>> Ostaa Aclosan <<

ostaa Aclosan Nopea lääkemääräys

Aclosan (Flomax) Yleinen käyttö

Tamsulosiinia käytetään hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvun (BPH) hoitamiseen, joka tunnetaan myös eturauhasen hyvänlaatuisena laajentumisena (BEP). Tämä lääke auttaa hallitsemaan oireesi, vähentämään virtsan pidättämistä ja vähentämään riskiäsi kirurgian tarpeellisuudesta.

Aclosan (Flomax) Annostus ja suunta

Ota Aclosan suun kautta lasillisella vettä, ruoan kanssa tai ilman. Vältä tämän lääkkeen leikkaamista, murskaamista tai pureskelu. Ota yhteys lääkäriisi asianmukaisesta annoksesta sinulle.

Aclosan (Flomax) Varotoimet

Ennen kuin käytät Aclosania, kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet allerginen Tamsulosiinille. tai jos sinulla on muita allergioita. Koska tämä lääke voi imeytyä ihon läpi, raskaana olevat tai raskauttavat naiset eivät saa manipuloida tätä lääkettä.

Aclosan (Flomax) Vasta-aiheet

Aclosania ei tule käyttää naisilla eikä lapsilla eikä potilailla, jotka ovat osoittaneet yliherkkyyden reaktiota Finasteridiin.

Aclosan (Flomax) Mahdolliset haittavaikutukset

Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat huimaus, epätavallinen heikkous, uneliaisuus, nukkumisvaikeudet, näön hämärtyminen, vuotava nenä tai ejaculating-ongelmat. Lopeta Aclosanin käyttö ja soita lääkärillesi heti, jos sinulla on jokin seuraavista vakavista sivuvaikutuksista: peniksen erektio, joka on tuskallista tai kestää 4 tuntia tai kauemmin, vaikea huimaus tai pyörtyminen. Hyvin vakava allerginen reaktio esiintyy harvoin. Jos havaitset vaikutuksia, joita ei ole mainittu tässä, ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin.

Aclosan (Flomax) Huumeiden väliset yhteydet

Ei

kliinisesti merkittäviä lääkevalmisteluja
on tunnistettu. Kerro lääkärillesi tai apteekkihenkilökunnalle kaikki lääkemääräyksistä ja nonprescription / yrttituotteista, joita voit käyttää ennen tämän lääkityksen käyttöä.

Aclosan (Flomax) Missään annoksessa

Jos olet unohtanut annoksen, ota se heti kun muistat. Jos näet, että se on lähellä seuraavan annoksen aikaa, ohita Missed-annos ja jatka tavallista annosteluaikataulua. Älä ota annosta kahdesti.

Aclosan (Flomax) Yliannostus

Jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa lääkettä, ota välittömästi yhteys lääkäriin. Yliannostuksen oireisiin kuuluu yleensä rintakipu, pahoinvointi, epäsäännöllinen syke ja tunne valoa tai pyörtymistä.

Aclosan (Flomax) Säilytys

Säilytä lääkkeesi huoneenlämmössä 68-77 astetta (20-25 astetta C) pois valolta ja kosteudelta. Älä säilytä niitä kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten ulottuvilta.

Aclosan (Flomax) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Tiettyä potilasta koskevat erityiset ohjeet on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Aclosan <<


[top]