>> Ostaa Activelle <<

ostaa Activelle Nopea lääkemääräys

Activelle (Estrace) Yleinen käyttö

Activelle kuuluu luokkaan lääkkeitä nimeltä estrogeenikorvaushoito. Estrogeeni on hormoneja, joita munasarjat tuottavat. Erityiset estrogeeni-reseptorit sijaitsevat eri elimissä (kohdussa, emättimessä, virtsaputkessa, maitorauhasissa, maksassa, hypotalamuksessa, aivolisäkkeessä) ja stimuloivat naispuolisten sukupuolielinten kehitystä ja kasvua puberttilasta alkaen: kohtu , munasarjojen putket, emätin, stroma ja nisäkäsreiät, nänni- ja sukupuolielinten pigmentaatio, naispuolisten sekundaaristen seksuaalisten ominaisuuksien muodostuminen, pitkät luut epiphyses. Estrogeeni on vastuussa endometrian ja verenvuodon ajallisesta ja säännöllisestä hylkäämisestä, suurilla pitoisuuksilla estrogeeni aiheuttaa endometrisen hyperplasian, tukahduttaa imetyksen ja estää luun resorptiota. Activellea käytetään vaihdevuosien oireiden hoitoon, jotka sisältävät kuumia aaltoja ja emättimen kuivuutta, palamista ja ärsytystä. Sitä käytetään myös hoidettaessa syövän hoitoa naisilla ja miehillä ja osteoporoosi.

Activelle (Estrace) Annostus ja suunta

Ota lääkärin ohjeiden mukaisesti, noudata kaikkia suosituksia. Activelle-tabletteja tulee ottaa kerran päivässä. Naisilla voidaan antaa syklinen hoito: 23 vuorokauden kuluttua tabletit otetaan, ja seuraavien viiden päivän aikana ilman lääkevalmistusta. Sen jälkeen sykli jatkuu. Laastarin liimaosa pitää tarttua karvattomaan rungon osaan (lonkat, olkapäät, mutta ei rinnat), valitse ärsyttämättömät terveet ihokohdat. Vaihda kipsin käyttöpaikka joka toinen viikko. Kiinnitä se välittömästi ihoon, kun poistat suojakerroksen ja painat ihoa tiukasti vähintään 10 sekunnin ajan.

Activelle (Estrace) Varotoimet

Ennen kuin otat Activelle-valmistetta, kerro siitä lääkärillesi, jos sinulla on vakavia veritaudit, verenkiertohäiriöt, hormoniin liittyvä syöpä (rintojen tai kohdun syöpä) tai liiallinen vaginaalinen verenvuoto. Activelle-hoidon pitkäaikainen hoito voi johtaa lisääntyneeseen rintasyöpäriskiin, sydänkohtaukseen tai aivohalvaukseen, eikä sitä voi käyttää raskaana oleville naisille.

Activelle (Estrace) Vasta-aiheet

Yliherkkyys, raskaus, estrogeenista riippuva pahanlaatuinen kasvain, epätavallinen tai diagnosoimaton sukupuolielinten ja kohdun verenvuoto, tromboflebiitti tai tromboembolinen sairaus aktiivisessa faasissa (lukuun ottamatta rintasyövän ja eturauhassyövän hoitoa). Varovaisuutta on noudatettava potilailla, joilla on tromboflebiitti, tromboosi tai tromboembolia (kun otetaan huomioon estrogeenien käyttö historiassa); perhehyperlipoproteinemia, haimatulehdus, endometrioosi, sappirakon r-tauti historiassa, vaikea maksasairaus, keltaisuus, maksa-porfyria, hyperkalsemia, johon liittyy rintasyövän aiheuttamia metastaaseja luissa. Vain rintasyövän ja eturauhassyövän hoidossa: sepelvaltimoiden tai aivojen, aktiivisen tromboflebiitin tai tromboembolisen taudin sairaudet.

Activelle (Estrace) Mahdolliset haittavaikutukset

Yleisiä haittavaikutuksia ovat: rintojen kipu tai arkuus; päänsärky; hiustenlähtö; pilkistys tai läpäisyvuoto; lievä pahoinvointi tai oksentelu, vatsakrampit tai turvotus. Vakavat haittavaikutukset ovat allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeus, rintakehä, suun, kasvojen, huulten tai kielen turvotus); selkäkipu, rintojen purku tai rumpu; vasikka tai jalkakipu tai turvotus; rintakipu; veren yskiminen; tumma virtsa; masennus; huimaus; pyörtyminen; kuume; muistiongelmat; mielenterveyden tai mielialan muutokset; lihaskipu; yksipuolinen heikkous; kivulias tai vaikea virtsaaminen; jatkuva tai vakava rintakipu tai arkuus; pysyvä tai vakava päänsärky, pahoinvointi tai oksentelu; vaikea vatsakipu tai turvotus; sammaltava puhe; äkillinen hengenahdistus; auringonpolttama ihottuma; käsien, jalkojen tai jalkojen turvotus; epätavallinen emättimen verenvuoto, purkautuminen, kutina tai haju; visuaaliset muutokset; oksentelu; heikkous tai puutuneisuus; ihon tai silmien keltaisuus.

Activelle (Estrace) Huumeiden välinen yhteys

Estrogeeni estää syklosporiinin metaboliaa, mikä johtaa veren ja munuaisten ja / tai maksavaurion pitoisuuksien nousuun. Estrogeeni voi lisätä maksasairauden riskiä dantrolenilla hoidetuilla potilailla. Tunnetaan vaikuttamaan hyytymän muodostumiseen Activellea tulee käyttää varovasti yhdessä varfariinin (Coumadin) kanssa. Activelleen tehostettu aineenvaihdunta ja erittyminen voi olla rifampiini, barbituraatit, karbamatsepiini (Tegretol), griseofulvin, fenytoiini (Dilantin) ja primidoni.

Activelle (Estrace) Unohdettu annos

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat, mutta ei, jos se on melkein aika seuraavan annoksen aikataulusi mukaan. Jos näin on, ohita Missed-annos Älä yritä korvata Missed-annosta ottamalla ylimääräinen annos.

Activelle (Estrace) Yliannostus

Jos epäilet, että otit liikaa lääkitystä, hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon. Oireesi voivat ilmetä pahoinvointi, oksentelu tai vaginan verenvuoto.

Activelle (Estrace) Säilytys

Säilytä Activelle kuivassa tiukassa säiliössä auringonvalolta, joka on huoneenlämmössä 15-30 C (59-86 F) päässä lapsista ja lemmikeistä.

Activelle (Estrace) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. ТAУŸУЃ tietyn potilaan erityisohjeet olisi sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Activelle <<


[top]