>> Ostaa Actrim <<

ostaa Actrim Nopea lääkemääräys

Actrim (Bactrim) Yleinen käyttö

Actrim koostuu kahdesta lääkkeestä: sulfametoksatsoli ja trimetopriimi. Ensimmäinen estää dihydrofoolihapon (ihmisen ja bakteerien aineenvaihduntaan tärkeän aineen) synteesin, kun taas viimeiset lohkot sen biokemiallisen syklin seuraavassa vaiheessa: tetrahydrofoolihapon muodostuminen, joka esiintyy vain mikro-organismeissa. Tämä lääkitys on tehokas streptokokki-, stafylokokki-, pneumokokki-, bacillus-, tuho-kuume-, E. coli-, Proteus- ja tehottomampia vastaan Mycobacterium tuberculosis, spiroketit, Pseudomonas aeruginosa vastaan. Actrimia käytetään keuhkokuumeen ja muiden hengityselinsairauksien, gastrointestinaalisten järjestelmien, urogenitaalisten järjestelmien, bakteeri-infektioiden, joita kehittyy leikkauksen jälkeen, ja muiden sairauksien hoidossa.

Actrim (Bactrim) Annostus ja ohjeet

Actrim voidaan ottaa kaksi tai kolme kertaa päivässä aterian yhteydessä tai ilman sitä. Annostus riippuu infektion tyypistä ja vakavuudesta. Ota lasi vettä. Potilaat, joilla on vaikea munuaisten vajaatoiminta, tarvitsevat Actrim-annoksen korjaamista.

Actrim (Bactrim) Varotoimet

Vältä altistumista auringonvalolle tai parkitusta. Antibioottilääkkeet voivat aiheuttaa ripulia, kertoa lääkärillesi, jos sinulla on sitä, voi peittää muita infektioita. Varoittaa lääkärillesi, jos sinulla on astma tai sinulla on vaikea munuaisten tai maksan vajaatoiminta.

Actrim (Bactrim) Vasta-aiheet

Älä käytä Bactim-valmistetta, jos olet allerginen lääkeaineiden, raskaana olevien, imettävien, aihion foolihapon puutteesta johtuvien anemioiden varalta. Tätä lääkettä ei tule antaa ennenaikaisille vauvoille ja vastasyntyneille.

Actrim (Bactrim) Mahdolliset haittavaikutukset

Jos sinulla on tällaisia allergisen reaktion merkkejä, kuten nokkosihottuma, hengitysvaikeus, kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turpoaminen tai vakavampien heikkonäköisten oireiden kuume, kurkkukipu ja päänsärky, johon liittyy voimakas rakkulo, vaalea iho, helposti mustelmat tai verenvuoto, ripuli, joka on vetistä tai veristä, aistiharhat, hidas syke, heikko pulssi, pahoinvointi, vatsakipu, virtsaaminen vähemmän kuin tavallisesti tai ei ollenkaan välittömästi lääkärin hoitoon.

Actrim (Bactrim) Huumeiden välinen yhteys

Bactim-valmistetta tulee antaa samanaikaisesti dofetilidin tai metenamiinin kanssa. Actrim pystyy vaihtamaan tiettyjen diabeteslääkkeiden, "verenohennuslääkkeiden", syklosporiinin, digoksiinin, lääkkeiden, jotka voivat lisätä kaliumpitoisuuksia, eläviä rokotteita, trisyklisiä masennuslääkkeitä, eräitä "vesipitoisuuksia". Kerro siis lääkärillesi kaikista reseptilääkkeistä ja nonprescription / kasviperäisistä tuotteista, joita voit käyttää.

Actrim (Bactrim) Missään annoksessa

Älä koskaan ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä. Jos se on lähes seuraavan annoksen aika, vain ohita jäänyt osa ja jatka lääkkeen ottamista aikataulun mukaisesti.

Actrim (Bactrim) Yliannostus

Jos otit liikaa Bactim-tabletteja, saatat tuntea huimausta, uneliaisuutta, pahoinvointia, oksentelua, ruokahaluttomuutta, vatsakipua, päänsärkyä, ihon tai silmien keltaisuutta, veren virtsa, pyörtyminen. Jos havaitset vakavia haittavaikutuksia, hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon.

Actrim (Bactrim) Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 astetta (15-25 astetta) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä.

Actrim (Bactrim) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integrointeja tai Sivustoon liittyviä ohjeita ei voida käyttää itsehoitoon ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Actrim <<


[top]