>> Ostaa Actigall <<

ostaa Actigall Nopea lääkemääräys

Actigall Yleinen käyttö

Actigall on sappihappo, joka vähentää maksan tuottaman kolesterolin määrää ja imeytyy suolistoon. Se auttaa murtamaan kolesterolia, joka on muodostettu kiveksi sappirakon. Actigall myös lisää sappitiehennystä potilailla, joilla on primäärinen sappikirroosi. Actigallia käytetään pienien sappikivien hoitoon ihmisillä, joilla ei ole sappirakon leikkausta. Sitä käytetään myös estämään sappikivet nopean painonpudotuksen ruokavaliossa olevilla ihmisillä, mutta sitä voidaan käyttää myös muuhun kuin tässä lääkitysoppaassa mainittuihin tarkoituksiin primaarisen sappikirroosin hoidossa. Actigallia ei ole käytetty kalsifioituneiden sappikivien hoitoon.

Actigall Annostus ja suunta

Ota tämä lääkitys tarkalleen lääkärisi ohjeiden mukaan. Annostelu perustuu lääketieteelliseen tilaan ja hoitovasteeseen. Sinun tilasi ei paranna mitään nopeammin, ja vakavien sivuvaikutusten riski saattaa lisääntyä. Käytä tätä lääkettä säännöllisesti, jotta saat parhaan hyödyn tästä. Jotta voisit muistuttaa, ota se samaan aikaan joka päivä.

Actigall Varotoimet

Kerro lääkärillesi kaikista reseptilääkkeistä, over-the-counter-lääkkeistä ja kasviperäisistä lääkkeistä ennen Actigall-hoidon aloittamista. Keskustele myös lääkärisi kanssa täydellisestä lääketieteellisestä historiastasi. Älä ota näitä lääkkeitä, jos olet herkkä tai olet joskus ollut allerginen reaktio ursodiolille tai muulle sappihapolle. Jos sinulla on sappirakko (maksa, sappirakko, sappirakko) tai tiettyjä maksa- ja haimatulehduksia, lääkäri ei välttämättä voi määrätä Actigallia sinulle. Ennen kuin käytät Actigallia, ilmoita lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet allerginen sille; tai muihin sappihappoihin; tai jos sinulla on muita allergioita. Tätä lääkettä ei saa käyttää, jos sinulla on tiettyjä sairauksia. Tämä lääke saattaa aiheuttaa sinulle huimausta. Älä aja, käytä koneita tai tee mitään sellaista toimintaa, joka vaatii valppautta, kunnes olet varma, että voit suorittaa tällaisen toiminnan turvallisesti. Rajoita alkoholijuomia. Raskauden aikana tätä lääkettä tulee käyttää vain silloin, kun sitä tarvitaan selvästi. Keskustele riskeistä ja hyödyistä lääkärisi kanssa. Ei ole tiedossa, siirretäänkö tämä lääke rintamaitoon. Ota yhteys lääkäriisi ennen imetystä.

Actigall Vasta-aiheet

Actigall ei liukoi kalsiumpitoisia kolesterolikiviä, radioaktiivisia kiveä tai säteileviä sappipigmenttikiviä. Näin ollen potilaat, joilla on tällaiset kivet, eivät ole ehdokkaita Actigall-hoidolle. Potilaat, joilla on pakottavia syitä kolekystektomiaan, kuten väsymätön akuutti kolekystiitti, kolangiitti, sappirakko, sappikivitaudin haimatulehdus tai sappihäiriö-maha-suolikanavan fistula eivät ole ehdokkaita Actigall-hoidolle. Allergia sappihappoihin. Mahdolliset haittavaikutukset Mahahaava, pahoinvointi, ripuli, huimaus, selkäkipu, hiustenlähtö tai yskä voi ilmetä. Jos jokin näistä vaikutuksista jatkuu tai pahenee, kerro siitä välittömästi lääkärillesi tai apteekkiin. Muista, että lääkärisi on määrännyt tämän lääkityksen, koska hän on arvioinut, että sinulla on suurempi hyöty kuin haittavaikutusten vaara. Monet tämän lääkityksen käyttävät ihmiset eivät ole vakavia haittavaikutuksia. Kerro välittömästi lääkärillesi, jos jokin näistä epätodennäköisistä mutta vakavista haittavaikutuksista ilmenee: heikkous, nilkkojen, jalkojen turvotus, lisääntynyt jano / virtsaaminen, infektion oireet (kuume, jatkuva kurkkukipu). Harvinainen on erittäin vakava allerginen reaktio tähän lääkkeeseen. Jos havaitset vakavia allergisia reaktioita, kuten: ihottuma, kutina, turvotus (erityisesti kasvojen, kielen, kurkun), vaikea huimaus, hengitysvaikeudet. Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista sivuista vaikutuksia. Jos havaitset sellaisia muita kuin edellä lueteltuja vaikutuksia, ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin.

Actigall Huumeiden väliset yhteydet

Jos Actigallia käytetään tiettyjen muiden lääkkeiden kanssa, niiden vaikutuksia voidaan lisätä, vähentää tai muuttaa. Sinun on tarkkailtava erityisesti lääkärisi kanssa Actigall-valmisteen käyttöä seuraavilla lääkkeillä: alumiinipohjainen antasidihoito, kolesterolia alentavat lääkkeet, estrogeenit ja oraaliset ehkäisyvälineet. Älä aloita, lopeta tai muuta lääkkeen annostusta ennen lääkärin tai apteekkihenkilökunnan tarkistamista ensin. Ennen kuin käytät tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle kaikista reseptilääkkeistä ja nonprescription / kasviperäisistä lääkkeistä, joita voit käyttää, erityisesti: alumiinipitoisia antasideja, syntyvyyden torjunta-aineita, kolesterolilääkkeitä (kolestyramiini, klofibraatti, kolestipoli), estrogeeni.

Unohtunut annos
Ota se heti kun muistat tai samaan aikaan seuraavan annoksen kanssa.

Actigall Yliannostus

Älä lisää annosta tai ota tätä lääkitystä useammin ilman lääkärisi hyväksyntää. Jos yliannostusta epäillään, ota välittömästi yhteyttä paikalliseen myrkytyskeskukseen tai hätäapuun.

Actigall Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä tiiviisti suljetussa säiliössä.

Actigall Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integrointeja tai Sivustoon liittyviä ohjeita ei voida käyttää itsetarkoituksiin ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Actigall <<


[top]