>> Ostaa Adenosan <<

ostaa Adenosan Nopea lääkemääräys

Adenosan (Nizoral) Yleinen käyttö

Adenosan on antifungaalinen antibiootti, jota käytetään vakavien sieni- tai hiiva-infektioiden, kuten kandidiaasi, blastomykoosi, kokkidioidomykoosi, histoplasmoosi, kromoblastomykoosi tai parakakkidioidomykoosi hoitoon. Adenosan tappaa herkkiä sieniä häiritsemällä sienen solukalvon muodostumista. Myös Adenosania käytetään hoidettaessa ihon loistavia sieni-infektioita, joita ei voida hoitaa paikallisella lääkkeellä tai griseofulvinilla tai potilailla, jotka eivät voi ottaa griseofulvinia.

Adenosan (Nizoral) Annostus ja suunta

Ota suun kautta ruokaa tai maitoa samaan aikaan joka päivä. Suositeltu aloitusannos aikuisille on 200 mg kerran päivässä. 2-vuotiaiden lasten annos perustuu ruumiinpainoon ja se sisältää yhden päivittäisen annoksen 3,3-6,6 mg / kg. Älä käytä sitä ilman lääkärin lupaa ja annosta on määrättävä heti lääkärisi kanssa. Alle 2-vuotiaille lapsille on käytettävä heti lääkärin lupaa ja annos on määrätty lääkärin kanssa neuvoteltuaan. Huomaa: tämä ohje esitetään täällä vain tarkistettavaksi. On erittäin tärkeää keskustella lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Se auttaa sinua saamaan parhaan tuloksen.

Adenosan (Nizoral) Varotoimenpiteet

Maksavaivat saattavat ilmetä, kun käytät tätä lääkettä. Jos huomaat jonkin seuraavista oireista: tumma virtsa; vatsakipu tai arkuus; savi-väriset uloste; pahoinvointi ja oksentelu; vähentynyt ruokahalu; ihottuma; kuume; päänsärky; kutina; ruokahalun menetys; jalkojen tai alavartisten turvotus; epätavallinen väsymys tai heikkous; tai keltaisia silmiä tai ihoa, soita välittömästi lääkärillesi. Adenosan-valmistetta ei tule käyttää raskauden, raskauden tai imetyksen aikana ilman lääkärin neuvoja. Älä käytä tätä lääkettä ennen imetystä ilman lääkärin lupaa.

Adenosan (Nizoral) Vasta-aiheet

Adenosan ei saa antaa ihmisille, jotka ovat yliherkkiä mihin tahansa tämän lääkityksen osaan. Myös se on vasta-aiheinen terfenadiinin, astemitsolin, triatsolaamin, sisapridin kanssa.

Adenosan (Nizoral) Mahdolliset sivuvaikutukset

Ne voivat sisältää allergisen reaktion: nokkosihottuma; vaikeuksia hengittää; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus. Myös mahdollisimpia haittavaikutuksia ovat: huimaus, pyörtyminen, nopea tai voimakas sydämenlyönti; helppo mustelma tai verenvuoto, epätavallinen heikkous; tunnottomuus tai tunnottomuus; vakava masennus, sekavuus tai ajatukset vahingoittaa itseäsi; tai pahoinvointi, vatsakipu, alhainen kuume, ruokahaluttomuus, heikkous, tumma virtsa, savi-uloste, keltaisuus (ihon tai silmien kellastuminen). Vähemmän vakavia ovat: lievä pahoinvointi, oksentelu tai vatsakipu; lievä kutina tai ihottuma; päänsärky; huimaus; rintojen turvotus; tai impotenssi tai kiinnostuksen menettäminen sukupuoleen. Jos havaitset jonkin niistä lopettaa Adenosanin käytön ja kerro lääkärillesi mahdollisimman pian. Ota myös yhteyttä lääkäriisi kaikista sivuvaikutuksista, jotka tuntuvat epätavallisilta.

Adenosan (Nizoral) Huumeiden välinen yhteys

Adenosan toimii vuorovaikutuksessa seuraavien huumeiden luettelon kanssa: acetaminophen (Tylenol); syklosporiini (Gengraf, Sandimmune, Neoral); digoksiini (digitalis, lanoxin); takrolimuusia ((Prograf), loratadiini (Alavert, Claritin, Tavist ND), metyyliprednisoloni (Medrol), fenytoiini (Dilantin), rifampini (Rifadin, Rifater, Rifamate, Rimactane); Veren ohennetta, kuten varfariinia (Coumadin), syövän lääkkeitä, synnytyksen ehkäisyvalmisteita tai hormonikorvaushoitoa, metotreksaattia (Rheumatrex, Trexall), kolesterolilääkkeitä, kuten nasiinia (Advicor), atorvastatiinia (Lipitor), lovastatiinia (Altocor, Mevacor ), simvastatiini (Zocor) ja muut, tai lääkkeet, joilla hoidetaan HIV: tä tai aidsia, sekä kahden lääkkeen välinen vuorovaikutus ei aina tarkoita, että sinun on lopetettava lääkkeen ottaminen. keskustele lääkärisi kanssa siitä, miten sitä hoidetaan tai hoidetaan.

Adenosan (Nizoral) Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annostasi ajoissa, tee se heti kun muistat. Älä ota, jos liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle Älä ota kaksinkertaisia tai ylimääräisiä annoksia. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Adenosan (Nizoral) Yliannostus

Adenosanin yliannostuksen oireita ei tunneta hyvin, mutta jos havaitset epätavallisia oireita, soita lääkärillesi välittömästi. Myös vahingossa tapahtuvan yliannostuksen yhteydessä tulee käyttää tukitoimenpiteitä, mukaan lukien mahahuuhtelu natriumbikarbonaatilla.

Adenosan (Nizoral) Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 astetta (15-25 astetta) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä. Älä käytä viimeisen käyttöajan jälkeen.

Adenosan (Nizoral) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Adenosan <<


[top]