääkäriisi asianmukaisesta annoksesta sinulle.

Abaglin (Neurontin) Varotoimet

Ennen kuin otat Abaglin, kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet allerginen sille; tai jos sinulla on muita allergioita. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on sydämen, maksan tai munuaisten vajaatoiminta. Vältä alkoholin käyttöä ja tupakointia samalla hoidettaessa tätä lääkettä. Cautoin on suositeltavaa käyttää Celebrexia raskaana oleville / imettäville naisille tai lapsille. Ikääntyneet ihmiset voivat olla herkempiä lääkkeen haittavaikutuksille. Raskauden aikana tätä hoitoa tulee käyttää vain silloin, kun se on erittäin tarpeellista. Koska tämä lääke voi imeytyä ihon läpi, raskaana olevat tai raskauttavat naiset eivät saa manipuloida tätä lääkettä.

Abaglin (Neurontin) Vasta-aiheet

Abaglinia ei tule käyttää potilaille, joilla on osoitettu olevan yliherkkyysreaktio Gabapentinille.

Abaglin (Neurontin) Mahdolliset haittavaikutukset

Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat ihottuma, kutina tai nokkosihottuma, rintakipu, päänsärky, pahoinvointi jne. Hyvin vakava allerginen reaktio esiintyy harvoin. Monet tämän lääkkeen käyttävät ihmiset eivät ole vakavia haittavaikutuksia. Ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin lisätietoja. Jos havaitset vaikutuksia, joita ei ole mainittu tässä, ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin.

Abaglin (Neurontin) Lääkevalmistelu

Kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle kaikista lääkkeistä, joita olet käyttänyt ennen reseptilääkkeitä tai lääkkeitä, joita käytit ennen tämän lääkityksen käyttöä. Abaglin voi olla vuorovaikutuksessa: * antasidit * morfiini * naproxen * sevelamer Käänny lääkärisi tai apteekkihenkilökunnan puoleen saadaksesi lisätietoja.

Abaglin (Neurontin) Missään annoksessa

Jos olet unohtanut annoksen, ota se heti kun muistat. Jos näet, että se on lähellä seuraavan annoksen aikaa, ohita Missed-annos ja jatka tavallista annosteluaikataulua. Älä ota annosta kahdesti.

Abaglin (Neurontin) Yliannostus

Jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa lääkettä, ota välittömästi yhteys lääkäriin. Yliannostuksen oireisiin kuuluu yleensä rintakipu, pahoinvointi, epäsäännöllinen syke ja tunne valoa tai pyörtymistä.

Abaglin (Neurontin) Säilytys

Säilytä lääkkeesi huoneenlämmössä 68-77 astetta (20-25 astetta C) pois valolta ja kosteudelta. Älä säilytä huumeita kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten ulottuvilta.

Abaglin (Neurontin) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Abaglin <<


[top]