>> Ostaa Acival <<

ostaa Acival Nopea lääkemääräys

Acival (Nimotop) Yleinen käyttö

Acival on nimodipiini. Se voi estää tai eliminoida eri lääkkeiden, kuten serotoniinin tai histamiinin, aiheuttamaa alusten kouristusta. Suuren lipofiiliansa tunkeutuu veren aivoesteen (BBB) kautta. Acival parantaa neuronin vakautta ja toimintakykyä. Lääkitys vaikuttaa myös positiivisesti oppimiskykyyn ja muistiin estämällä Ca2 + -kanavia tietyillä aivojen alueilla, kuten hippokampuksessa ja aivokuoressa.

Acival (Nimotop) Annostus ja suunta

Ota lääke suullisesti täsmälleen niin kuin sinulle on määrätty. Älä ylitä suositeltua annosta. Ota tyhjä maito täyteen lasilliseen vettä tuntia tai kaksi tuntia aterian jälkeen. Jotta saataisiin parasta hyötyä huumeista, ota se säännöllisesti.
Varotoimet
varovaisuus tulee noudattaa yksilöiden vaikeaa bradykardiaa, maksan vajaatoiminta, lievä tai kohtalainen hypotensio, sydäninfarkti liittyvä epäonnistuminen vasemman kammion, kallonsisäinen hypertensio, yleistynyt turvotus aivokudoksen . Vältä greippimehun juomista, kun käytät Nimptopia. Kun Nimptopia käytetään rifampisiinin tehokkuuden kanssa, sitä voidaan vähentää. Nimodipiinin samanaikainen antaminen simetidiinin tai valproiinihapon kanssa voi johtaa nimodipiinin kohonneisiin pitoisuuksiin veriseerumissa. Bettabletit, joita käytetään yhdessä Nimptopin kanssa, voivat aiheuttaa huomattavaa verenpaineen laskua. Procainamidi, kinidiini, jota käytetään yhdessä Nimptopin kanssa, voi merkittävästi lisätä QT-ajan pidentymisen riskiä.

Acival (Nimotop) Vasta-aiheet

Lääkitystä ei tule käyttää potilaille, joilla on yliherkkyys lääkkeelle, vaikea hypotensio, raskaana olevat ja imettävät naiset.

Acival (Nimotop) Mahdolliset haittavaikutukset

Jos kyseessä on vaikea allergia, hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon: ihottuma, hengitysvaikeudet, kasvojen turvotus, nokkosihottuma. Kerro lääkärillesi mahdollisimman pian myös, jos sinulla on pyörtyminen tai vaikea huimaus, epätavallisen nopea tai hidas syke, helppo mustelma tai verenvuoto, epätavallinen heikkous, turvotus jaloissa tai nilkkoissa.

Acival (Nimotop) Lääkevalmistelu

Kerro lääkärillesi kaikista lääkkeistä, lääkkeistä, rohdosvalmisteista ja ravintolisistä, joita käytät. Nimodipiinin ja fluoksetiinin yhdistetty käyttö johtaa nimodipiinin kohonneisiin pitoisuuksiin veriseerumissa. Nimodipiinin pitkäaikainen käyttö nortriptyliinillä johtaa nimodipiinin seerumin pitoisuuteen hieman. Jos fenobarbitaalia, fenytoiinia tai karbamatsepiinia käytettiin pitkään ennen nimodipiinia, ne saattavat pienentää sen biologista hyötyosuutta.

Acival (Nimotop) Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Älä kuitenkaan ota, jos liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle.

Acival (Nimotop) Yliannostus

Overdosewhichin oireet saattavat joutua välittömästi hakeuduttamaan lääkärin hoitoon: rintakipu, huimaus, pyörtyminen, heikkous, hengästyneisyys, epätavallisen nopea tai hidas syke, sekavuus, hauras puhe tai kooma.

Acival (Nimotop) Varastointi

Säilytettävä kuivassa tiukassa säiliössä auringonpaisteesta huoneenlämmössä 15-30 C (59-86 F) päässä lapsista ja lemmikeistä.

Acival (Nimotop) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Acival <<


[top]