>> Ostaa Afipran <<

ostaa Afipran Nopea lääkemääräys

Afipran (Maxolon) Yleinen käyttö

Afipran on dopamiinin ja serotoniinireseptorien erityinen estäjä. Se on oksentelua, rauhoittaa hikkautta, stimuloi ja säätelee ruoansulatuskanavan työtä. Ruuansulatuselinten toni ja moottoriaktiivisuus paranevat. Mahan erittyminen ei muutu. On ilmoituksia, että tämä lääkitys edistää paranemista haavaumat mahassa ja pohjukaissuolessa. Afiprania käytetään oksentelua ehkäisevänä lääkkeenä, narkoottia, sädehoitoa, eri lääkkeiden sivuvaikutuksia (lääkkeitä sorkkataudin, sytostaattisten lääkeaineiden mukaan: solujen jakautumisen estäjät, antibiootit jne.), Ruokavalion loukkaukset, gastroesofageaalisen refluksitaudin (GERD ), diabeettinen gastroparesis (viivästynyt mahalaukun tyhjeneminen).

Afipran (Maxolon) Annostus ja ohjeet

GERD Afipranin hoitoa aikuisilla hoidetaan yleensä neljä kertaa päivässä 10-15 mg: lla, 30 minuuttia ennen jokaista ateriaa. Gastroparesis-hoitoa varten 10 mg Afiprania annetaan suun kautta neljä kertaa päivässä, 30 minuuttia ennen jokaista ateriaa ja nukkumaan menoa. Tabulit on nieltävä ilman pureskelua suurella määrällä vettä.

Afipran (Maxolon) Varotoimenpiteet

Vältä alkoholijuomien käyttöä. Älä lopeta tämän lääkityksen ottamista ilman lääkärisi suostumusta, äläkä ota sitä suuremmassa määrin kuin sinulle on määrätty. Kerro lääkärillesi kaikista käyttämistäsi lääkkeistä ja kasviperäisistä tuotteista.

Afipran (Maxolon) Vasta-aiheet

Yliherkkyys, kun tätä lääkettä injektoidaan, kyky keskittyä ajamiseen ja koneiden käyttöön saattaa vähentyä, kun Afipran vaikuttaa kykyyn kiinnittää paljon huomiota. Varovaisuus tulee olla perehtynyt jos potilaalla on verenvuoto tai tukos vatsassa ja suolistossa, epilepsia tai muu kouristuskohtauksia, tai lisämunuaiskasvaimessa (feokromosytooma), munuais- tai maksasairaus, sydämen vajaatoiminta, diabetes tai aiemmin esiintynyt masennusta Alle 14 yo

Afipran (Maxolon) Mahdolliset haittavaikutukset

Lisäksi allergiamerkit (nokkosihottuma, kielen, kasvojen ja ihottumien turvotus) voivat ilmetä vapinaa tai levottomia lihasten liikkeitä silmäsi, kielen, uneliaisuuden , levottomuus, vapina, väsymys, ahdistuneisuus, unettomuus, masennus, kouristukset, kuume, jäykkäät lihakset, sekavuus, hikoilu, keltaisuus, masennus. Jos havaitset tämän, lopeta Afipranin käyttö ja hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon.

Afipran (Maxolon) Huumeiden välinen yhteys

Afipran pystyy vaihtamaan muiden ohutsuoleen imeytyvien lääkkeiden imeytymistä ja vaikutuksia. Se nopeuttaa alkoholin, diatsepaamin (Valium) ja syklosporiinin vaikutuksia, vähentää digoksiinin (lanoxiinin) ja simetidiinin (Tagamet) pitoisuuksia veressä. Afipran-valmistetta ei saa antaa potilaille, joita hoidetaan MAO-estäjillä: isokarboksatsidi (Marplan), fenelsiini (Nardil), tranyylisypromiini (parnaatti), selegiliini (Eldepryyli) ja prokarbatsiini (Matulane). Antikolinergisten lääkkeiden samanaikainen käyttö voi heikentää Afipranin tehoa. Muut lääkkeet voivat myös olla vuorovaikutuksessa Afipranin kanssa: bronkodilaattorit, atropiini, syklosporiini, digoksiini, asetaminofeeni.

Afipran (Maxolon) Missään annoksessa

Jos olet unohtanut annoksen, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein seuraavan annoksenne aika, ohita se ja palaa normaaliin annosteluun.

Afipran (Maxolon) Yliannostus

Yliannostuksen oireita voivat olla uneliaisuus, sekavuus, vapina tai hallitsemattomat lihasten liikkeet kasvoissa tai kaulassa tai takavarikointi. Jos olet sitä mieltä, että olet ottanut liikaa Afiprania ja kokemasi edellä luetellut oireet, ota välittömästi yhteys lääkäriisi, jos tarvitset lääkärin apua.

Afipran (Maxolon) Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 F (15-25 C) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä.

Afipran (Maxolon) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Afipran <<


[top]