>> Ostaa Acortiz <<

ostaa Acortiz Nopea lääkemääräys

Acortiz (Esidrix) Yleinen käyttö

Acortiz on tiatsididiureetti (vesipitoinen pilleri), joka auttaa estämään kehonne imemästä liikaa suolaa, mikä voi aiheuttaa nesteen kertymistä. Nesteen kertymistä voi esiintyä ihmisillä, joilla on kongestiivinen sydämen vajaatoiminta, maksakirroosi tai munuaisten toimintahäiriöt tai estrogeenien tai steroidien ottamisen aiheuttamat turvotukset. Myös lääkettä käytetään korkean verenpaineen hoitoon (hypertensio).

Acortiz (Esidrix) Annostus ja ohjeet

Ota Acortiz juuri sen verran kuin lääkäri on määrännyt. Älä ota lääkitystä suuremmissa määrissä tai ota lääkärisi suosituksia pidempään. Lääkäri voi joskus muuttaa annostasi, jotta saat parhaan tuloksen tästä lääkkeestä. Jotta tämä lääkitys ei aiheuta haitallisia vaikutuksia, verenpainetta on tarkistettava säännöllisesti. Älä missaa mitään ajoitettuja tapaamisia. Veri ja virtsa voidaan testata, jos olet oksentanut tai kuivattu. Jos sinua hoidetaan korkeaan verenpaineeseen, käytä tätä lääkitystä, vaikka olisitkin kunnossa. Korkea verenpaine ei useinkaan ole oireita. Hydroklooritiatsidi voi häiritä kilpirauhasen testin tuloksia. Kerro lääkärille, joka kohtelee sinua, että käytät tiatsididiureettia.

Acortiz (Esidrix) Varotoimet

Ennen kuin käytät Acortiziä, keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on munuais- tai maksasairaus, kihti, allergia tai astma, diabetes tai allergia sulfa-lääkkeille.

Acortiz (Esidrix) Vasta-aiheet

Älä käytä lääkettä, jos sinulla on allergiaa hydroklooritiatsidilla tai jos et pysty virtsaamaan. Ennen kuin käytät Acortiziä, ilmoita lääkärillesi, jos sinulla on maksa- tai munuaissairaus, astma tai allergia, kihti, diabetes tai jos sinulla on allergia sulfa-lääkkeille. Vältä alkoholin käyttöä ja ylikuumenemista tai kuivumista kuumalla säällä. Mahdolliset haittavaikutukset Pyydä kiireellistä lääketieteellistä apua, jos putositte näitä haittavaikutuksia: allerginen reaktio: nokkosihottuma; vaikeuksia hengittää; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus. Lopeta lääkkeen käyttö, jos sinulla on merkkejä seuraavista vakavista sivuvaikutuksista: suun kuivuminen, jano, pahoinvointi, oksentelu; tunne heikko, unelias, levoton tai kevyt; nopea tai epätasainen sydämenlyönti; lihaskipu tai heikkous; tunnottomuus tai tunnottomuus; punainen, rakkuloinen, kuorinta ihottuma; tai pahoinvointi, vatsakipu, alhainen kuume, ruokahaluttomuus, tumma virtsa, savi-uloste, keltaisuus (ihon tai silmien keltaisuus). Vähemmän vakavia haittavaikutuksia ovat: lievä vatsakipu, ripuli, ummetus tai näön hämärtyminen.

Acortiz (Esidrix) Drug Interaction

Ennen kuin käytät Acortiziä, kerro lääkärillesi, jos käytät litiumia, steroideja (prendisone), digoksiinia (Lanoxin), kolestyramiinia (Questran, Prevalite) tai kolestipolia (Colestid) insuliini- tai diabeteslääkkeet, tulehduskipulääkkeet, kuten apriini, ibuprofeeni, diklofenaakki, indometasiini, naprokseeni, piroksikaami, nabumetoni, etodolaakki ja muut.

Acortiz (Esidrix) Missed dose

Ota Missed-annos heti kun muistat. Jos on melkein aika seuraavalle annokselle, ohita Missed-annos ja ota lääke seuraavalla säännöllisellä aikataululla. Älä käytä ylimääräistä lääkettä Misseddose-valmisteen saamiseksi

Acortiz (Esidrix) Yliannostus

Pyydä kiireellistä lääketieteellistä apua, jos olet ajatellut yliannostuksen tätä lääkettä. Yliannostus oireita voivat olla pahoinvointi, heikkous, huimaus, suun kuivuminen, jano, lihaskipu tai heikkous.

Acortiz (Esidrix) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä lämmöltä, valolta ja kosteudelta.

Acortiz (Esidrix) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Acortiz <<


[top]