>> Ostaa Acyclovir <<

ostaa Acyclovir Nopea lääkemääräys

Acyclovir (Acyclovir cream 5%) Yleinen käyttö

Acyclovir on antiviraalinen lääke, jota käytetään ihon, huulen ja sukupuolielinten herpesinfektioiden hoitoon. herpes zoster; ja vesirokko. Acyclovir-kerma estää virusreplikaation, mutta se ei toimi tiettyjen virustartuntojen, kuten tavallisen kylmyyden, hoidossa.

Acyclovir (Acyclovir cream 5%) Annostus ja suunta

Ota se oraalisesti ruoan tai maidon kanssa tai ilman. Tavallisesti käytetty annos on 200 mg 4 tunnin välein, viisi kertaa päivässä 10 päivän ajan. Jos herpes on toistuva, suositeltu annos aikuisille on 400 mg kaksi kertaa päivässä 1 vuoden ajan. Käsien pesu auttaa estämään tartunnan tarttumisen muille. Huomaa: tämä ohje esitetään täällä vain tarkistettavaksi. On erittäin tärkeää keskustella lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Se auttaa sinua saamaan parhaan tuloksen.

Acyclovir (Acyclovir cream 5%) Varotoimet

Vältä tartunnan saaneiden alueiden pääsyä muihin ihmisiin. Älä kosketa silmiäsi tarttuvan alueen koskettamisen jälkeen. Älä käytä ilman lääkärin lupaa, jos lääketieteellinen historia sisältää: munuaissairaus tai maksasairaus. Acyclovir-kermaa ei tule käyttää raskauden, raskauden tai imetyksen aikana ilman lääkärin neuvoja. Älä käytä Acyclovir-kermaa ennen imetystä ilman lääkärin neuvoja.

Acyclovir (Acyclovir cream 5%) Vasta-aiheet

Acyclovir ei ole sallittu potilailla, joilla on munuaisten vajaatoiminta. Myös Acyclovir-kerma on vasta-aiheinen ihmisille, jotka ovat yliherkkiä Zoviraxille, Acyclovirille tai vastaaville lääkkeille.

Acyclovir (Acyclovir cream 5%) Mahdolliset sivuvaikutukset

Ne voivat sisältää allergisen reaktion: nokkosihottuma; vaikeuksia hengittää; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus. Myös mahdollisimpia sivuvaikutuksia ovat: kipu alaselkässä; virtsaaminen vähemmän kuin tavallisesti tai ei ollenkaan; helppo mustelma tai verenvuoto; epätavallinen heikkous. Vakavampia ovat: pahoinvointi, oksentelu, ripuli, ruokahaluttomuus, vatsakipu; päänsärky, tunne valoa; turvotus kädessä tai jalassa. Jos huomaat, että jokin niistä lopettaa Acyclovir-kerman käytön ja kerro lääkärillesi mahdollisimman pian. Ota myös yhteyttä lääkäriisi kaikista sivuvaikutuksista, jotka tuntuvat epätavallisilta.

Acyclovir (Acyclovir cream 5%) Huumeiden välinen yhteys

Acyclovir vuorovaikutuksessa: probenesidin (Benemid), tizanidiinin, varicella-viruksen rokotteen, fosfenytoiinin, fenytoiinin, valproiinihapon kanssa. Huomaa myös, että kahden lääkkeen välinen vuorovaikutus ei aina tarkoita sitä, että joudut lopettamaan yhden lääkkeen ottamisen. Kuten tavallista, se vaikuttaa lääkkeiden vaikutukseen, joten kysy neuvoa lääkäriltäsi siitä, miten sitä hoidetaan tai hoidetaan.

Acyclovir (Acyclovir cream 5%) Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Älä kuitenkaan ota, jos liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle. Älä ota kaksinkertaisia tai ylimääräisiä annoksia. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Acyclovir (Acyclovir cream 5%) Yliannostus

AcyclovirOverdose-oireita ovat: kohtaukset (kouristukset), hallusinaatiot ja virtsaaminen vähemmän kuin tavallisesti tai ei lainkaan. Jos havaitset sellaisen tai epätavallista oireita, soita lääkärille välittömästi.

Acyclovir (Acyclovir cream 5%) Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 astetta (15-25 astetta) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä. Älä käytä viimeisen käyttöajan jälkeen.

Acyclovir (Acyclovir cream 5%) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Acyclovir <<


[top]