>> Ostaa Adprazole <<

ostaa Adprazole Nopea lääkemääräys

Adprazole (Prilosec) Yleinen käyttö

Tämä lääke on protonipumpun estäjä (PPI), jota käytetään haavojen, närästyksen, gastroesofageaalisen refluksi, erosiivisen ezofagiitin tai Zollinger-Ellisonin oireyhtymän ja myös pitkäaikaisten tulehdusten muiden kuin steroidisten tulehduskipulääkkeiden (NSAID) käytön. Bakteeri-infektioiden aiheuttamien haavojen hoitoon tätä lääkettä voidaan käyttää yhdessä antibioottien, kuten amoksisilliinin tai klaritromysiinin, kanssa. Prilosek vähentää merkittävästi niiden oireita, kuten närästystä, nielemisvaikeuksia, yskää ja unihäiriöitä. Prilosek toimii estämällä hapon tuotanto mahassa. Lääkettä voidaan käyttää muiden lääkärin diagnosoitujen tilojen hoitoon.

Adprazole (Prilosec) Annostus ja ohjeet

Noudata kaikkia lääkärin antamia ohjeita. Ota tämä lääkitys (15-30 mg) suun kautta kerran päivässä aamulla ennen ateriaa täydellä lasillisella vettä tai lääkärisi suositusten mukaisesti. Niele levyt kokonaan, älä pureskele, murskata tai avaa kapselia, koska se voi tuhota lääkkeen ja / tai lisätä sivuvaikutuksia. Antacidien lääkkeitä voidaan tarvittaessa käyttää yhdessä tämän lääkkeen kanssa. Hoidon anto ja kesto riippuvat lääketieteellisestä tilasta ja vasteesta hoitoon. Ota se samaan aikaan joka päivä, jotta annos ei katoa. Jos sairaus pahenee tai pahenee, ilmoita asiasta välittömästi lääkärillesi. Se voi kestää 1-4 päivää ennen kuin Prilosek toimii täysipainoisesti. Adprazole-hoidon lopettamista ei pidä lopettaa, vaikka tietty parantaminen saavutettaisiin. Oireiden paranemista on havaittu 4 - 8 viikon ajan mahahaavan tai refluksitaudin hoidossa. Närästyksen hoito kestää tavallisesti 14 päivää. Jos närästys jatkuu tämän ajanjakson jälkeen tai jopa pahenee tai jos tarvitset useamman hoitojakson joka neljäs kuukausi, ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin.

Adprazole (Prilosec) Varotoimenpiteet

Adprazole-valmistetta ei suositella raskauden aikana. Imettämistä, kun tätä lääkettä käytetään, ei suositella, koska ei tiedetä, tuleeko se äidinmaitoon. Kerro lääkärillesi, jos ilmenee allerginen reaktio. Lääkärisi tai apteekkihenkilökunnan tulee olla tietoinen terveydellisistä ongelmista, terveydenhuollosta, etenkin jos sinulla on ongelmia kuten maksasairaus, muut vatsavaivat (esim. Kasvaimet), närästys yli 3 kuukautta, selittämätön laihtuminen, vakava pahoinvointi / oksentelu / mahalaukku kipu, veritön oksentelu tai musta uloste. Jotkut oireet saattavat todistaa vakavammasta tilasta. Tämä lääke voi aiheuttaa huimausta. Ole varovainen tekemällä huomion keskittymiseen liittyviä töitä, kuten ajo- tai käyttömekanismeja. Alkoholijuomien kulutuksen rajoittaminen. Lääkärisi pitää hyväksyä lääkkeen ottamisen tai keskeytyksen. Jos et näe mitään oireiden parantumista tai jos ne pahenevat, ilmoita asiasta lääkärillesi. Älä jaa tätä lääkettä kenenkään kanssa samanlaisia oireita. Älä käytä tätä lääkettä muiden sairauksien hoidossa.

Adprazole (Prilosec) Vasta-aiheet

Yliherkkyys. Mahdolliset haittavaikutukset Haittavaikutukset, jotka saattavat kadota hoidon aikana, ovat päänsärky, ummetus, yskä, huimaus tai ihottuma. Jos he jatkavat tai ovat kiusallisia, kerro siitä lääkärillesi. Tämän lääkkeen allergisia reaktioita ei odoteta, mutta hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos se tapahtuu. Allergisen reaktion oireet ilmenevät ihottumana, kutina, huimaus, turvotus tai vaikea hengitys. Jos huomaat kehosi muita reaktioita, joita ei ole mainittu edellä, ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin.

Adprazole (Prilosec) Huumeiden välinen yhteys

Adprazole voi vähentää diatsepaamin, varfariinin ja fenytoiinin poistamista. Nämä ovat lääkkeitä, jotka metabolisoidaan maksassa hapettamalla. Huumeet, jotka metaboloituvat sytokromi P-450 -järjestelmän (esim. Syklosporiini, disulfiraami, bentsodiatsepiinit) avulla, voivat myös olla vuorovaikutuksessa Adprazolein kanssa, koska se metaboloituu samalla tavalla. Claritromysiini metaboloituu myös sytokromi P450: n kautta, klaritromysiinin samanaikainen antaminen Adprazolein kanssa voi johtaa Adprazolein plasmapitoisuuksien nousuihin. Adprazolein ja klaritromysiinin samanaikainen käyttö voi johtaa erytromysiinin ja 14-hydroksiklaritromysiinin pitoisuuksien nousuun. Sinun on ehkä seurattava tilannetta, jos käytät ampisilliiniä, cilostazolia, siklosporiinia, diatsepaamia, digoksiinia, disulfiraamia, rautaa, itrakonatsolia, ketokonatsolia, moklobemidia, fenytoiinia, sukralfaattia, vorkonisolia tai varfariinia. Tämä lääke voidaan yhdistää antasidien kanssa, jos lääkärisi määrää ne. Voimakkaat happoa vähentävät lääkkeet, kuten Adprazole, heikentävät sukralfaatin ja muiden lääkevalmisteiden, kuten antifungaalisten ketokonatsolien ja itrakonatsolin tehokkuutta. Jos sinua kehotetaan ottamaan jotain näistä lääkkeistä Adprazole-valmisteen käytön aikana, ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin jokaisen annoksen oikea ajoitus, yleensä Adprazole otetaan 30 minuuttia ennen sukralfaattia.

Adprazole (Prilosec) Missed dose

Jos olet unohtanut annoksen, ota lääkitys heti kun muistat. Jos se on melkein seuraavan annoksenne aika, vain ohittaa sen saannin ja palaa säännölliseen aikataulusi.

Adprazole (Prilosec) Yliannostus

Jos olet ottanut liian paljon Adprazoleia, ota välittömästi yhteys paikalliseen myrkytyskeskukseen tai hätätilaan. Yliannostuksen oireet ovat sekavuus, näön hämärtyminen, epätavallinen hikoilu tai epätavallisen nopea sydämenlyönti.

Adprazole (Prilosec) Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 F (15-25 C). Älä altista korkealle kosteudelle tai säilytä kylpyhuoneessa. Piilota Adprazole pois lapsilta ja lemmikkeiltä. Jos hoito kestää pitkään, pidä huolta uusimista ennen toimituksenne päättymistä.

Adprazole (Prilosec) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Adprazole <<


[top]