>> Ostaa Addos <<

ostaa Addos Nopea lääkemääräys

Addos (Adalat) Yleinen käyttö

Lääkitys kuuluu kalsiumkanavasalpaajien nimittämiin huumeiden luokkaan ja vähentää trans-membraanikalsium-ionin virtausta kalsiumkanavien kautta sydänlihaksen ja perifeeristen alusten sydänlihassoluihin ja sileiden lihasten soluihin ja valtimoihin. Addos laajentaa sepelvaltimoita koronarospasmin lisäksi vaikuttaa muuttumattomaan alusegmenttiin niiden osittaisen ahtauman pisteissä. Lääke estää kroonaspasmin vähentämällä sepelvaltimoiden sileiden lihasten tonusta. Addos lisää sepelvaltimoiden perfuusioa ja parantaa myokortin tarjontaa hapella. Siten lääke helpottaa veren pumppaamista sydämelle ja vähentää sen työmäärää. Addosia käytetään verenpainetauti (korkea verenpaine) ja angina pectoris.

Addos (Adalat) Annostus ja suunta

Addos-kapseleiden yhteinen annos on 10-20 mg kolme kertaa päivässä. On tärkeää, että kapselit niellään kokonaan. Pitkäaikainen vapautuminen on otettava kerran päivässä ja tavallinen päivittäinen annos on 30 tai 60 mg. Tarvittaessa päivittäistä annosta voidaan nostaa jopa 120 mg: aan. Tabletit on nieltävä kokonaan, älä pistä tai leikkaa niitä puoleen. Addos voidaan ottaa yhdessä ruoan kanssa. Hypertensiivisten kriisien oireiden nopeaan helpottamiseen lääkkeen yksittäinen annos on 10 mg, tarvittaessa 30 minuutin aikana. Yksi kapseli tulee ottaa.

Addos (Adalat) Varotoimenpiteet

Addos on FDA: n raskausluokassa C, joten se ei ole tiedossa vahingoittamasta syntymättömää vauvaa. Jos ikäsi on yli 65 vuotta, Addosin sivuvaikutukset näkyvät todennäköisemmin, joten kysy neuvoa lääkäriltä, joka voi määrätä sinulle pienemmän annoksen. Vältä syömistä greippi tai juo greippimehua ottaen tämän lääkityksen, hedelmä tunnetaan sen kykyä lisätä määrä tiettyjä lääkkeitä verenkiertoon.

Addos (Adalat) Vasta-aiheet

Ota yhteys lääkäriin ennen tämän lääkevalmisteen ottamista Addosin allergian, raskauden tai imetyksen aikana, kardiogeenisen sokin tilasta, rifampisiinin samanaikaisesta saannista, akuutista hypotensiomuodosta, ileostomia läsnäolo proktokolektomian jälkeen; ikä alle 18 vuotta (tehoa ja turvallisuutta ei ole määritetty). Lääkettä käytetään huolellisesti sydämen vajaatoiminnan, vaikean aorttisen stenoosin, subaorttisen ahtauman, akuutin sydäninfarktin, vasemman kammion vajaatoiminnan, akuutin bradykardian, maksan vajaatoiminnan, vakavien aivoverenkierron häiriöiden, valon ja kohtuullisen valtimon hypotension, mahasuolikanavan segmentin ahtauman , pitkälle edenneen iän, pahanlaatuisen verenpainetautiarvon ja hypovolaemian hoidossa hemodialyysissä.

Addos (Adalat) Mahdolliset haittavaikutukset

Jos jompikumpi seuraavista vakavista haittavaikutuksista ilmenee, lopeta Addosin ottaminen, ota yhteys lääkäriisi tai hakeudu hätätilanteisiin: allergia, epätavallisen nopea tai hidas sydämenlyönti, vaikea huimaus tai pyörtyminen , psykoosi, keltaisuus, jalkojen tai nilkkojen turvotus. Vähemmän vakavat haittavaikutukset ovat mahdollisia ja todennäköisempää, jos niin, älä lopeta Addosin ottamista, mutta keskustele lääkärisi kanssa: päänsärky, väsymys tai väsymys, huuhtelu, unettomuus, elävät tai epänormaalit unet, pahoinvointi tai ummetus tai lisääntynyt virtsaaminen. Nämä vaikutukset voivat pahentua, jos Addos otetaan alkoholilla.

Addos (Adalat) Huumeiden välinen yhteys

Harvinaisissa tapauksissa kongestiivisen sydämen vajaatoiminnan havaittiin liittyvän Addosia, yleensä potilailla, jotka ovat jo beetasalpaajassa: propranololi (inderal), metoprololi (Lopressor) jne. Hypotensio Addos-hoidon aikana voi esiintyä erityisesti potilailla, jotka jo käyttävät toista verenpainetta alentavaa lääkettä. Nifedipiini vähentää digoksiinin (Lanoxin) poistamista munuaisissa, mikä lisää digoksiinin toksisuutta.

Addos (Adalat) Missään annoksessa

Älä koskaan ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä. Jos se on lähes seuraavan annoksen aika, vain ohita jäänyt osa ja jatka lääkkeen ottamista aikataulun mukaisesti.

Addos (Adalat) Yliannostus

Jos Yliannostus on oletettu, tilanne vaatii välitöntä lääketieteellistä huomiota. Lääkkeen yliannostukseen voi kuulua huimaus, heikkous, rintakipu, hengitysvaikeudet, pyörtyminen, epätavallisen nopea tai hidas syke, kooma, hilseilevä puhe ja hämmennys.

Addos (Adalat) Varastointi

Tabletit on säilytettävä lämpötilassa 15-25 C (59-77 F). Ne on suojattava valolta, kosteudelta ja kosteudelta.

Addos (Adalat) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Addos <<


[top]