>> Ostaa Acudor <<

ostaa Acudor Nopea lääkemääräys

Acudor (Etodolac) Yleinen käyttö

Etodolak on ei-steroidinen tulehduskipulääke (NSAID). Se toimii vähentämällä hormoneja, jotka aiheuttavat tulehdusta ja kipua kehossa. NSAID: t käsittelevät kivun ja tulehduksen oireita. He eivät käsitä sairautta, joka aiheuttaa näitä oireita. Etodolakia käytetään niveltulehduksen tai nivelrikon aiheuttaman kivun tai tulehduksen hoitoon. Se myös vähentää kipua, turvotusta ja nivelten jäykkyyttä niveltulehduksesta.

Acudor (Etodolac) Annostus ja suunta

Ota tämä lääkitys suun kautta täydellä lasillisella vettä (8 unssia tai 240 millilitraa), ellei lääkärisi toisin määrää. Älä maku vähintään 30 minuuttia lääkkeen ottamisen jälkeen. Jos vatsavaivoa esiintyy tämän lääkityksen aikana, ota se ruoan, maidon tai antasidin kanssa.

Acudor (Etodolac) Varotoimet

Ennen kuin otat Acudoria, kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle, jos olet allerginen sille; tai aspiriiniin tai muihin tulehduskipulääkkeisiin (esim. ibuprofeeni, naprokseeni, selekoksibi); tai jos sinulla on muita allergioita. Ennen leikkauksen aloittamista kerro lääkärillesi tai hammaslääkärillesi, että käytät tätä lääkettä. Ennen kuin käytät tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle lääketieteellisestä historiastasi, erityisesti: munuaissairaus, maksasairaus, huonosti hallittu diabetes, mahalaukun / suolen / ruokatorven ongelmat (esim. Verenvuoto, haavaumat, toistuva närästys), sydänsairaus (esim. Kongestiivinen sydämen vajaatoiminta, sydänkohtauksen historia, aivohalvaus, korkea verenpaine, turvotus (turvotus, nesteretentiota), dehydraatio, veren häiriöt (esim. anemia), verenvuoto- tai hyytymisongelmat, astma, nenän kasvut (nenän polyypit).

Acudor (Etodolac) Vasta-aiheet

Tämä lääkitys voi olla haitallista syntymättömälle lapselle. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta hoidon aikana. Acudorin käyttö raskauden viimeisten kolmen kuukauden aikana saattaa vahingoittaa syntymättömää vauvaa. Älä käytä muita kylmä-, allergia- tai kipulääkkeitä, ennen kuin kysy ensin lääkäriltäsi tai apteekista. Älä juo alkoholia Acudorin käytön aikana. Älä käytä tätä lääkettä juuri ennen tai jälkeen sydämen ohitusleikkauksen (jota kutsutaan myös sepelvaltimon ohitussiirraksi tai CABG: ksi). Mahdolliset haittavaikutukset Älä lopeta Acudor-valmistetta, hakeudu lääkärin hoitoon tai soita lääkärillesi heti, jos sinulla on jokin seuraavista vakavista sivuvaikutuksista: rintakipu, heikkous, hengästyneisyys, hämärtynyt puhe, näkövamma tai tasapaino; musta, verinen tai verinen uloste; veren tai oksennuksen yskiminen, joka näyttää kahvinkeiltä; turvotus tai nopea painonnousu; virtsaaminen vähemmän kuin tavallisesti tai ei ollenkaan; pahoinvointi, vatsakipu, alhainen kuume, ruokahaluttomuus, tumma virtsa, savi-uloste, keltaisuus (ihon tai silmien keltaisuus); kuume, kurkkukipu ja päänsärky, johon liittyy voimakas rakkulo, kuorinta ja punoittava ihottuma; mustelmat, voimakas pistely, tunnottomuus, kipu, lihasheikkous; tai kuume, päänsärky, niskan jäykkyys, vilunväristykset, lisääntynyt herkkyys valolle, violetit ihoalueet ja / tai takavarikko (kouristukset). Vähemmän vakavia Acudor-haittavaikutuksia voivat olla: vatsavaivat, lievä närästys tai vatsakipu, ripuli, ummetus; turvotus, kaasu; huimaus, päänsärky, hermostuneisuus; ihon kutina tai ihottuma; kurkkukipu, tukkoinen nenä; näön hämärtyminen; tai soittoäänet korville.

Acudor (Etodolac) Huumeiden välinen yhteys

Tätä lääkettä ei tule käyttää seuraavien lääkkeiden kanssa, koska erittäin vakavia yhteisvaikutuksia voi esiintyä: sidofoviiri, ketorolakka. Ennen kuin käytät tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle kaikista reseptilääkkeistä ja nonprescription / kasviperäisistä lääkkeistä, joita voit käyttää, erityisesti seuraavista: verihiutaleiden, oraalisten bisfosfonaattien, verenohennuslääkkeiden, kortikosteroidien, siklosporiinin, desmopressiinin, digoksiinin, , litium, metotreksaatti, pemetreksedit, probenesidi, SSRI-masennuslääkkeet, "vesipitoiset pillerit" (diureetit, kuten furosemidi, hydroklooritiatsidi, triamtereeni).

Acudor (Etodolac) Missed dose

Jos tätä lääkettä on määrätty säännöllisesti (ei pelkästään "tarpeen mukaan") ja unohdat annoksen, käytä sitä heti kun muistat. Jos se on lähellä seuraavan annoksen aikaa, ohita Missed-annos ja jatka tavallista annosteluaikataulua. Älä kaksinkertaista annosta kiinni.

Acudor (Etodolac) Yliannostus

Hakeudu lääkärin hoitoon, jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa lääkettä. Yliannostus oireita voivat olla pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu, uneliaisuus, musta tai verinen uloste, veren yskiminen, matala hengitys, pyörtyminen tai kooma.

Acudor (Etodolac) Varastointi

Säilytä tuote huoneenlämmössä välillä 68-77 ° C (20-25 ° C). Varastoi lääke pois valolta ja kosteudelta. Älä säilytä kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet lasten ja lemmikkieläinten poissa.

Acudor (Etodolac) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Tiettyä potilasta koskevat erityiset ohjeet on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Acudor <<


[top]