>> Ostaa Adversuten <<

ostaa Adversuten Nopea lääkemääräys

Yleistä
Adversuteniä käytetään hypertension hoitoon joko yksinään tai yhdessä muiden verenpainelääkkeiden (diureettien tai beeta-adrenergisten estäjien kanssa) ja myös hyvänlaatuisen eturauhan hyperplasian (BPH) kanssa. Se sisältää prazosinihydrokloridia.

Adversuten (Minipress) Annostus ja suunta

Odota lääkärisi määräyksiä. Älä missaa annoksia, koska epäsäännöllinen saanti lisää verenpaineen riskiä. Älä lopeta tämän lääkityksen ottamista ilman lääkärisi suostumusta, vaikka oireesi paranisivat. Adversutenin tavanomainen suositusannos on 1 mg kaksi tai kolme kertaa päivässä. Se voi nousta asteittain jopa 20 mg: n vuorokausiannoksi annettuna jaetuissa annoksissa.

Adversuten (Minipress) Varotoimet

Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai imetät. Adversuten erittyy äidinmaidossa ja on vahingollista lapsellesi. Alhainen verenpaine on mahdollista myös silloin, kun lääkkeen ensimmäiset annokset otetaan. Saatat tuntea heikkoa, huimausta tai vaaleaa, varsinkin kun nouset valehtelevasta asennosta. Vältä ajamista tai vaarallisia tehtäviä, jos aloitat hoidon tai aloitat annoksen muuttamisen. Voi olla huimausta, heikkoa tai kevyesti kuumalla säällä, kun hän käyttää tai kun seisoo pitkään aikaan.

Adversuten (Minipress) Vasta-aiheet

Adversuteniä ei voida käyttää potilaille, jotka ovat yliherkkiä sen komponentteille, kinatsoliineille, prazosiinille tai muille vastaaville lääkkeille, kuten doksatsosiinille ja teratsosiinille.

Adversuten (Minipress) Mahdolliset haittavaikutukset

Pyri välittömästi lääkärin hoitoon, jos sinulla on huimausta, uneliaisuutta, päänsärkyä, pahoinvointia, sydämentykytystä (pahoinpitelevaa sydämenlyöntiä), energian puutetta ja heikkoutta.

Adversuten (Minipress) Huumeiden välinen yhteys

Jos Adversuten-valmistetta annetaan yhdessä diureettien tai muiden verenpainelääkkeiden kanssa, annoksen annosta pienennetään. Samanaikainen käyttö PDE-5-inhibiittorin kanssa lisää verenpainetta alentavia vaikutuksia. Tarkista lääkäriltäne ennen Adversutenin käyttöä, kuinka paljon on turvallista ottaa se yhdessä beetasalpaajien kanssa (propranololi), dekstroamfetamiini, diureetit (hydroklooritiatsidi), Ibuprofeeni ja muut verenpainelääkkeet Verapamil. Adversuten tehostaa alkoholin vaikutuksia.

Adversuten (Minipress) Missään annoksessa

Älä koskaan ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä. Jos se on lähes seuraavan annoksen aika, vain ohita jäänyt osa ja jatka lääkkeen ottamista aikataulun mukaisesti.

Adversuten (Minipress) Yliannostus

Jos tunnet syvää uneliaisuutta, masentuneita refleksejä ja matalaa verenpainetta ja epäilyttä yliannostusta, hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon.

Adversuten (Minipress) Varastointi

Adversuten-tabletteja on säilytettävä huoneenlämmössä välillä 15-30 C (59-86 F).

Adversuten (Minipress) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Adversuten <<


[top]