>> Ostaa Acquire <<

ostaa Acquire Nopea lääkemääräys

Acquire (Levaquin) Yleinen käyttö

Acquire kuuluu antibioottiluokkaan, jota kutsutaan fluorokinoloneiksi, joka estää bakteerien lisääntymisen estämällä niiden geneettisen materiaalin, DNA: n lisääntymisen ja korjaamisen. Tämän ryhmän muut lääkkeet ovat Cipro, Noroxin, Floxin, Trovan) ja Maxaquin. Acquireia käytetään ihon, sinusien, munuaisten, virtsarakon tai eturauhasen bakteereiden infektioiden hoitoon ja ihmisiin, jotka ovat altistuneet pernarutolle.

Acquire (Levaquin) Annostus ja ohjeet

Jokainen annos tulee ottaa täyteen lasilliseen vettä tyhjään vatsaan tai yhdessä aterian kanssa yhtä pitkällä aikavälillä. Acquire-kiteiden muodostumisen välttämiseksi virtsassa suositellaan juomaan enemmän vettä kuin tavallisesti.

Acquire (Levaquin) Varotoimet

Vältä pitkää altistumista kehosta UV-säteilyyn. Ole varovainen, jos tarvitset työtä, joka vaatii paljon huomiota ja nopeaa reaktiota (esim. Ajo). Kerro lääkärillesi, jos sinulla on vakavia sairauksia, kuten munuais- tai maksasairaus, myasthenia gravis, nivelvaivat, kouristukset tai epilepsia, diabetes, alhainen veren kaliumtaso (hypokalemia) ennen tämän lääkityksen ottamista.

Acquire (Levaquin) Vasta-aiheet

Acquire on vasta-aiheinen henkilöille, joilla on ollut yliherkkyys Acquireille, kinoloneille tai muille tämän tuotteen komponentteille.

Acquire (Levaquin) Mahdolliset haittavaikutukset

Useimmin ilmoitetut haittavaikutukset ovat pahoinvointi ja oksentelu, ripuli, päänsärky, ummetus. Harvinaiset haittavaikutukset ovat unihäiriöt, heitehuimaus, ihottuma, ilmavaivat, kipu ylemmässä vatsassa ja kutina. Acquireia tulee käyttää varoen potilailla, joilla on keskushermoston sairaus. Allergisia reaktioita, kuten nokkosihottuma ja anafylaksia ovat myös mahdollisia.

Acquire (Levaquin) Huumeiden välinen yhteys

Vältä magnesiumia ja alumiinia (Tums tai Rolaids) sisältäviä antasideja, anti-haavaista lääkitystä Carafate, vitamiineja tai kivennäisainepitoisuuksia, jotka sisältävät runsaasti rautaa tai sinkkiä yhdessä Acquirein kanssa, kun niiden vuorovaikutus vähenee tämän antibiootin vaikutus. Erota nämä lääkkeet Acquireilla kahden tunnin ajan. Vuorovaikutus on mahdollista myös didanosiinilla (Videx, Videx EC). Kerro lääkärillesi, jos käytät sellaisia lääkkeitä kuin Theo-Dur, Theolair, Slo-Phyllin, Slo-Bid, Elixophyllin, varfariini / Coumadin, insuliini tai jokin diabeetikoilla (Glucotrol, Micronase, Diabeta, Glynase) steroidiset tulehduskipulääkkeet (Motrin, Advil, Nuprin) sekä myös Aleve, Naprosyn, Anaprox, Orudis KT, Orudis, Oruvail.

Acquire (Levaquin) Missään annoksessa

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat. Jos lähes seuraavan annoksenne aika ohittaa sen ja palaa säännölliseen aikataulusi. Älä koskaan tupakoi tätä lääkettä.

Acquire (Levaquin) Yliannostus

Jos sinulla on vakavia ja jatkuvia oireita pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu, ripuli ja virtsan verenkierto, ota yhteys lääkäriisi lääkärin hoitoon.

Acquire (Levaquin) Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 astetta (15-25 astetta) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä. Älä käytä viimeisen käyttöajan jälkeen.

Acquire (Levaquin) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Acquire <<


[top]