>> Ostaa Acetazone Forte <<

ostaa Acetazone Forte Nopea lääkemääräys

Acetazone Forte (Anacin) Yleinen käyttö


Acetazone Forteia käytetään kipua, kuten lihaskipuja, päänsärkyä, hampaiden poistoa, hammassärkyä, niveltulehdusta ja reumaa, kuukautisia kouristuksia, kipua ja kuumetta. Se on yhdistelmä stimulanttia ja salisylaattia. Se estää useita erilaisia kemiallisia prosesseja kehossa, jotka aiheuttavat kipua, tulehdusta ja kuumetta. Ja se voi myös vähentää verihyytymien taipumusta.

Acetazone Forte (Anacin) Annostus ja ohjeet

Ota Acetazone Forte suun kautta aterian yhteydessä tai ilman. Jos mahahaava ilmenee, ota se ruoan kanssa mahahöyryn vähentämiseksi. Ota lääke täydellä lasillisella vettä. Älä maku 30 minuuttia lääkkeen ottamisen jälkeen. Käytä sitä tarkasti lääkärin määräämällä tavalla.

Acetazone Forte (Anacin) Varotoimenpiteet

Ennen kuin käytät lääkettä, keskustele lääkärisi kanssa, jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät: jos käytät määrätyt ja määrittelemättömät lääkkeet, kasviperäiset tuotteet, ruokavalio täydentää; jos sinulla on allergiaa elintarvikkeille, lääkkeille tai muille aineille; jos sinulla on astma, verenvuoto- tai hyytymisongelmat, munuaisten tai maksan vajaatoiminta, vatsan ja suolen ongelmia, nenän kasvua, sydänongelmia, vatsavaivoja, närästystä, vatsakipua. Maitohappo, flunssa, vesirokko. Tai K-vitamiinin puutos, jos sinulla on alkoholismi tai jos käytät 3 tai useampia alkoholijuomia päivässä: jos olet aivohalvaus, heikentää verisuonia tai aivojen verenvuotoa, Kawasakin oireyhtymää tai reumaattista sairautta; jos sinulla on ahdistusta, unihäiriöitä tai sydänvaivoja.

Acetazone Forte (Anacin) Vasta-aiheet

Älä ota Acetazone Forteia, jos sinulla on allergiaa Anancinin ainesosille. jos olet lapsi tai nuori, jolla on flunssa tai vesirokko; jos sinulla on verenvuoto-ongelmia, kuten hemofilia, von Willebrand -tauti, alhainen verihiutale tai aktiivinen verenvuoto; jos sinulla on vakavia allergisia reaktioita, kuten kiire, nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, huimaus aspiriinille, tartratsiini tai ei-steroidinen tulehduskipulääke (NSAID), kuten naprokseeni, ibuprofeenikelokoksibi, jos käytät antikoagulantteja tai metotreksaattia. Mahdolliset haittavaikutukset Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat huimaus, ärtyisyys, pahoinvointi, hermostuneisuus, vatsavaivat. Vaikeisiin sivuvaikutuksiin kuuluvat allergiset reaktiot, kuten ihottuma; nokkosihottuma; kutina; vaikeuksia hengittää; kireys rintaan; suun, kasvojen, huulten tai kielen turvotus; sekavuus; ripuli; uneliaisuus; vaikea tai jatkuva huimaus; soi korviin; vaikea tai jatkuva vatsakipu tai närästys, musta tai verinen uloste; vapina; nukkumisvaikeudet; oksentelu. Kysy lääkäriltä apua, jos jokin näistä vaikutuksista ilmenee.

Acetazone Forte (Anacin) Lääkevalmistelu

t
Kerro lääkärillesi kaikista lääkkeistä, joita voit käyttää, ja erityisesti seuraavista: angiotensiinikonvertaasin (ACE) estäjät (enalapriili), probenesidi tai sulfinpyratsoni, koska niiden teho saattaa olla vähentää Acetazone Forte; hiilihappoanhydraasin estäjät (asetatsolamidi), koska ne voivat vähentää Acetazone Fortein tehoa; insuliinia tai suun kautta annettavia diabeteslääkkeitä, koska anacin voi lisätä niiden haittavaikutuksia, mukaan lukien alhainen verensokeri; antikoagulantit (hepariini, varfariini), klopidogreeli tai tulehduskipulääkkeet (ibuprofeeni, selekoksibi), koska niiden haittavaikutusten riski, mukaan lukien verenvuotoriski, voidaan lisätä anakiinilla; kinolonit (siprofloksasiini), koska sivuvaikutuksia, kuten nukkumisongelmia, hermostuneisuutta, jitterinessa tai ahdistusta voi esiintyä; metotreksaatti, teofylliini tai valproiinihappo, koska anacin voi lisätä niiden vaiku- tusta ja sivuvaikutuksia.

Acetazone Forte (Anacin) Missään annoksessa

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, ohita unohtunut ja palaa normaaliin aikatauluun. Älä ota kahta annosta kerralla.

Acetazone Forte (Anacin) Yliannostus

Acetazone Forte Overdose-oireita ovat sekavuus; ahdistuneisuus; sekavuus; kuume; kuulon menetys; uupumus; valkeus, etenkin kun seisoo; lihasten nykiminen; pahoinvointi; nopea hengitys; nopea tai epäsäännöllinen syke; soinnut korviin; kouristukset; hengenahdistus; vatsakipu; nukkumisvaikeudet; oksentelu .. Jos olet sitä mieltä, että olet overdosed Acetazone Forte, hakeuduttava heti lääkärin hoitoon.

Acetazone Forte (Anacin) Varastointi

Säilytä Acetazone Forte huoneenlämmössä, 68-77 astetta (20-25 astetta). Varastoi lämmöltä, kosteudelta ja valolta. Älä säilytä kylpyhuoneessa. Pidä Acetazone Forte lasten ulottumattomissa ja lemmikkeinä.

Acetazone Forte (Anacin) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Acetazone Forte <<


[top]