>> Ostaa Aceon <<

ostaa Aceon Nopea lääkemääräys

Aceon Yleinen käyttö

Aceonin uskotaan toimivan pääasiallisesti angiotensiinikonvertaasin (ACE) aktiivisuuden estämisen kautta. Sitä käytetään potilailla, joilla on valtimoverenpainetauti, krooninen sydämen vajaatoiminta, estää toistuva aivohalvaus potilailla, joilla on jo ollut aivohalvaus tai ohimenevä iskeeminen hyökkäys, vakaa sepelvaltimotauti komplikaatioiden vähenemiseen potilailla, joilla on vakaa sepelvaltimotauti.

Annostus ja reitit
Sisällä ennen ateriaa, kerta-annoksena samanaikaisesti. Valtimotautipotentiaalisesti sen annos on 4 mg tai ehkä jopa 8 mg: n suuruiseen päivittäiseen annokseen. Älä ota lääkettä suurempia määriä tai pidempään kuin suositellaan.

Aceon Varotoimet

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia sikiövaurioita (joissakin tapauksissa jopa kuolemantapauksessa), jos sitä käytetään raskauden viimeisten kuuden kuukauden aikana. Vältä alkoholin käyttöä. Älä käytä suolan korvikkeita tai kaliumlisältöjä Aceonin käytön aikana.

Aceon Vasta-aiheet

Yliherkkyys, angioneuroottinen edeema lääketieteessä, raskaus, imetys, lapsenkengät (turvallisuutta ja tehokkuutta ei ole määritetty).

Aceon Mahdolliset haittavaikutukset

Jos päänsärky, kuiva yskä, pahoinvointi, epätavallinen heikkous, selkäkipu tai ripuli ovat kokeneita, ilmoita asiasta lääkärillesi. Myös valtimon hypotensio, rintakipuanemia, hemoglobiinin korkea taso (hoidon alussa). Tämä lääke harvoin, mutta aiheuttaa vakavia (ja jopa kohtalokkaita) maksaongelmia.

Aceon Lääkevalmistelu

Ilmoittakaa lääkärillesi kaikista käyttämättömistä lääkemääräyksistä ja reseptilääkkeistä, erityisesti: leikkausta anesteeteista, narkoottisista kipulääkkeistä, litiumista, kaliumlisistä, kaliumia säästävistä vesipitoisuuksista, diureetit, korkea verenpaineen lääkitys, trimetopriimiä sisältävät lääkkeet, aspiriinia muistuttavat lääkkeet. Vältä lääkkeitä, jotka saattavat lisätä sydämesi sykettä, kuten dekongestantteja tai kofeiinia.

Aceon Missään annoksessa

Älä koskaan ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä. Jos se on lähes seuraavan annoksen aika, vain ohita jäänyt osa ja jatka lääkkeen ottamista aikataulun mukaisesti.

Aceon Yliannostus

Aceonin yliannostuksen oireet saattavat olla seurausta: ärsyttävyys tai heikotus tai pyörtyminen. Ota yhteyttä lääkäriisi.

Aceon Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-86 F (15-30 C) valolta ja kosteudelta.

Aceon Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integrointeja tai Sivustoon liittyviä ohjeita ei voida käyttää itsetarkoituksiin ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Aceon <<


[top]