>> Ostaa Abboticin <<

ostaa Abboticin Nopea lääkemääräys

Abboticin (Erythromycin) Yleinen käyttö

Abboticin on ryhmässä huumeita, joita kutsutaan makrolidiantibiooteiksi. Erytromysiiniä käytetään erilaisten bakteerien aiheuttamien infektioiden hoitoon. Sitä käytetään myös bakteerien endokardiitin ja reumaattisen kuumeen aiheuttamien iskujen ehkäisemiseen.

Abboticin (Erythromycin) Annostus ja suunta

Ota erytromysiini juuri sen mukaan, mitä sinulle on määrätty. Ota kukin annos kokonaan lasilla (8 unssia) vettä. Abboticin voidaan ottaa tyhjään vatsaan tai ruokaan tai maitoon. Älä murskata, pureskele, rikkoa tai avata entiopäällysteistä tai viivästyneesti vapauttavaa pillua. Niele pilleri kokonaan.

Abboticin (Erythromycin) Varotoimet

Antibioottiset lääkkeet voivat aiheuttaa ripulia, joka saattaa olla merkki uuden infektion ilmiöstä. Jos sinulla on ripuli, joka on vetistä tai siinä on verta, soita lääkärillesi. Älä käytä mitään lääkettä ripulin pysäyttämiseen, ellei lääkärisi ole määrännyt sinulle.

Abboticin (Erythromycin) Vasta-aiheet

Älä käytä tätä lääkettä, jos olet allerginen erytromysiinille tai jos käytät myös sisapridia (Propulsid) tai pimotsidiä (Orap). Jos sinulla on maksasairaus tai myasthenia gravis, saatat tarvita annosmuutoksia tai erityisiä testejä, jotta erytromysiiniä voitaisiin turvallisesti ottaa. Tämän lääkityksen ei odoteta olevan haitallista syntymättömälle lapselle. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta hoidon aikana. Abboticin voi siirtyä äidinmaitoon ja saattaa vahingoittaa imettävää vauvaa. Älä käytä tätä lääkitystä ilmoittamatta lääkärillesi, jos imetät vauvaa. Mahdolliset haittavaikutukset Saat hätätapauslääkettä, jos sinulla on jokin näistä merkkejä allergisesta reaktiosta erytromysiinille: nokkosihottuma; vaikeuksia hengittää; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus. Soita lääkärillesi heti, jos sinulla on jokin näistä vakavista haittavaikutuksista: rintakipu, epätasainen sydämenlyönti, tunne valoa tai pyörtyä; pahoinvointi, vatsakipu, alhainen kuume, menetetty ruokahalu, tumma virtsa, savi-uloste, keltaisuus (ihon tai silmien keltaisuus); tai ripuli, joka on vetistä tai veristä. Vähemmän vakavia erytromysiinivaivoja voivat olla: lievä pahoinvointi, oksentelu, ripuli tai vatsakipu; huimaus, päänsärky, väsymys; emätin kutina tai purkautuminen; tai lievää kutinaa tai ihottumaa.

Abboticin (Erythromycin) Drug Interaction

Monet lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa erytromysiinin kanssa. Kerro lääkärillesi kaikista käyttämistäsi reseptilääkkeistä ja over-the-counter-lääkkeistä. Tämä sisältää vitamiineja, kivennäisaineita, kasviperäisiä tuotteita ja muita lääkärin määräämiä lääkkeitä. Älä käytä uutta lääkitystä sanomatta lääkärisi.

Abboticin (Erythromycin) Missed dose

Ota Missed-annos heti kun muistat. Jos on melkein aika seuraavalle annokselle, ohita Missed-annos ja ota lääke seuraavalla säännöllisellä aikataululla. Älä käytä ylimääräistä lääkettä Misseddosin valmistamiseen

Abboticin (Erythromycin) Yliannostus

Pyydä hätätapaus, jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa lääkettä. Yliannostus oireita voivat olla pahoinvointi, oksentelu, ripuli, vatsakipu tai kuulon heikkeneminen.

Abboticin (Erythromycin) Säilytys

Säilytä tämä lääke huoneenlämmössä kosteudelta ja kuumuudelta.

Abboticin (Erythromycin) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Tiettyä potilasta koskevat erityiset ohjeet on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Abboticin <<


[top]