>> Ostaa Aciphex <<

ostaa Aciphex Nopea lääkemääräys

Aciphex Yleinen käyttö

Aciphex on estävä lääkitys, joka estää protonipumpun (PPI) ja estää hapon tuoton vatsaan. Biokemiallisesti se estää (H +, K +) - ATPaasientsyymijärjestelmän täten estämällä suolahapon tuotannon viimeisen vaiheen. Aciphex-anturin suun kautta tapahtuvan saannin jälkeen antisekretoriaalinen vaikutus saavutetaan yhden tunnin aikana ja on maksimaalinen 2-4 tunnissa. Tätä lääkettä käytetään mahahaavan, Zollinger-Ellisonin oireyhtymän, gastroesofageaalisen refluksitaudin, hoidossa Helicobacter pylorin hävittämiseksi potilailla, joilla on mahahaava tai krooninen gastriitti.

Aciphex Annostus ja ohjeet

Annos tulee antaa lääkäriltä riippuen tilasta. Tavallisesti potilailla, joilla on akuutti pohjukaissuolihaava ja c on suositeltavaa ottaa 1 tabu (20 mg) aamulla kerran vuorokaudessa 4-6 viikon aikana. H. pylori -infektiota hoidettaessa Aciphex-hoitoa voidaan tarvita vain viikossa. Noudata kaikkia lääkärisi antamia suosituksia ja älä ota tätä lääkettä suurempia määriä kuin sinulle on määrätty. Tabletit on nieltävä kokonaan. Älä murskata, jakaa tai pureskella niitä. Ota Aciphex aterioiden kanssa tai ilman sitä suurella lasillisella vedellä, koska elintarvikkeella on vain vähän vaikutusta sen imeytymiseen.

Aciphex Varotoimenpiteet

Ilmoittakaa lääkärillesi, jos sinulla on vaikea maksasairaus, vatsavaivat ennen tämän lääkkeen ottamista. Aciphexin käyttöä lapsille ei suositella. Ei ole odotettavissa, että se olisi haitallista syntymättömälle lapselle, mutta kerro siitä lääkärillesi, jos olet raskaana tai imetät. Joitakin sairauksia hoidetaan Aciphexin ja antibioottien yhdistelmällä, jotta saavutetaan maksimaalinen vaikutus hoidosta, käytä kaikkia lääkkeitä lääkärisi ohjeiden mukaisesti.

Aciphex Vasta-aiheet

Raskaus, imetys, yliherkkyys Aciphexille tai substituoiduille bentsimidatsoleille: omepratsoli (Prilosec, Zegerid), lansopratsoli (Prevacid), pantopratsoli (Protonix), rabepratsoli (Aciphex) ja esomepratsoli Nexium).

Aciphex Mahdolliset sivuvaikutukset

Yhdessä allergiaoireiden (nokkosihottuma, ihottuma, kielen ja kasvojen turvotus) voi esiintyä tällaisia haittavaikutuksia: päänsärky, huimaus, suun kuivuminen, vatsavaivat tai ripuli, ummetus , unettomuus, hermostuneisuus, ihottuma tai kutina. Ota yhteyttä lääkäriisi, jos jokin luetelluista haittavaikutuksista on vakava tai pysyvä.

Aciphex Huumeiden välinen yhteys

Yhteiskäyttö lääkeaineilla, joiden imeytyminen riippuu mahojen happamasta vaikutuksesta, aiheuttaa lääkkeiden vuorovaikutusta. Aciphex ja muut PPI: t vähentävät ketokonatsolin (Nizoral) imeytymistä ja pitoisuutta veressä ja lisäävät digoksiinin (Lanoxin) imeytymistä ja pitoisuutta veressä, mikä johtaa entisen tehon vähenemiseen ja myrkyllisyyden lisääntymiseen.

Aciphex Missed dose

Jos olet unohtanut annoksen, ota lääkitys heti kun muistat. Jos se on melkein seuraavan annoksenne aika, vain ohittaa sen saannin ja palaa säännölliseen aikataulusi.

Aciphex Yliannostus

Aciphexin yliannostuksen oireita ei tunneta. Jos olet sitä mieltä, että otit liikaa lääkkeestä, käänny lääkärin hoitoon.

Aciphex Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 F (15-25 C) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä.

Aciphex Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integrointeja tai Sivustoon liittyviä ohjeita ei voida käyttää itsetarkoituksiin ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Aciphex <<


[top]