>> Ostaa Adepal <<

ostaa Adepal Nopea lääkemääräys

Adepal (Levlen) Yleinen käyttö

Adepal on yhdistelmä hormoneja etinyyliestradiolia ja levonorgestreelia. Lääkkeitä käytetään estämään ovulaatio ehkäisyä lääkkeinä. Lääke muuttaa kohdunkaulan liman ja kohdun limakalvon tilan ja estää sperman solujen siirtymisen kohtuun ja kiinnittämällä hedelmöitetyn munan kohtuun.

Adepal (Levlen) Annostus ja suunta

Noudata kaikkia terveydenhuollon neuvonantajan suosituksia. Ota ensimmäinen kuukautisesi ensimmäisenä päivänä tai ensimmäisen sunnuntain ajanjakson jälkeen. Jos käytät ensimmäistä kertaa Adepaliä, saatat tarvita lisää syntyvyyden valvontaa. On olemassa 28 päivän syntyvyyden valvontapaketteja, joissa on seitsemän "muistutus" -tabletti säännölliseen jaksoon. Kun käytät muistutuksia, aika yleensä alkaa. Läpäisevää verenvuotoa on mahdollista, jos se tulee raskaaksi ja jatkuu, kerro siitä lääkärillesi. Ota kukin pilleri päivittäin samaan aikaan. Kun pilleripakkaus on ohi, aloita uusi. Tarvittavien lääketieteellisten testien tai leikkausten tapauksessa on mahdollista, että sinun on ehkä lopetettava Adepalin käyttö lyhyellä ajanjaksolla.

Adepal (Levlen) Varotoimet

Lislen ehkäisymenetelmiä (kondomia tai spermisidiä) saattaa olla tarpeen, kun aloitat Adepalin käyttämisen. Hormonien saanti saattaa lisätä veren hyytymistä, sydänkohtausta, aivohalvausta, erityisesti yli 35-vuotiailla tai tupakoijilla. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on sydämen vajaatoiminta, verenpaine, kongestiivinen sydämen vajaatoiminta, angina pectoris, korkea kolesteroli, historian masennus, kouristuskohtaukset tai epilepsia, diabetes, sappirakon tauti, suonikohju, tuberkuloosi, kohdun fibroidumorit, , nodules, kokkareita.

Adepal (Levlen) Vasta-aiheet

Tätä lääkettä ei voida käyttää raskaana oleville naisille tai heti sen jälkeen, kun potilaalla on aivohalvaus tai veritulppa historiassa, verenkiertohäiriöt, emätinverenvuoto, hormoniin liittyvä syöpä, maksa taudin tai maksasyövän, verenkiertohäiriöiden, epänormaalin vaginaalisen verenvuodon, migreenipäänsärkyjen, sydämen venttiilihäiriön, vakavan korkean verenpaineen, aiemmin syntyneen ehkäisyvalmisteiden aiheuttama keltaisuus. Haittavaikutukset Kaikkien allergisten oireiden lisäksi (nokkosihottuma, ihottuma, kasvojen turvotus, hengitysvaikeudet) tämä lääkitys voi olla syynä äkilliseen puutumiseen tai heikkouteen, silmän taakse, näköhäiriöihin, päänsärkyyn, sekaannukseen, puheeseen tai tasapainoon. migreeni päänsärky, rintakipu tai raskas tunne, kipu leviää käsivarteen tai olkapäähän, pahoinvointi, hikoilu, yleinen huonovointisuus, raajojen turvotus, masennus, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, vatsakipu, tumma virtsa, keltaisuus .

Huumeiden vuorovaikutus
On olemassa lääkkeitä, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa Adepalin kanssa. Kerro lääkärillesi kaikista määrätyistä ja ylilääkkeistä, käytetyistä kasviperäisistä tuotteista ja ravintolisistä ja erityisesti teofylliinistä (Respidid, Theo-Dur), asetaminofeenista (Tylenol) tai askorbiinihaposta (C-vitamiini), prednisolonista (Orapred), St John's wort, takavarikointilääkkeet, syklosporiini (Gengraf, Neoral, Sandimmune), barbituraattivientiot, HIV- tai AIDS-lääkkeet ja antibiootit.

Adepal (Levlen) Missään annoksessa

Jos olet unohtanut pillereettisen riskin tulla raskaaksi kasvaa. Jos unohdat ottaa yhden "aktiivisen" pillerin, ota kaksi pilleria heti kun muistat, palaa sitten aikatauluun. Jos kaipaat kahta "aktiivista" pilleriä peräkkäin ensimmäisen tai toisen hoitoviikon aikana, ota kaksi pilleria päivässä kahden päivän välein. Palaa sitten aikatauluun. Käytä syntyvyyden testaustestiä seitsemän päivän aikana, jos tällainen "virhe" tapahtui. Jos kaipaat kahta "aktiivista" pilleriä peräkkäin kolmannen viikon aikana tai jos unohdat kolmen peräkkäisen tabletin ensimmäisen kolmen viikon aikana, sinun on aloitettava uusi pilleri, aivan kuin olisit ensimmäisenä päivänä käynnistin. Jos et ole ottanut kolmea "aktiivista" pilleriä peräkkäin jonkin ensimmäisen kolmen viikon aikana, aloita uusi pakkaus samana päivänä kuin jos olet ensimmäisenä päivänä käynnistin. Jos ohitat kahden tai useamman pillerin ottamisen, sinulla ei ehkä ole kuukauden aikana tämän kuukauden aikana. Jos kaipaat kahta kuukautta peräkkäin, saatat olla raskaana. Jos unohdat muistutus pillereitä, heittää hylätyt pillerit pois ja palaa aikataulusi mukaan.

Adepal (Levlen) Yliannostus

Tämän lääkityksen odotetuimmat oireet ovat oksentelua, pahoinvointia ja emätinverenvuotoa.

Adepal (Levlen) Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20-25 C (68-77 F). Säilytä kosteutta, lämpöä ja auringonvaloa. Ei ole suositeltavaa säilyttää kylpyhuoneessa ja lapsille.

Adepal (Levlen) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Adepal <<


[top]