>> Ostaa Acatar Zatoki <<

ostaa Acatar Zatoki Nopea lääkemääräys

Acatar Zatoki (Motrin) Yleinen käyttö

Acatar Zatoki kuuluu ei-steroidisten tulehduskipulääkkeiden (NSAID) luokkaan. Tätä lääkettä käytetään vähentämään niveltulehdus, ensisijainen dysmenorrea, kuume. Ibuprofeenin tiedetään myös olevan trombosyyttisiä vaikutuksia. Sitä voidaan soveltaa myös muissa tapauksissa.

Acatar Zatoki (Motrin) Annostus ja suunta

Ota Ibuprofeeni suun kautta lasillisella vettä ruoan kanssa tai ilman. Vältä tämän lääkkeen leikkaamista, murskaamista tai pureskelu. Älä käytä lääkettä useammin kuin on määrätty. Älä anna lopettaa sitä, paitsi lääkärisi neuvoa. Saattaa tarvita lääkkeen apua. Ota yhteys lääkäriisi asianmukaisesta annoksesta sinulle.

Acatar Zatoki (Motrin) Varotoimet

Ennen kuin otat Ibuprofenia kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet allerginen sille; tai jos sinulla on muita allergioita. Ibuprofeeni, kuten muutkin tulehduskipulääkkeet, voivat estää natriumin ja litiumin erittymistä. Ole varovainen, kun käytät tätä lääkettä yhdessä litiumlisien kanssa. Vältä alkoholin käyttöä ja tupakointia samalla hoidettaessa tätä lääkettä. Ikääntyneet ihmiset voivat olla herkempiä lääkkeen haittavaikutuksille. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on Parkinsonin tauti, munuaisten tai maksasairaus, korkea verenpaine; jos olet raskaana tai imetät.

Acatar Zatoki (Motrin) Vasta-aiheet

Ibuprofeenia ei tule käyttää potilailla, joilla on natriumherkäherkkä hypertensio sekä potilaat, joilla on ollut yliherkkyysreaktio.

Acatar Zatoki (Motrin) Mahdolliset haittavaikutukset

Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat suun kuivuminen, huimaus, ärtyisyys, sedaatio, unettomuus, virtsaumpi jne. Hyvin vakava allerginen reaktio esiintyy harvoin. Monet tämän lääkkeen käyttävät ihmiset eivät ole vakavia haittavaikutuksia. Ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin lisätietoja. Jos havaitset vaikutuksia, joita ei ole mainittu tässä, ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin.

Acatar Zatoki (Motrin) Lääkevalmistelu

Kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle kaikista reseptilääkkeistä ja nonprescription / yrttituotteista, joita voit käyttää ennen tämän lääkityksen käyttöä. Ibuprofeeni voi olla vuorovaikutuksessa: * salisylaattiperheen (aspiriinin) * tulehduskipulääkkeiden (NSAID) * antikoagulanttien kanssa. Ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin lisätietoja.

Acatar Zatoki (Motrin) Missään annoksessa

Jos olet unohtanut annoksen, ota se heti kun muistat. Jos näet, että se on lähellä seuraavan annoksen aikaa, ohita Missed-annos ja jatka tavallista annosteluaikataulua. Älä ota annosta kahdesti.

Acatar Zatoki (Motrin) Yliannostus

Jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa lääkettä, ota välittömästi yhteys lääkäriin. Yliannostuksen oireisiin kuuluu yleensä rintakipu, pahoinvointi, epäsäännöllinen syke ja tunne valoa tai pyörtymistä.

Acatar Zatoki (Motrin) Säilytys

Säilytä lääkkeesi huoneenlämmössä 68-77 astetta (20-25 astetta C) pois valolta ja kosteudelta. Älä säilytä huumeita kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten ulottuvilta.

Acatar Zatoki (Motrin) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Acatar Zatoki <<


[top]