>> Ostaa Acarbose <<

ostaa Acarbose Nopea lääkemääräys

Acarbose (Precose) Yleinen käyttö

Akarbosi hidastaa hiilihydraattien ruoansulatusta, mikä auttaa hallitsemaan verensokeriarvoja. Akarbosia käytetään tyypin 2 diabeteksen hoitoon. Akarbosea käytetään joskus yhdessä insuliinin tai muiden suun kautta ottamiesi diabeteslääkkeiden kanssa.

Acarbose (Precose) Annostus ja suunta

Ota tämä lääke täsmälleen sellaisena kuin se sinulle on määrätty. Älä ota lääkitystä suurempia määriä, tai ota se pidempään kuin lääkärisi on suositellut. Ota etikkahappoa pääruoan ensimmäisellä purenta, ellei lääkäri toisin sano. Lääkkeesi tarpeet voivat muuttua, jos sairastut tai loukkaantuu, jos sinulla on vakava infektio tai jos sinulla on minkäänlaista leikkausta. Lääkärisi saattaa haluta sinun lopettaa akboosin käytön lyhyessä ajassa, jos jokin näistä tilanteista vaikuttaa sinua. Älä muuta annosta tai lopeta akboseen ottamista keskustelematta ensin lääkärisi kanssa

Acarbose (Precose) Varotoimet

Varmista, että verensokerisi on liian alhainen ja aiheuttaa hypoglykemiaa. Sinulla voi olla hypoglykemia, jos ohitat aterian, käytät liian pitkää, juo alkoholia tai olet stressaantunut. Tunne alhaisen verensokerin merkkejä (hypoglykemia) ja miten tunnistaa ne: nälkä, heikkous, pahoinvointi, ärtyisyys, vapina; uneliaisuus, huimaus, päänsärky, näön hämärtyminen; sekavuus, keskittymisvaikeudet; hikoilu, nopea sydämenlyönti; kohtaukset (kouristukset); tai pyörtyminen, kooma (vaikea hypoglykemia voi olla kohtalokas). Pidä veren glukoosin (dekstroosin) tarjonta, jos sinulla on alhainen verensokeri. Kun käytät akarboseja, karkkia tai pöydän sokeria (sakkaroosia) ei ehkä toimi samoin kuin dekstroosi nopeasti nostaen verensokeria. Varmista myös, että perheesi ja läheiset ystäväsi osaavat auttaa sinua hätätilanteessa. Akboosi on vain osa täydellistä hoitohoitoa, johon sisältyy myös ruokavalio, liikunta ja painonhallinta. On tärkeää käyttää tätä lääkettä säännöllisesti, jotta siitä saataisiin eniten hyötyä. Lataa resepti ennen kuin lopetat lääkkeen kokonaan.

Acarbose (Precose) Vasta-aiheet

Vältä alkoholi alkoholin käytön aikana. Alkoholi laskee verensokeria ja voi lisätä hypoglykemian riskiä. Vältä ruoansulatusentsyymien, kuten pankreatiinin, amylaasin tai lipaasin, ottamista samanaikaisesti, kun otat akarboseja. Nämä entsyymit voivat vaikeuttaa elimistösi imeytymistä akboosiin. Ruoansulatusentsyymejä sisältävät tuotteet ovat Arco-Lase, kokotamiini, donnazyme, haima, kreoni ja ku-zyme. Mahdolliset haittavaikutukset Saat hätäkeskuksen apua, jos sinulla on jokin näistä allergisen reaktion oireista: nokkosihottuma; vaikeuksia hengittää; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus. Soita lääkärillesi heti, jos sinulla on jokin näistä maksan oireista: alhainen kuume; pahoinvointi, vatsakipu, ruokahaluttomuus; tumma virtsa, savi-väriset uloste; tai keltaisuus (ihon tai silmien keltaisuus). Vähemmän vakavia haittavaikutuksia voivat olla: lievä vatsakipu, kaasu, turvotus; ripuli; tai lievää ihottumaa tai kutinaa. Tämä ei ole täydellinen luettelo haittavaikutuksista, ja muut voivat ilmetä. Kerro lääkärillesi epätavallisista tai levottomista sivuvaikutuksista.

Acarbose (Precose) Lääkevalmistelu

Sinulla voi olla todennäköisempää hyperglykemiaa (korkea verensokeri), jos käytät akarbosaa muiden verensokerimäärien kanssa. Lääkkeet, jotka voivat nostaa veren sokeria ovat: isoniazid; digoksiini; niasiinia, nikotiinipakkauksia tai kumia; diureetit (vesipitoiset pillerit); steroidit (prednisoni ja muut); fenotiatsiinit (Compazine ja muut); kilpirauhasen lääketiede (Synthroid ja muut); ehkäisyvalmisteita ja muita hormoneja; kohtauslääkkeet (Dilantin ja muut); kylmä tai astma lääkitys; ruokavalio pillereitä, piristeitä tai lääkkeitä ADHD: n hoitoon; tai kalsiumkanavan estäjä, kuten diltiatseemi (tiaasi, Cartia, Cardizem), felodipiini (Plendil), nifedipiini (Procardia, Adalat), verapamiili (Calan, Covera, Isoptin, Verelan) ja muut. Tämä luettelo ei ole täydellinen, ja voi olla muita lääkkeitä, jotka voivat vaikuttaa verensokeriin tai vuorovaikutuksessa akarbosaanin kanssa. Kerro lääkärillesi kaikista reseptilääkkeistä ja vitamiineista, vitamiineista, kivennäisaineista, kasviperäisistä lääkkeistä ja muista lääkärin määräämistä lääkkeistä. Älä aloita uutta lääkitystä kerrottuasi lääkärillesi.

Acarbose (Precose) Missed dose

Ota Missed-annos heti kun muistat (muista ottaa se aterian yhteydessä). Jos se on ollut pidempi kuin 15 minuuttia aterian aloittamisen jälkeen, saatat silti jatkaa vatsahapoa, mutta se voi olla vähemmän tehokasta kuin ottaa se aterian ensimmäisellä purenta. Älä ota vatsahappoa aterioiden välillä, äläkä käytä ylimääräistä lääkettä, jos haluat korvata unohdetun annoksen.

Acarbose (Precose) Yliannostus

Pyydä hätälääketieteellistä apua, jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa lääkettä. Yliannostusin voi liittyä turvotusta, kaasua tai vatsavaivoa. Yliannostustapauksessa älä syö tai juo mitään, joka sisältää hiilihydraatteja seuraavan 4-6 tunnin ajan.

Acarbose (Precose) Varastointi

Säilytä akarbose huoneenlämmössä tiukasti suljetussa säiliössä, kosteuden ja lämmön välissä

Acarbose (Precose) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka ei kata kaikkia ohjeita, mahdollisia lääkeintegraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsekäsittelyyn ja itsediagnostiikkaan. Tiettyä potilasta koskevat erityiset ohjeet on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Acarbose <<


[top]