>> Ostaa Adel <<

ostaa Adel Nopea lääkemääräys

Adel (Biaxin) Yleinen käyttö

Adel kuuluu makrolidiantibioottien ryhmään, joka estää proteiinin bakteerisynteesin. Tämä toiminta on pääasiassa bakteriostaattista, mutta voi olla myös bakterisidinen. Makrolidit pyrkivät kerääntymään leukosyytteihin ja kuljetetaan infektion kohtaan. Adel on tehokas Haemophilus influenzae, Streptococcus pneumoniae, Mycoplasma pneumoniae, Staphylococcus aureus, mycobacterium avium ja monet muut, joten sitä käytetään erilaisten bakteeri-infektioiden hoitoon Helicobacter pylori -bakteerin aiheuttamaa mahahaavaa ja hengityselimiä vastaan.

Adel (Biaxin) Annostus ja ohjeet

Adel-tabletteja tulee ottaa ruoan kanssa tai ilman sitä suurella lasillisella vettä. Niele pilleri kokonaan. Älä ota enempää lääkkeistä kuin sinulle suositellaan. Jatka huumeiden ottamista, vaikka sairauden oireet muuttuisivat vähäisemmiksi. Biaksiinia annetaan yleensä 7-14 päivää tai pidempään, kun mahahaava hoidetaan.

Adel (Biaxin) Varotoimenpiteet

Älä käytä tätä lääkettä, jos olet allerginen erytromysiinille ja jollekin sen johdannaisille tai vastaaville makrolidiantibiooteille. Jos sinulla on maksan tai munuaisten sairauksia, mineraalien epätasapainoa (alhainen kalium- tai magnesiumaste), tietyt sydänsairaudet, rytmihäiriöt, keskustele siitä lääkärisi kanssa ennen kuin otat Bizxinia. Tätä sovittelua ei suositella raskauden tai imetyksen aikana.

Adel (Biaxin) Vasta-aiheet

Adelia ei saa antaa potilaille, joilla on tunnettu yliherkkyys klaritromysiinille, erytromysiinille tai mille tahansa makrolidiantibiootille.

Adel (Biaxin) Mahdolliset haittavaikutukset

Jos sinulla on tällaisia allergisen reaktion oireita, hengitysvaikeuksia, kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turpoamista tai vakavien terveydentilan merkkejä epätasaisina sydämenlyönteinä , rintakipu, pahoinvointi, vatsakipu, alhainen kuume, kuulonäkökohdat ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin tai hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon.

Adel (Biaxin) Huumeiden välinen yhteys

Adel voi olla vuorovaikutuksessa sisapridin, pimotsidin, ergot-lääkkeiden kanssa ja aiheuttaa hengenvaarallisia sydämen rytmihäiriöitä.

Adel (Biaxin) Missään annoksessa

Älä koskaan ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä. Jos se on lähes seuraavan annoksen aika, vain ohita jäänyt osa ja jatka lääkkeen ottamista aikataulun mukaisesti.

Adel (Biaxin) Yliannostus

Yliannostuksen merkkejä voivat olla: pahoinvointi, oksentelu, ripuli ja vatsavaivat. Jos olet sitä mieltä, että otit liikaa Adelia, ota yhteyttä lääkäriisi.

Adel (Biaxin) Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 astetta (15-25 astetta) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä.

Adel (Biaxin) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme kaikesta vastuusta näiden tietojen luotettavuudesta. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Adel <<


[top]