>> Ostaa Acido Alendronico <<

ostaa Acido Alendronico Nopea lääkemääräys

Acido Alendronico (Fosamax) Yleinen käyttö

Ei-hormonaalinen spesifinen estäjä osteoklastisen luun resorption (se on pyrofosfaatin synteettisiä analogeja), joka estää osteoklastien. Acido Alendronico stimuloi luiden muodostumista, palauttaa positiivisen tasapainon resorption ja luun muodostumisen välillä, kasvaa asteittain luiden mineraalitiheyttä (fosforin ja kalsiumin metabolian säätely), edistää luukudoksen muodostumista normaalilla histologialla. Acido Alendronicoia käytetään Pagetsin taudin, osteoporoosin hoitoon postmenopausaalisilla naisilla (luunmurtumien ehkäisy, erityisesti lantion ja selkärangan), miesten osteoporoosi, hyperkalsemia potilailla, joilla on pahanlaatuisia kasvaimia.

Acido Alendronico (Fosamax) Annostus ja suunta

Osteoporoosin hoitoon suositeltu annos on 5-10 mg päivässä tai 35-70 mg viikossa. Pagetsin tauti vaatii 40 mg kerran päivässä kuuden kuukauden aikana. Ota Acido Alendronico täysi lasi vettä. Älä ota tätä lääkettä, ellet voi istua tai seiso pystyssä 30 minuutin aikana, koska tämä lääke voi aiheuttaa vakavia ongelmia mahassa tai ruokatorvessa. Ota muita lääkkeitä, ruokaa, mineraaleja tai vitamiineja vähintään 30 minuuttia ennen Acido Alendronicoin ottamista.

Acido Alendronico (Fosamax) Varotoimet

Kerro lääkärille, jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät ennen tämän lääkkeen ottamista. Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on jokin munuaissairaus, mahahaava tai ruokatorvi, alhainen veren kalsium tai D-vitamiinin puutos.

Acido Alendronico (Fosamax) Vasta-aiheet

Yliherkkyys, raskaus, imetys, lapsenkengät. Potilailla, joilla on maha-suolikanavan sairauksia akuuttivaiheessa (dysfagia, ruokatorvitulehdus, gastriitti, duodeniitti, mahahaava vatsa- ja pohjukaissuolessa), ruokatorven ahtauma, ruokatorven akalasia, krooninen munuaisten vajaatoiminta, hypokalsemia, D-vitamiinin puute, Acido Alendronico-hoidon tulisi tehdään tietyllä varovaisuudella.

Acido Alendronico (Fosamax) Mahdolliset sivuvaikutukset

Allergisen reaktion lisäksi, kuten nokkosihottuma, kasvojen ja kielen turvotus, hengitysvaikeudet, ihottuma Acido Alendronico voi aiheuttaa pahoinvointia, oksentelua, turvotusta, ummetusta, ripulia, kaasua, musta uloste, muutos makuaistin, lihas- tai nivelkipu, leuan osteonekroosi. Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos luulet, että otit liian paljon tätä lääkettä.

Acido Alendronico (Fosamax) Lääkevalmistelu

Intravenous ranitidiini (Zantac) lisää alendronaatin veren määrää. Antacidit, Ca2 + -tuotteet tai lääkkeet, jotka sisältävät kalsiumia, alumiinia ja magnesiumia, vähentävät Acido Alendronicoin imeytymistä. Aspiriini tai muut Foxamax-valmisteen kanssa samanaikaisesti käytettävät muut kuin steroidiset tulehduskipulääkkeet (NSAID) voivat lisätä mahalaukun ja suoliston sivuvaikutuksia.

Acido Alendronico (Fosamax) Missään annoksessa

Jos otat tämän lääkityksen joka päivä ja unohdat Acido Alendronico-aamu-annoksesi, älä ota sitä myöhemmin päivällä, vaan ota se seuraavana aamuna. Jos otat Acido Alendronicoia kerran viikossa, ota se aamulla sinä päivänä, kun muistat Missed-annoksen Älä yritä korvata Missed-annosta ottamalla ylimääräinen annos.

Acido Alendronico (Fosamax) Yliannostus

Jos epäilet, että käytät liikaa lääkitystä, hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon ja juo lasillista maitoa. Oireesi voivat ilmetä kuten pahoinvointi, närästys, kipu ylempään vatsassa, ripuli, kasvojen tiukka ja jäykkä lihakset, lihaskouristukset, tunnottomuus tai pistely, kouristukset, ärtyneisyys.

Acido Alendronico (Fosamax) Säilytys

Säilytä Acido Alendronico kuivassa tiukassa astiassa auringonvalolta huoneenlämmössä 15-30 C (59-86 F) päässä lapsista ja lemmikeistä.

Acido Alendronico (Fosamax) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Acido Alendronico <<


[top]