>> Ostaa Adifen <<

ostaa Adifen Nopea lääkemääräys

Adifen (Nolvadex) Yleinen käyttö

Adifen on ei-steroidinen antiestrogeeni, joka estää kilpirauhasen estrogeenireseptoreita kohde-elimissä ja kasvaimissa. Mekanismia sen toiminnasta ei tutkita kokonaan, vaikka tiedetään, että Adifenin kompleksi, jossa on reseptori ja kofaktori, ilmenee ja sen jälkeen se siirretään solutumalle, joka estää solujen hypertrofiaa, joka riippuu estrogeenin säätelystä. Lääkkeen vaikutus voi kestää useita viikkoja yhden annoksen jälkeen. Adifen kykenee aiheuttamaan ovulaatiota naisilla, gonadotrooppisten hormonien stimuloivaa tuotantoa hypophysis. Ihmisillä, joilla on oligospermium, se lisää veren seerumin luteinisoivan hormonin ja follikkelia stimuloivan hormonin, testosteronin ja estrogeenin konsentraatiota. Adifenia käytetään rintasyövän hoitoon naisilla ja miehillä (erityisesti kastroinnin jälkeen) ja myös silloin, kun se on levinnyt pehmytkudosten muihin osiin, munuaissyöpään, pehmytkudosten melanoomuuteen ja estrogeenireseptoreihin, munasarjasyöpään.

Adifen (Nolvadex) Annostus ja suunta

Ota se tarkalleen lääkärisi suositusten mukaan annostuksen mukaan. Pitkä hoito (noin 2 vuotta) on suositeltavaa. Ota tämä lääkitys ruoan ja suuren lasillisen vettä kerta-annoksena tai jakaa se kahteen (otettu aamulla ja illalla), älä pureskele tai murskata niitä.

Adifen (Nolvadex) Varotoimet

Tämä lääke voi lisätä potentiaalista kehittymistä endometriumin syöpään. Potilaita, joita hoidetaan Adifenilla, on seurattava epänormaalin emätinverenvuodon, kuukautisten muutosten, emättimen purkautumisen tai lantion kipujen tai paineiden muuttuessa.

Adifen (Nolvadex) Vasta-aiheet

Adifenia on ristiriidassa potilaille, joilla on yliherkkyys tätä lääkitystä kohtaan, ja myös naisilla, joita hoidetaan kumariinityyppisellä antikoagulanttiterapialla tai niillä naisilla, joilla on syvä laskimotukos tai keuhkoembolio, tai imettävät naiset. Varovaisuutta on noudatettava potilailla, joilla on silmäsairauksia (kuten kaihi), hyperlipidemia, leukopenia, trombosytopenia, hyperkalsemia, vaikea tromboflebiitti, tromboembolia (myös historiassa). Sivuvaikutukset Sivuvaikutuksia ei odoteta. Jos he vaihtavat pienestä vaikeaan, sinun on välittömästi ilmoitettava asiasta lääkärillesi. Adifenin aiheuttamat haittavaikutukset ovat: kuumailmat, pahoinvointi, oksentelu, painonnousu, epänormaalit kuukautiset.

Adifen (Nolvadex) Lääkevalmistelu

Adifen pystyy aiheuttamaan epämuodostumia maksassa ja verikokeissa, joten Adifenin aiheuttamaa haittavaikutusten säännöllistä seurantaa tarvitaan. Jos tällaiset merkit, kuten keltaisuus ja verenvuoto, näkyvät potilaan tulee hakea välittömästi lääketieteellistä apua.

Adifen (Nolvadex) Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Älä kuitenkaan ota, jos liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle. Älä ota kaksinkertaisia tai ylimääräisiä annoksia. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Adifen (Nolvadex) Yliannostus

Akuuttia yliannostusta ihmisillä ei ole raportoitu. Potilailla, joilla oli metastaattinen syöpä, hoidettiin maksimaalisesti siedetyillä Adifen-puoliaktiivisen neurotoksisuuden annoksilla, joita ilmaantui vapinaa, hyperrefleksia, epävakaa kävely ja huimaus. Jos olet sitä mieltä, että otit liikaa tästä lääkityksestä, etsi heti lääkärin apua ja ota yhteyttä lääkäriisi.

Adifen (Nolvadex) Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20-25 C (68-77 F).

Adifen (Nolvadex) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Adifen <<


[top]