>> Ostaa Afiancen <<

ostaa Afiancen Nopea lääkemääräys

Afiancen (Arava) Yleinen käyttö

Afiancen sisältää vaikuttavaa ainetta Leflunomide. Sen aktiivinen metaboliitti on A771726 inhiboi dihydroorotaattidehydrogenaasia ja sillä on antiproliferatiivisia vaikutuksia. A771726 in vitro estää mitogeenin aiheuttamaa T-lymfosyyttien proliferaatiota ja DNA-synteesiä. A771726 sitoutuu selektiivisesti dihydroorotaattidehydrogenaasiin ja estää sen ja täten lymfosyyttien proliferaation G1-vaiheen. Lymfosyyttien proliferaatio on yksi nivelreuman kehityksen ratkaisevista vaiheista. Afiancena käytetään nivelreuman hoitoon ja nivelten tulehduksen vähentämiseen.

Afiancen (Arava) Annostus ja suunta

Suositeltu aloitusannos on 100 mg kerran vuorokaudessa kolmen päivän ajan. Huollon käsittely seuraa 10-20 mg Afiancena kerran päivässä. Niele tabletit kokonaan täydellä lasillisella vettä.

Afiancen (Arava) Varotoimet

Jos olet raskaana, älä käytä Afiancena, koska se aiheuttaa synnynnäisiä vikoja. Käytä tehokasta ehkäisyä suositellaan hoidon aikana tällä lääkityksellä ja myös siihen saakka, kun lääkeaineiden eliminoitumislääkkeitä vastaanotetaan. Ilmoita lääkärillesi, jos sinulla on hepatiitti historian, maksan tai munuaissairauden, verisoluhäiriön, kuten anemian tai alhaisen verihiutaleiden, kaikentyyppisten infektioiden, historian tuberkuloosin, luuytimen häiriön tai jos otat lääkkeitä, jotka heikentävät immuunijärjestelmää . Tämä lääkitys voi heikentää immuunijärjestelmääsi ja helpottaa sinut saastuttamista ja sairastumista. Jos havaitset sellaisia infektioita kuin kylmä tai flunssa, ota yhteys lääkäriisi ja vältä sairaita. Älä ota vastaan eläviä rokotuksia ja vältä äskettäin rokotettuja ihmisiä. Erityinen huumehoidon hoito on tarpeen, kun Afiancen-hoito on päättynyt. Ilman tätä hoitoa lääke voi jäädä elimistöön jopa kahden vuoden ajan.

Afiancen (Arava) Vasta-aiheet

Afiancena ei voida käyttää potilaille, joilla on yliherkkyys, maksan vajaatoiminta, vakava immuunipuutos (AIDS mukaan lukien), luuytimen hematopoieesi (trombosytopenia, anemia, leukopenia, johon ei liity nivelreuma), vakavat infektiot, keskivaikea tai vaikea munuaisten vajaatoiminta, vaikea hypoproteinemia (mukaan lukien nefroottinen oireyhtymä), raskaana olevilla tai imettävillä naisilla, alle 18-vuotiailla nuorilla. Haittavaikutukset Yleisimmät haittavaikutukset ovat paise, tyrä, pahoinvointi, kystat, kuume, kipu, niskakipu, lantionkipu, päänsärky, ripuli, pahoinvointi, kolelitiasi, koliitti, ummetus, kutina, ihottuma, laihtuminen, sydämenlyönnit, takykardia, suonikohju, korkea verenpaine, rintakipu, epänormaalit maksatestit. Jos edellä mainitut haittavaikutukset tulevat kiusallisiksi tai pahoin, ilmoita lääkärillesi.

Lääkeaineen vuorovaikutus
Kolestyramiini vähentää Afiancenn imeytymistä, Rifampin päinvastoin lisää Afiancen-veren tasoja. Kerro lääkärillesi, jos käytät lääkkeitä, jotka heikko immuunijärjestelmä kuten sirolimuusi (Rapamune), takrolimuusi (Prograf), metotreksaatti (Rheumatrex), siklosporiini (Sandimmune, Gengraf, Neoral), basiliksimabi (Simulect), muromonab-CD3 (Orthoclon) efalitsumabi (Raptiva), mykofenolaattimofetiili (CellCept), leflunomidi (Afiancen), atsatiopriini (Imuran), etanercept (Enbrel). Lääkäreille on myös tärkeää tietää, jos hoidetaan parasetamoli (Parasetamoli), auranofin (Ridaura) tai aurotioglukoosi (Solganol), lisinopriili (PRINIVIL, Zestril), kinapriiliä (Accupril), enalapriili (Vasotec), fosinopriili (Monopril) benatsepriili (Lotensin), kaptopriili (Capoten), dapsoni tai erytromysiini, itrakonatsoli (Sporanox), flukonatsoli (Diflucan), tai ketokonatsoli (Nizoral), atorvastatiini (Lipitor), niasiinia (Advicor), simvastatiini (Zocor), HIV / AIDS lääkkeitä , Tulehduskipulääkkeitä, kohtauslääkkeitä.

Afiancen (Arava) Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Mutta älä ota, jos liian myöhäinen tai aika, kun seuraava annos on lyhyessä ajassa. Älä ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä tai sen ylimääräisiä annoksia. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Afiancen (Arava) Yliannostus

Jos havaitset sellaisia merkkejä Overdoseasin vatsakipuista, ripulia, tummaa virtsaa, helposti mustelmia tai verenvuotoa tai keltaisuutta, ota välittömästi yhteys lääkäriisi.

Afiancen (Arava) Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20-25 C (68-77 F). Säilytä kosteutta, lämpöä ja auringonvaloa. Ei ole suositeltavaa säilyttää kylpyhuoneessa ja lapsille.

Afiancen (Arava) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Afiancen <<


[top]