>> Ostaa Acti Doxy <<

ostaa Acti Doxy Nopea lääkemääräys

Acti Doxy (Doxycycline) Yleinen käyttö

Doksisykliini on synteettinen laajaspektrinen antibiootti, joka on peräisin tetrasykliinistä ja jota käytetään erilaisten bakteeri-infektioiden, kuten virtsatieinfektioiden, akne-, gonorrhea-, klamydioosin, periodontiitin tauti), puutteita, kuoppia ja rosacean aiheuttamia aknen kaltaisia vaurioita.

Acti Doxy (Doxycycline) Annostus ja ohjeet

Tämä lääkitys tulee ottaa aterian jälkeen suurella lasillisella vettä vähentämällä ruokatorven ärsytystä. Päivittäinen annos tulisi ottaa kerta-annoksena tai jakaa kahteen (12 tunnin välein). Älä ota sitä suuremmissa määrissä tai jatka sen jälkeen annostelun jälkeen. Tämän lääkkeen tiettyjä merkkejä ei voida käyttää maitotuotteiden kanssa. Älä murskata, rikkoa tai avata viivästetysti vapauttavaa kapselia, syödä pilleri kokonaan. Jos se on oraalisuspensio, ravista sitä ennen käyttöä ja mittaa erityisellä mittauslusikalla. Älä koskaan ota tätä lääkettä, jos se on vanhentunut, koska se voi vahingoittaa munuaisiasi.

Acti Doxy (Doxycycline) Varotoimet

Doksisykliinin käyttö hampaiden kasvun aikana voi johtaa niiden pysyvään värimuutokseen. Staphyylokokin, Escherichian, Shigellan aiheuttamat infektiot ovat mahdollisia vasta sen jälkeen, kun lääketieteellisyys on määritetty. Vältä kehon altistumista pitkittyneelle UV-säteilylle käsittelyn aikana ja 4-5 päivän kuluttua sen jälkeen. Jos tämän lääkityksen pitkään hoitoon vaaditaan säännöllinen seuranta ääreisveren solusisällöstä, maksan toiminta-testeistä ja typpeen ja urean määritykseen seerumissa.

Acti Doxy (Doxycycline) Vasta-aiheet

Yliherkkyys doksisykliinille ja tetrasykliineille, raskaus (toisella puoliskolla), imetys, infancy (alle 9-vuotiaat lapset), leukopenia, porfyria, vaikea maksasairaus.

Acti Doxy (Doxycycline) Mahdolliset haittavaikutukset

Doksisykliinin aiheuttama haittavaikutus voi ilmetä päänsärkyä, huimausta, näön hämärtymistä, kuumetta, vilunväristyksiä, vatsakipuja, ihon punoitusta, vaaleaa tai kellastuneita ihoa, voimakas kipu ylempään vatsassa, ruokahaluttomuus, keltaisuus, helppo mustelma tai verenvuoto. Ota yhteys lääkäriin, jos sinulla on edellä lueteltuja vaikeita vaikutuksia.

Acti Doxy (Doxycycline) Huumeiden välinen yhteys

Yhteensovitus alumiinin, magnesiumin tai kalsiumpohjaisten antasidien kanssa ei ole suositeltavaa, koska doksisykliinin imeytyminen saattaa hidastua. Mineraaleilla (kuten kalsiumilla tai raudalla) tai vismuttisalsalisylaatilla on sama vaikutus. Doksisykliinin raportoidaan tehostavan varfariinin toimintaa. Fenytoiini (Dilantin), karbamatsepiini (Tegretol) ja barbituraatit (kuten fenobarbitaali) voivat parantaa doksisykliinin metaboliaa.

Acti Doxy (Doxycycline) Missään annoksessa

Älä koskaan ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä. Jos se on lähes seuraavan annoksen aika, vain ohita jäänyt osa ja jatka lääkkeen ottamista aikataulun mukaisesti.

Acti Doxy (Doxycycline) Yliannostus

Jos vakavaa ja pysyvää pahoinvointia, oksentelua ja ripulia esiintyy, ota yhteys lääkäriisi.

Acti Doxy (Doxycycline) Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 astetta (15-25 astetta) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä. Älä käytä viimeisen käyttöajan jälkeen.

Acti Doxy (Doxycycline) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Acti Doxy <<


[top]