>> Ostaa Adiecal <<

ostaa Adiecal Nopea lääkemääräys

Adiecal (Calcium Carbonate) Yleinen käyttö

Kalsium on mineraali. Se löytyy ruoasta. Tarvitaan monia normaaleja toimintoja elimistössä, kuten luun muodostusta ja ylläpitoa. Kalsiumia käytetään ehkäisemään ja hoitamaan kalsiumin puutteita.

Adiecal (Calcium Carbonate) Annostus ja ohjeet

Take on täsmälleen lääkärisi ohjeiden mukaan. Ota se täyteen lasilliseen vettä. Kalsiumkarbonaatti toimii parhaiten, jos otat sen ruoan kanssa.

Adiecal (Calcium Carbonate) Varotoimet

Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on munuaiskivien tai lisäkilpirauhasen häiriöitä.

Adiecal (Calcium Carbonate) Vasta-aiheet

Älä käytä lääkettä, jos käytät muita lääkkeitä ilman lääkärin neuvoja. Kalsium voi vaikeuttaa elimistösi imemään tiettyjä lääkkeitä. Kalsiumkarbonaatti toimii parhaiten, jos otat sen ruoan kanssa. Mahdolliset haittavaikutukset Näihin kuuluvat allerginen reaktio: nokkosihottuma; vaikeuksia hengittää; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus, pahoinvointi tai oksentelu; vähentynyt ruokahalu; ummetus; suun kuivuminen tai lisääntynyt jano; tai virtsata tavallista enemmän.

Adiecal (Calcium Carbonate) Huumeiden välinen yhteys

Kalsiumkarbonaatti voi vaikeuttaa elimistösi imemään muita suun kautta otettavia lääkkeitä. Kerro lääkärillesi, jos käytät: digoksiinia (Lanoxin, Lanoxicaps); antasidit tai muut kalsiumlisät; kalsitriolin (Rocaltrol) tai D-vitamiinilisän; tai doksisykliini (Adoxa, Doryx, Oracea, Vibramycin), minosykliini (Dynacin, Minocin, Solodyn, Vectrin) tai tetrasykliini (Brodspec, Panmycin, Sumycin, Tetracap).

Adiecal (Calcium Carbonate) Missed dose

Ota Missed-annos heti kun muistat. Ohita Misseddoseif, se on melkein aika seuraavalle suunnitellulle annokselle. Älä käytä ylimääräistä lääkettä Misseddosen valmistukseen

Adiecal (Calcium Carbonate) Yliannostus

Pyydä kiireellistä lääketieteellistä apua, jos olet yliannostanut lääkettä. Yliannostus oireet ovat pahoinvointi, oksentelu, ruokahalun väheneminen, ummetus, sekavuus, delirium, astma ja kooma.

Adiecal (Calcium Carbonate) Varastointi

Säilytä 59-86 astetta F (15 ja 30 astetta C) lämpöä, kosteutta ja valoa vastaan. Älä säilytä kylpyhuoneessa. Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja lemmikkeinä.

Adiecal (Calcium Carbonate) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Adiecal <<


[top]