>> Ostaa Adacor <<

ostaa Adacor Nopea lääkemääräys

Adacor (Coreg) Yleinen käyttö

Adacor on epäselektiivinen beta-adrenoreseptoreiden estäjä ja alfa-reseptorien valikoiva bloacker. Adrenergisen järjestelmän hermot innervaat sydämen ja vapauttavat noradrenaliinin, joka stimuloi sydämen lihaksia nopeammin ja voimakkaammin. Adacor vähentää sydämen nopeutta ja supistumisvoimaa, kun se estää tällaiset reseptorit ja tekee sydämen työn helpommaksi. Adacor estää verisuonten adrenergisiä reseptoreita, mikä heikentää niitä ja aiheuttaa verenpaineen laskua.

Adacor (Coreg) Annostus ja suunta

Adacor otetaan kahdesti päivässä ruoan kanssa, koska tämä lisää imeytyneen lääkkeen määrää. Älä lopeta tai muuta annosta ilman lääkärin ohjeita, koska se voi aiheuttaa vakavia sydänvaivoja (rytmihäiriöt). Jatka tämän lääkityksen ottamista, vaikka olisitkin hieno: luultavasti sinun tarvitsee käyttää verenpainelääkkeitä, koska sairaus on pitkä.

Adacor (Coreg) Varotoimenpiteet

Älä käytä tätä lääkettä, jos olet allerginen Adacorille tai jos sinulla on astma, keuhkoputkentulehdus, keuhkoputkentulehdus, vaikea maksasairaus, vakava sydänsairaus (sydänsairaus, sairas sinus -oireyhtymä , käytetään hidas syke lukuun ottamatta sydämentahdistimen tapauksia). Varoittaa kirurgiasi, jos käytät Adacoria. Älä juo alkoholia kahdesta ennen Adacorin saannin tai sen jälkeen.

Adacor (Coreg) Vasta-aiheet

Sydämen vajaatoiminta, krooninen obstruktiivinen keuhkosairaus, astma, keuhkoputkentulehdus, kardiogeeninen sokki atrioventricular block (aste II ja III), bradykardia, allerginen Adacorin komponentteihin, sairas sinus -oireyhtymä ja joitain muita ehtoja. Varovaisuutta on noudatettava diabetesta sairastavilla potilailla, matala verenpaine, kongestiivinen sydämen vajaatoiminta, munuaissairaus, kilpirauhasen häiriöt liikkeessä (kuten Raynaudin oireyhtymä).

Adacor (Coreg) Mahdolliset haittavaikutukset

Jos sinulla on allergiaoireita, kuten nokkosihottuma, hengitysvaikeus, kasvojen turvotus ja alhainen tai epätasainen sydämenlyönti, tunne valoa, pyörtyä, vaikka lievässä rasituksessa, nilkan tai maksun turvotus, pahoinvointi, savi-uloste, keltaisuus, kylmä tunne kädet ja jalat, ota yhteyttä lääkäriisi ja hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon.

Huumeiden vuorovaikutus
Koska Adacor pystyy vaikuttamaan adrenergiseen järjestelmään, se voi peittää hypoplikemian oireet (vapinaa ja lisääntynyttä sykeohjelmaa), jotka myös määrätään. Siksi diabetesta sairastavien potilaiden sokeritasapainoa olisi seurattava useammin. Epäsäännöllinen sydämen rytmi tai verenpaineen nousu voi ilmetä, kun Adacoria käytetään yhdessä Ca + -kanavan salpaajien kanssa. Adacor voi myös lisätä digoksiinipitoisuuksia ja Rifampin vähentää Adacorin pitoisuutta veressä.

Adacor (Coreg) Missed dose

Jos olet unohtanut annoksen, ota se heti kun muistat, mutta jos se on vähemmän kuin neljä tuntia ennen seuraavaa annosta, ohita vain Missed-annos Älä yritä korvata Missed doseby ottamalla ylimääräinen.

Adacor (Coreg) Yliannostus

Jos epäilet, että olet ottanut liian paljon Adacoria ja sairasta epätasainen sydämenlyönti, hengästyneisyys, sinivihreä kynsi, huimaus, heikkous, pyörtyminen ja takavarikko hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon .

Adacor (Coreg) Varastointi

Lääkitys on säilytettävä huoneenlämmössä 15-30 C (59-86 F) kevyesti kestävässä laatikossa.

Adacor (Coreg) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Adacor <<


[top]