>> Ostaa Acasmul <<

ostaa Acasmul Nopea lääkemääräys

Acasmul (Cardizem) Yleinen käyttö

Diltiazem kuuluu ryhmään ns. kalsiumkanavan salpaajia. Tämä lääke rentouttaa verisuonia ja laskee sykettä. Sitä voidaan käyttää hypertension, angina pectoriksen, eräiden rytmihäiriöiden hoitoon.

Acasmul (Cardizem) Annostus ja suunta

Käytä Acasmulin lääkärin määräämän lääkkeen kanssa Älä käytä lääkettä useammin kuin on määrätty. Älä anna lopettaa sitä, paitsi lääkärisi neuvoa. Saattaa tarvita lääkkeen apua. Ota yhteys lääkäriisi asianmukaisesta annoksesta sinulle.

Acasmul (Cardizem) Varotoimet

Ennen kuin käytät Acasmuliä, kerro siitä lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet allerginen sille. tai jos sinulla on muita allergioita. Kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle, jos sinulla on Wolff-Parkinsonin-valkoista oireyhtymää, SA: n tai AV-solmun poikkeavuuksia tai kammion vähentynyt toiminta. Kerro myös lääkärillesi, jos olet raskaana tai imetät. Vältä alkoholin käyttöä ja tupakointia samalla hoidettaessa tätä lääkettä. Ikääntyneet ihmiset voivat olla herkempiä lääkkeen haittavaikutuksille.

Acasmul (Cardizem) Vasta-aiheet

Acasmul-valmistetta ei tule käyttää potilaille, jotka ovat osoittaneet yliherkkyysreaktion tähän lääkkeeseen.

Acasmul (Cardizem) Mahdolliset haittavaikutukset

Yleisimmät haittavaikutukset ovat huimaus, ummetus, kasvojen punoitus, päänsärky, heikkous jne. Hyvin vakava allerginen reaktio esiintyy harvoin. Monet tämän lääkkeen käyttävät ihmiset eivät ole vakavia haittavaikutuksia. Ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin lisätietoja. Jos havaitset vaikutuksia, joita ei ole mainittu tässä, ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin.

Acasmul (Cardizem) Lääkevalmistelu

Kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle kaikista reseptilääkkeistä ja nonprescription / yrttituotteista, joita voit käyttää ennen tämän lääkityksen käyttöä. Acasmul voi olla vuorovaikutuksessa kvinidiinin ja beetasalpaajien kanssa. Ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin lisätietoja.

Acasmul (Cardizem) Missään annoksessa

Jos olet unohtanut annoksen, ota se heti kun muistat. Jos näet, että se on lähellä seuraavan annoksen aikaa, ohita Missed-annos ja jatka tavallista annosteluaikataulua. Älä ota annosta kahdesti.

Acasmul (Cardizem) Yliannostus

Jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa lääkettä, ota välittömästi yhteys lääkäriin. Yliannostuksen oireisiin kuuluu yleensä rintakipu, pahoinvointi, epäsäännöllinen sydämenlyönti ja tunne valoa tai pyörtymistä.

Acasmul (Cardizem) Säilytys

Säilytä lääkkeesi huoneenlämmössä 68-77 astetta (20-25 astetta C) pois valolta ja kosteudelta. Älä säilytä huumeita kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten ulottuvilta.

Acasmul (Cardizem) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integrointeja tai Sivustoon liittyviä ohjeita ei voida käyttää itsehoitoon ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Acasmul <<


[top]