>> Ostaa Advantix <<

ostaa Advantix Nopea lääkemääräys

Advantix (Acticin) Yleinen käyttö

Advantix on anti-parasiittilääke, jota käytetään topikaalisesti Sarcoptes scabiein (ruhjeiden) ja päänsärkyjen hoitoon.

Advantix (Acticin) Annostus ja suunta

Hieronta kerma omaan puhdas ja kuiva iho päästä pohjaan. Imeväisillä ja vanhemmilla syyhyillä voi olla myös päänahka. Keskimääräiselle aikuiselle 30 mg: n annos riittää. Älä pese kermaa 6-14 tuntia. Myös Advantixin pitäisi hoitaa sairaiden imeväisten temppeli, päänahka ja otsa. Älä koske ärsytynyttä ihoa, avoimia leikkauksia tai haavoja. Älä ota suullisesti. Vältä lääkityksen saamista nenä-, suuhun, silmiin tai sukupuolielimiin. Toista hoito, jos silmät näkyvät vielä viikon kuluttua ensimmäisestä sovelluksesta.

Advantix (Acticin) Varotoimenpiteet

Voit estää uusien ruoansulatuskanavien hoitamisen ympäristön (vaatteet, vuodevaatteet, hatut, hiusharjat, tyynyt, huonekalut ja tarvikkeet), kun hoidat kehoa. Pese kaikki vaatteesi, pyyhkeet ja vuodevaatteet kuumalla vedellä ja kuivaa hyvin kuumassa. Käsittele permethrin pintasuihkukalusteilla talossasi. Hoidon aikana vältä seksuaalista kosketusta tai varmista, että kaikkia seksikumppaneita hoidetaan estämään rapujen uudelleenimutaatio. Välttääksesi tartunnan leviämisen, älä jakaa hiustarvikkeet, hiusharjat, kammat, hatut, vuodevaatteet, vaatteet ja muut henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitetut tavarat.

Advantix (Acticin) Vasta-aiheet

Potilaat, jotka ovat allergisia allergisille permetriinille tai krysanteemeille, eivät saa käyttää tätä lääkettä. Älä käytä kermaa kun imetät.

Advantix (Acticin) Mahdolliset haittavaikutukset

Jos sinulla on allergisia oireita, kuten nokkosihottuma, ihottuma, kasvojen turvotus, kutina, punoitus, lievä polttaminen, pistely, tunnottomuus tai pistely, vaikea hengitys, ota välittömästi yhteyttä lääkäriisi.

Advantix (Acticin) Huumeiden välinen yhteys

Advantix, jota käytetään paikallisesti, ei todennäköisesti ole vuorovaikutuksessa muiden lääkkeiden kanssa. Kerro lääkärillesi kaikista lääkkeistä, joita käytät.

Advantix (Acticin) Missään annoksessa

Tätä lääkettä käytetään yleensä vain kerran. Toista hoito seitsemän vuorokaudessa tarvittaessa.

Advantix (Acticin) Yliannostus

Advantix-valmisteen yliannostuksen oireita ei tunneta. Ota välittömästi yhteys lääkäriisi, jos epäilet, että annat

Säilytä
Säilytä tabletteja huoneenlämmössä 15-30 C (59-86 F) kuivassa tiiviissä säiliössä kosteudelta ja auringonvalolta.

Advantix (Acticin) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integrointeja tai Sivustoon liittyviä ohjeita ei voida käyttää itsehoitoon ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Advantix <<


[top]