>> Ostaa Aclam <<

ostaa Aclam Nopea lääkemääräys

Aclam (Augmentin) Yleinen käyttö

Se on laajaspektrinen antibiootti, joka tuhoaa bakteerit. Se on aktiivinen monien aerobisten (hapen läsnäollessa kehittyvien) ja anaerobisten (jotka kehittyvät ilman happea) grampositiivisia ja aerobisia gram-negatiivisia mikro-organismeja, mukaan lukien beetalaktamaasi (entsyymi, joka tuhoaa penisilliini). Clavulanaattikalium, joka koostuu tämän lääkityksen sisällöstä, antaa Aclamin resistenssin bakteerien beetalaktamaasien aktiivisuudelle. Tätä lääkettä käytetään keuhkokuumeen ja muiden tartuntatautien, hengitysteiden, ruoansulatuskanavan, urogenitaalisten järjestelmien, infektioiden, jotka ilmestyvät leikkauksen jälkeen, ja muut.

Aclam (Augmentin) Annostus ja ohjeet

Annokset annetaan yksilöllisesti riippuen sairaudesta, infektion lokalisoinnista ja taudinaiheuttajan alttiudesta. Älä ota sitä suuremmissa määrissä tai pidempään kuin suositellaan. Niele koko tabletti. Jos se on Aclam Chewable -tabletti, pureskele se ennen nielemistä. Aclam olisi otettava tasaisesti välimatkan päässä.

Aclam (Augmentin) Varotoimenpiteet

Älä käytä, jos olet allerginen jollekin muulle penisilliini-antibiootille, maksan tai munuaisten vajaatoiminnasta tai mononukleoosista.

Aclam (Augmentin) Vasta-aiheet

Älä käytä lääkettä, jos sinulla on allergia sen komponentteihin tai muuhun penisilliinivastikkeeseen, sinulla on infektiivinen mononukleoosi, sinulla on ollut maksavaivoja tai keltaisia silmiä tai ihoa, joita Aclam aiheuttaa .

Aclam (Augmentin) Mahdolliset sivuvaikutukset

Dyspepsia, vatsavaivat, turvotus, kaasun pahoinvointi, oksentelu, maksan toimintahäiriöt, hepatiitti, keltaisuus, ihottuma, turvotus). Varovaisuutta on noudatettava potilailla, joilla on maksan vajaatoiminta. Lääkitystä ei suositella raskaana oleville (erityisesti kolmannelle kolmannekselle) ja imettäville naisille.

Aclam (Augmentin) Lääkevalmistelu

Aclam-hoidon ja muiden antibioottien käyttö voi muuttaa paksusuolen tavanomaista bakteeriflooraa ja sallia C. difficilen, bakteerin, joka aiheuttaa pseudomembranoottista koliittia. Probenesidi, jota käytetään kihtiin, saattaa hidastaa Aclamin erittymistä munuaisissa ja johtaa sen myrkyllisyyden lisääntymiseen.

Aclam (Augmentin) Unohdettu annos

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat, mutta ei, jos se on melkein aika seuraavan annoksen aikataulusi mukaan. Jos näin on, ohita Missed-annos Älä yritä korvata Missed-annosta ottamalla ylimääräinen annos.

Aclam (Augmentin) Yliannostus

Jos olet olettaa, että se kesti liian paljon Aclamia ja kokenut sellaisia oireita kuin pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu, ripuli, ihottuma, uneliaisuus ja hyperaktiivisuus, pyydä lääkärin apua välittömästi.

Aclam (Augmentin) Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä 59-86F (15-30C) valolta ja kosteudelta.

Aclam (Augmentin) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integrointeja tai Sivustoon liittyviä ohjeita ei voida käyttää itsehoitoon ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Aclam <<


[top]