>> Ostaa Adsena <<

ostaa Adsena Nopea lääkemääräys

Adsena (Ponstel) Yleinen käyttö


Adsena on ei-steroidinen tulehduskipulääke, jota käytetään lievittämään kohtalaista kipua erityisesti naisilla aikaansaatuina.

Adsena (Ponstel) Annostus ja suunta

Ota Adsenaiin ruoka tai antasidi tai täysi lasillinen vettä, jos tämä lääkitys häiritsee vatsasi.

Adsena (Ponstel) Varotoimet

Haavaumia tai sisäistä verenvuotoa voi esiintyä ilman varoitusta, kun käytät tätä lääkettä, joten kysy neuvoa lääkäriltäsi säännöllisesti tarkastusten yhteydessä. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on ollut historiassa tällaisia sairauksia: sydänkohtaus, angina (rintakipu), maksasairaus, munuaissairaus, psykiatrinen sairaus, sormien liikkeessä olevat ongelmat kylmällä säällä.

Adsena (Ponstel) Vasta-aiheet

Adsenaiä ei voida käyttää potilaille, joilla on tunnettu yliherkkyys mefenamiinihapolle, perioperatiivisen kipulääkityksen hoidossa sepelvaltimon ohitussiirteen (CABG) leikkauksen, astman, urtikaria, aktiivisen haavaumia tai maha-suolikanavan kroonista tulehdusta.

Adsena (Ponstel) Mahdolliset haittavaikutukset

Tämän lääkityksen pääasiallinen sivuvaikutus on uneliaisuus. Muita oireita voivat olla vatsakipu, pahoinvointi, oksentelu, ruoansulatushäiriöt, ummetus, ripuli, päänsärky, väsymys, päänsärky, unettomuus, nenän tukkoisuus. Jos havaitset edellä lueteltuja oireita, kysy neuvoa lääkäriltä, ehkä sinun on lopetettava tämän lääkityksen lopettaminen.

Adsena (Ponstel) Huumeiden välinen yhteys

Tämä lääkitys on vuorovaikutuksessa aspiriinin, metotreksaatin, ACE: n estäjien, vähentää furosemidin vaikutuksia, antasidit, lisää plasman tasoja litiumia. Myös Adsenain ja varfariinin lisäaineita on raportoitu.

Epäonnistunut annos
Ota annos, jonka olet unohtanut heti kun muistat. Jos se on melkein aika seuraavasta saannosta, ohita se ja palaa säännölliseen aikataulusi.

Adsena (Ponstel) Yliannostus

Jos epäilet, että käytät liikaa lääkitystä, hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon ja juo lasillista maitoa. PossibleOverdose-oireita ovat letargia, uneliaisuus, pahoinvointi, oksentelu ja epigastrinen kipu. Verenpaineen nousu, akuutti munuaisten vajaatoiminta, hengitysvaikeudet ja kooma voivat esiintyä, mutta ne ovat harvinaisia.

Adsena (Ponstel) Säilytys

Säilytä Adsenaä kuivassa tiukassa säiliössä auringonpaisteelta huoneenlämmössä 15-30 C (59-86 F) päässä lapsista ja lemmikeistä.

Adsena (Ponstel) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Adsena <<


[top]