>> Ostaa Aciclostad <<

ostaa Aciclostad Nopea lääkemääräys

Aciclostad (Aciclovir) Yleinen käyttö

Aciclostad on viruslääke, se on synteettinen ainesosa, jolla on samanlainen molekyylirakenne kuin puriininukleosidi. Aivoviruksia käytetään virusinfektioiden, kuten kylmähoidon, Herpes simplex -viruksen kasvun lopettamiseen, Varicella zoster -virukseen (vesirokko ja vyöruusu), Epstein Barr -virusta (jonka aiheuttaa rauhaskuume) ja vähäisemmässä määrin sytomegalovirus (CMV ). Se on myös hyödyllinen estämään sukupuolielinten herpes ja ehkäisemään virusinfektioiden esiintyminen niillä, joilla on alentunut immuunijärjestelmä. Tämä lääkitys voi myös auttaa vähentämään, kuinka kauan kipu on jäljellä haavan parantumisen jälkeen. Lisäksi ihmisillä, joilla on heikentynyt immuunijärjestelmä, akikloviiri voi pienentää viruksen riskiä levittäytymään muille kehon osiin ja aiheuttaa vakavia infektioita.

Aciclostad (Aciclovir) Annostus ja suunta

Ota tämä lääkitys suun kautta ruoan kanssa tai ilman ruokaa, yleensä 2-5 kertaa päivässä lääkärisi ohjeiden mukaan. Ota tämä lääke suun kautta lasillisen vettä. Ota lääke säännöllisin väliajoin. Älä käytä lääkettä useammin kuin suunnattu. Ota kaikki lääkkeet ohjeiden mukaan, vaikka luulet olevasi paremmin. Jos käytät tämän lääkkeen nestemäistä muotoa, ravista pulloa hyvin ennen jokaista annosta. Mittaa annos huolellisesti käyttäen erityistä mittauslaitetta / lusikkaa. Älä käytä kotitalouslusikkaa, koska et saa oikeaa annosta. Annostelu perustuu lääketieteelliseen kuntoon ja hoidon vastaukseen. Lapsilla annostus perustuu myös painoon.

Aciclostad (Aciclovir) Varotoimenpiteet

Sinun tulee keskustella terveydenhuollon tarjoajan kanssa ennen Aciclostad-valmisteen käyttöä, jos sinulla on munuaissairaus, mukaan lukien munuaisten vajaatoiminta (munuaisten vajaatoiminta), kaikki allergiat, mukaan lukien ruoan, väriaineiden tai säilöntäaineiden allergiat . Kerro terveydenhuollon tarjoajalle, jos olet raskaana tai ajatellut tulla raskaaksi, imettää. Varmista, että kerrot terveydenhuollon tarjoajalle kaikista lääkkeistä, mukaan lukien reseptilääkkeet ja reseptilääkkeet, vitamiinit ja kasviperäiset lisäravinteet. Lääkitys kulkee rintamaidon kautta. Siksi, jos imetät tai aiot aloittaa, keskustele tästä lääkärisi kanssa ennen lääkkeen ottamista

Aciclostad (Aciclovir) Vasta-aiheet

Aciclostad Injection on vasta-aiheinen potilaille, jotka aiheuttavat yliherkkyyttä asikloviirille tai valasikloviirille. Mahdolliset haittavaikutukset Haittavaikutukset voivat olla vakavia ja sinun tulee ilmoittaa lääkärille tai terveydenhuollon ammattilaiselle mahdollisimman pian. Näihin kuuluvat, mutta niihin rajoittumatta: allergiset reaktiot, kuten ihottuma, kutina tai nokkosihottuma, kasvojen, huulten tai kielen turvotus, rintakipu, sekavuus, aistiharhat, vapina, tumma virtsa, lisääntynyt herkkyys auringolle, punoitus, rakkuloita ihon kuorinta tai irtoaminen, mukaan lukien suun sisäpuolella, kouristuskohtaukset, virtsaamisvaikeudet tai virtsan määrän muutokset, epätavalliset verenvuodot tai mustelmat, tai tarkat punaiset ihokohdat, epätavallisen heikot tai väsyneet, silmien tai ihon keltaisuus . Sivuvaikutukset, jotka eivät yleensä edellytä lääkärinhoitoa: ripuli, kuume, päänsärky, pahoinvointi, oksentelu vatsavaivoja. Tällä tavoin raportoi lääkärillesi tai terveydenhuollon ammattihenkilölle, jos he jatkavat tai ovat järkyttäviä.

Aciclostad (Aciclovir) Huumeiden väliset yhteydet

On olemassa negatiivisia vuorovaikutuksia, joita voi esiintyä, kun Aciclostad yhdistetään minkä tahansa yllä lueteltuihin lääkkeisiin. Fenytoiini (fosfenytoiini) ja akikloviiri: se saattaa vähentää veren fenytoiinipitoisuutta, mikä ehkä tekee siitä vähemmän tehokasta. Sinun terveydenhuollon tarjoajan on ehkä mitattava veren fenytoiinitaso (veritesti) ja säädä annos tarvittaessa. Probenesidi voi lisätä verensokerisi Aciclostad-tasoa lisäämällä riskiä asykloviirin haittavaikutuksiin. Sinun terveydenhuollon tarjoajan on ehkä vähennettävä asykloviirin annostusta estääkseen tämän vuorovaikutuksen syntymisen. Acyclovir voi lisätä tenofoviirin määrää veressäsi, mikä saattaa lisätä sivuvaikutusten riskiä. Terveydenhuollon tarjoajasi saattaa joutua alentamaan tenofoviiriannosta estääkseen eston

huumeiden väliset yhteydet
.

Aciclostad (Aciclovir) Missed dose

Ota Missed-annos heti kun muistat. Jos on melkein aika seuraavalle annokselle, ohita Missed-annos ja ota lääke seuraavalla säännöllisellä aikataululla. Älä käytä ylimääräistä lääkettä Misseddosin valmistamiseen

Aciclostad (Aciclovir) Yliannostus

Pyydä hätätapaus, jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa lääkettä. Yliannostus oireita voivat olla kouristuskohtaukset (kouristukset), hallusinaatiot ja virtsaaminen vähemmän kuin tavallisesti tai ei lainkaan.

Aciclostad (Aciclovir) Varastointi

Säilytetään säädellyssä huoneenlämmössä 15 ° C - 25 ° C (59 ° F - 77 ° C). Pidä tämä lääke lasten ulottumattomissa, älä koskaan jakaa lääkkeitä muiden kanssa, ja käytä tätä lääkettä vain määrätyn käyttöaiheen varalta.

Aciclostad (Aciclovir) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integrointeja tai Sivustoon liittyviä ohjeita ei voida käyttää itsehoitoon ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Aciclostad <<


[top]