>> Ostaa Adcortyl <<

ostaa Adcortyl Nopea lääkemääräys

Adcortyl (Aristocort) Yleinen käyttö

Adcortyl kuuluu kortikosteroidiluokkaan. Sitä käytetään vähentämään tulehdusta, lievittämään punoitusta, turvotusta, kutinaa potilailla, joilla on sellaisia oireita kuin psoriasis, ekseema, lupus, ihotulehdus, kutina anus tai vulvassa, korvan ulkoisen osan tulehdus, allergiset häiriöt, haavainen koliitti, niveltulehdus.

Adcortyl (Aristocort) Annostus ja suunta

Annostuksen säätäminen tarvitaan potilaille, joilla on maksakirroosi, munuaisten vajaatoiminta, kilpirauhasen häiriö, diabetes, historian malaria, tuberkuloosi, osteoporoosi, myasthenia gravis, glaukooma tai kaihi, herpesinfektio silmät, mahahaava, haavainen paksusuolitulehdus, diverticulitis, masennus tai mielenterveys, kongestiivinen sydämen vajaatoiminta ja korkea verenpaine.

Adcortyl (Aristocort) Varotoimenpiteet

Steroidit ovat ratkaisevia monissa ihmisen organismin prosesseissa ja monet sairaudet saattavat vaikuttaa steroidien käyttöön. Kerro lääkärillesi kaikista vakavista sairauksista, kuumeista, infektioista, leikkauksista tai sairaustilanteesta, joita sinulla on. Vältä lähellä olevia sairaita tai tartunnan saaneita, koska steroidien käyttö voi heikottaa immuunijärjestelmääsi. Hoitoa "elävällä" rokotteella ei suositella Adcortylin käytön aikana. Älä keskeytä hoidon kulkua äkillisesti, koska epämiellyttävät vieroitusoireet ovat mahdollisia.

Adcortyl (Aristocort) Vasta-aiheet

Adcortylia ei voida antaa potilaille, joilla on allergia triamcinolonille, joilla on sieni-infektio missä tahansa kehossa. Mahdolliset haittavaikutukset Välitöntä lääketieteellistä apua tarvitaan, jos Adcortylin käytön aikana ilmenee ongelmia näkökyvyssä, turvotuksessa, nopeassa painonnousussa, hengenahdistuksessa, vakavassa masennuksessa, epätavallisissa ajatuksissa tai käyttäytymisessä, kouristuksia (kouristuksia), verisiä tai verisiä ulosteita, veren yskimistä , haimatulehdus, alhainen kaliumtaso tai vaarallisesti korkea verenpaine.
Drug Interactions
Adcortyl tiedetään olevan vuorovaikutuksessa aspiriini, diureetit, verenohennuslääkkeitä (varfariini (Coumadin)), syklosporiini (Gengraf, Neoral, Sandimmune), suun kautta insuliini tai diabeteksen lääkkeitä, ketokonatsoli ( Nizoral), rifampiinin (Rifadin, Rifater, Rifamate, Rimactane) tai kohtauslääkkeitä, kuten fenytoiini (Dilantin) tai fenobarbitaali (Luminal, Solfoton).

Adcortyl (Aristocort) Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Älä kuitenkaan ota, jos liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle. Älä lisää suositeltua annosta. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Adcortyl (Aristocort) Yliannostus

Säännöllinen pitkäaikainen saanti liian suurista määristä lääkkeestä voi aiheuttaa kasvojen pyöreyden, nopean painonnousun, kasvanut kasvojen hiusten kasvun, mustelmat, lihaskivut tai heikkoudet.

Adcortyl (Aristocort) Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä kosteutta, auringonvaloa, lapsia ja lemmikkieläimiä vastaan tiukassa säiliössä.

Adcortyl (Aristocort) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Adcortyl <<


[top]