>> Ostaa Adenex <<

ostaa Adenex Nopea lääkemääräys

Adenex (Hytrin) Yleinen käyttö

Hytriini on teratsosiinihydrokloridi, joka kuuluu alfa-1-salpaajiin. Se lievittää valtimoiden sileät lihakset ja alentaa verenpainetta. Sitä käytetään laajentuneen eturauhasen, eturauhasen adenoman, valtimon pahenemisen, sydämen vajaatoiminnan alkuvaiheessa, hyperlipidemian aiheuttamien virtsan estämiseen.

Adenex (Hytrin) Annostus ja suunta

Ota tämä lääkitys täsmälleen niin kuin sinulle on määrätty ruoan kanssa tai ilman. Suositeltu Adenex-annos on 1 mg kerran ennen nukkumaanmenoa. Annosta voidaan lisätä asteittain 10-20 mg: n kerta-annokseen kerran vuorokaudessa.

Adenex (Hytrin) Varotoimet

Noudata kaikkia lääkärisi antamia suosituksia. Älä koskaan ota enemmän lääkitystä kuin sinulle on määrätty. Ota Adenex täyteen lasilliseen vettä. Koska tämä lääkitys saattaa aiheuttaa verenpaineen laskua ja huimausta, ota se ennen nukkumaanmenoasi, etenkin ensimmäisiä annoksia. Huimaus ja verenpaineen lasku ovat mahdollisia myös, jos aloitat Hytronin käytön uudelleen tauon jälkeen. Verenpaine tai eturauhasen tutkimukset tulisi tehdä säännöllisesti, kun olet Adenexissä. Älä lopeta tämän lääkityksen ottamista, vaikka olisitkin kunnossa.

Adenex (Hytrin) Vasta-aiheet

Hytriiniä ei saa antaa potilaille, joilla on yliherkkyys, hypotensio, raskaana oleville ja imettäville naisille sekä lapsille. Haittavaikutukset Heikkous, väsymys, uneliaisuus, levottomuus, päänsärky, huimaus, parestesiat, heikentynyt libido, näkökyvyt, tinnitus (kohina korvalla), "ensimmäisen annoksen ilmiö" (äkillinen ja voimakas verenpaineen lasku ja ortostaattinen nieleminen, oksentelu, niveltulehdus, lihaskipu, hematokriitin ja hemoglobiinin heikkeneminen, leukopenia, hypoalbuminemia, hypoproteinemia, influenssa, verenpainetauti, verenpainetta alentava verenpaine -tyyppinen oireyhtymä, allergiset reaktiot.

Adenex (Hytrin) Lääkevalmistelu

t
Kerro lääkärillesi, jos parhaillaan käsitellään sildenafiilia (Viagra, Revatio), vardenafiilia (Levitra), tadalafiilia (Cialis), muita verenpainelääkkeitä, kuten verapamiilia (Isoptin, Calan, Covera, Verelan).

Adenex (Hytrin) Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Mutta älä ota, jos liian myöhäinen tai aika, kun seuraava annos on lyhyessä ajassa. Älä ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä tai sen ylimääräisiä annoksia. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Adenex (Hytrin) Yliannostus

Yliannostuksen oireita ovat takykardia, hypotensio, ortostaattiset kollapit. Jos havaitset edellä lueteltuja oireita, ota yhteys lääkäriin mahdollisimman pian, koska tarvitset välitöntä lääketieteellistä apua.

Adenex (Hytrin) Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20-25 C (68-77 F). Säilytä kosteutta, lämpöä ja auringonvaloa. Ei ole suositeltavaa säilyttää kylpyhuoneessa ja lapsille.

Adenex (Hytrin) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Adenex <<


[top]