>> Ostaa Actos <<

ostaa Actos Nopea lääkemääräys

Tavallinen käyttö
Actos-valmistetta käytetään korkean verensokerin hallintaan tyypin 2 diabetessa (ei-insuliinista riippuvainen diabetes mellitus). Tämä sairauden muoto johtuu yleensä siitä, että keho ei kykene vastaamaan oikein insuliiniin: joko keho ei tuota tarpeeksi insuliinia tai solut jättävät huomiotta insuliinin. Insuliini on luonnollinen hormoni, joka auttaa siirtämään sokeria verestä ja soluihin, joissa se metaboloituu energiaan. Actos toimii parantaen kehon reaktiota insuliinille sen sijaan, että se nostaisi insuliinituotantoaan. Actos vähentää myöskään tarpeettoman sokerin tuotantoa maksassa. On mahdollista käyttää Actosia (ja rosiglitatsoni-maleaattia myös) yksinään tai yhdessä insuliini-injektioiden tai muiden oraalisten diabeteslääkkeiden kanssa, kuten glipitsidi, glyburidi, metformiinihydrokloridi.

Actos Annostus ja ohjeet

Ota tämä lääkitys suun kautta, ruoan kanssa tai ilman, yleensä kerran päivässä. Noudata kaikkia terveydenhuollon neuvojasi ohjeita, koska annos perustuu lääketieteelliseen tilaan, mahdolliseen reaktioon hoidossa ja sitä voidaan korjata, jos sinua hoidetaan muilla diabeteslääkkeillä. Ota tämä lääke joka kerta samana päivänä, sillä näin saat eniten hyötyä siitä. Tarkista säännöllisesti veren glukoositasot. Se voi kestää 2-3 kuukautta ennen kuin täysi hyöty saavutetaan. Ota kaikki muut diabeteksen lääkkeet lääkärisi suositusten mukaisesti.

Actos Varotoimet

Ennen Actos-hoidon aloittamista kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle, jos olet allerginen sille; jos olet allerginen muille "glitatsoneille" (kuten rosiglitatsoni, troglitatsoni); tai jos sinulla on muita allergiavaihtoehtoja. Älä käytä Actosia, jos sinulla on tiettyjä sairauksia. Ennen kuin aloitat Actos-hoidon, ilmoita lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on: tyypin 1 diabetes (insuliinista riippuva diabetes), sydämen vajaatoiminta (akuutti kongestiivinen sydämen vajaatoiminta) joko äskettäin diagnosoitu tai paheneva, vaarallisesti korkea verensokeri (diabetes ketoasidoosi), maksa toimintahäiriöitä. Ennen kuin käytät tätä lääkitystä, kerro lääkärillesi tai apteekkihenkilökunnalle lääketieteellisestä historiastasi, etenkin: sydänsairaus (krooninen kongestiivinen sydämen vajaatoiminta), maksaongelmat, nestettä keuhkoissa, turvotus (turvotus), anemia. Erittäin matala tai korkea verensokeri saattaa aiheuttaa näön hämärtymistä, huimausta tai uneliaisuutta; olla varovainen harjoittamaan aktiviteetteja, jotka vaativat valppautta esimerkiksi ajo- tai käyttökoneisiin. Rajoita alkoholin käyttöä mahdollisimman paljon, kun tätä lääkettä hoidetaan, koska se voi lisätä hypoglykemian riskiä. Jos sinulla on kuumetta, infektioita, loukkaantumisia tai leikkauksia, se voi vaikeuttaa verensokerin hallintaa. Ota yhteys lääkäriisi, sillä saatat tarvita annoksen korjaamista tai lääkkeen muuttamista saattaa tarvita. Naisilla, joilla on tiettyjä hedelmällisyysongelmia, saattaa olla muutoksia kuukautiskierrolla (ovulaatio) tämän lääkityksen ottamiseksi. Kysy neuvoa lääkäriltäsi tai apteekista reseptilääkkeistä luotettavan ehkäisyyn, kun käytät Actos-valmistetta. Tätä lääkettä tulee käyttää raskaana oleville naisille ainoastaan elinkaaren aikana. Keskustele sen riskeistä ja hyödyistä lääkärisi kanssa. Jos olet raskaana, lääkäri voi korvata Actos-insuliinin. Noudata kaikkia ohjeita huolellisesti. Ei ole olemassa raportteja siitä, erittyykö tämä lääke rintamaitoon. Imetys ei ole suositeltavaa tämän lääkkeen käytön aikana. Ennen imetyksen aloittamista kysy lääkäriltäsi. Mahdolliset sivuvaikutukset Actos-haittavaikutuksia ovat nopea sydämenlyönti, hikoilu, sekavuus, näön hämärtyminen, päänsärky, tunnottomuus tai suuten pistävä tunne, heikkous, vapina, huimaus, väsymys, kaventuminen ja äkillinen nälkä.

Actos Missään annoksessa

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat, ellei muutama tunti säilynyt seuraavaan annokseen asti. Ohita ohitettu annos ja palauta annosteluohjelma, jos se on seuraavan annoksen lähellä. Älä kaksinkertaista annosta annoksen suurentamiseksi.

Actos Yliannostus

Hakeudu lääkärinhoitoon, jos uskot, että olet käyttänyt liikaa lääkettä. Sinulla saattaa olla merkkejä alhaisesta verensokeriarvosta, kuten nälästä, heikkoudesta, huimauksesta, päänsärkystä, ärtyneisyydestä, uneliaisuudesta, pyörtymistä, hikoilusta, sekavuudesta, vapinaa, nopeasta sydämenlyönnistä, kohtauksista (kouristuksista) tai koomasta.

Actos Huumeiden väliset yhteydet

Kerro terveydenhuollon neuvojalle, jos käytät muita diabeteslääkkeitä (insuliinia, metformiinia tai sulfonyyliureoita kuten glyburidi), kasviperäisiä / luonnontuotteita (fenugreek, ginseng, Gymnema). Tämä lääkitys voi vähentää tiettyjen ehkäisyvälineiden tehokkuutta, jotka voivat aiheuttaa raskautta. Huolehdi luotettavasta syntyvyyden valvonnasta, kun käytät Actosia. Älä aloita tai keskeytä minkä tahansa lääkkeen käyttöä ilman lääkärin tai apteekkihenkilökunnan hyväksyntää.

Actos Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä tiukassa säiliössä, kosteudelta ja kosteudelta.

Actos Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integrointeja tai Sivustoon liittyviä ohjeita ei voida käyttää itsetarkoituksiin ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Actos <<


[top]