>> Ostaa Advair Diskus <<

ostaa Advair Diskus Nopea lääkemääräys

Advair Diskus Yleinen käyttö

Advair Diskus käytetään astman ja kroonisen keuhkoputkentulehduksen (COPD) hoitoon. Sitä myydään oraalisen inhalaattorin muodossa ja sisältää 2 lääkettä, flutikasonipropionaattia (Flovent) ja salmeterolia (Serevent). Flutikasonipropionaatti on kortikosteroidi, joka vähentää tulehdusta keuhkoissa. Salmeteroli, beeta2-agonisti (LABA), lievittää keuhkoputkien sileät lihakset, laajentaa niitä ja jatkaa aktiivisuutta. Näiden kahden aineosan keskinäinen työ estää hengityksen vinkumista ja hengenahdistusta.

Advair Diskus Annostus ja suunta

Advair Diskus tulee käyttää kahdesti päivässä: aamulla ja illalla 12 tunnin välein. Älä ota sitä useammin kuin määrätty, liiallinen käyttö voi pahentaa sydämen väärinkäytöksiä. Varovaisuutta tarvitaan, jos sinua hoidetaan tällä lääkkeellä ja sinulla on jokin sydänsairaus tai korkea verenpaine.

Advair Diskus Varotoimet

Normaalin Advair Diskuksen saannin äkillinen keskeytyminen on riskialtista huonontaa tilanne, jos sinua hoidetaan astmasta ja muista hengitysongelmista (kuten keuhkoputkentulehdusta tai keuhkoputkentulehdusta). Tätä lääkettä ei käytetä lopettamaan akuutin astman tai keuhkoputkentulehduksen äkillinen hyökkäys. Älä ota tätä lääkettä, jos astmaasi on hyvin hallinnassa toisen lääkkeen kanssa tai vain lyhytvaikutteisten lääkkeiden satunnaista käyttöä tarvitaan. Kerro lääkärillesi, jos käytät ritonaviiria, HIV-lääkettä, jos sinulla on ollut allergia, diabetes, sydänsairaudet, korkea verenpaine, immuunijärjestelmän häiriöt, maksan tai munuaisten vajaatoiminta, jos olet raskaana, imetät, jos sinulla on kilpirauhasen häiriö, kouristukset, osteoporoosi, tai altistut vesirokkoa tai tuhkarokkoa.

Advair Diskus Vasta-aiheet

Advair Diskus -valmistetta ei voida käyttää astman, astman tai COPD: n ensisijaisen hoidon ensisijaisessa hoidossa. Advair Diskus -valmisteen käyttö on vasta-aiheista potilaille, joilla on yliherkkyys lääkkeelle. Lääkehoitoa ei saa antaa alle 4-vuotiaille lapsille. Mahdolliset haittavaikutukset Tämä lääkitys voi lisätä keuhkokuume-riskiä. Jos havaitset sellaisia oireita kuin kuumetta, vilunväristyksiä, lisääntynyttä liman (ysköksen) tuotantoa, muutoksia lima-värissä, lisääntynyt yskä tai lisääntynyt hengitysvaikeuksia, ne voivat olla keuhkokuume. Tarkista välittömästi lääkäriltäsi ja jos hengitysvaikeudet huononevat Advair Diskus -hoidon aikana.

Advair Diskus Lääkevalmistelu

t
Kerro lääkärillesi, jos käytät "trisyklisiä" masennuslääkkeitä (amitriptyliini-hydrokloridi, imipramiini-hydrokloridi), masennuslääkkeitä MAO-inhibiittoreista (fenelsiinisulfaatti, tranyylisynkromiumsulfaatti) verenpaine (atenololi, propranololihydrokloridi), ketokonatsoli, pitkävaikutteiset inhalaattorit (formoteroli, salmeterolioksinafoaatti), ritonaviiri, diureetit (furosemidi, hydroklooritiatsidi).

Advair Diskus Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Älä kuitenkaan ota, jos liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle. Älä lisää suositeltua annosta. Ota annoksesi suunnilleen samaan aikaan joka päivä, jotta annos ei katoa.

Advair Diskus Yliannostus

Jos sinulla on voimakasta päänsärkyä, nopea tai epäsäännöllinen syke, lihaskrampit, vapina, ne voivat olla yliannostuksen oireita. Ota yhteys lääkäriisi, koska tarvitset välitöntä lääketieteellistä hoitoa.

Advair Diskus Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä kosteutta, auringonvaloa, lapsia ja lemmikkieläimiä vastaan tiukassa säiliössä.

Advair Diskus Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Advair Diskus <<


[top]