>> Ostaa Afungil <<

ostaa Afungil Nopea lääkemääräys

Afungil (Diflucan) Yleinen käyttö

Afungil on anti-sieni-antibiootti, jota käytetään sieni-infektioiden hoitoon nimeltä candidiasis. Tämä lääkitys on määrätty hoitamaan tällaisia infektioita, kuten emätin, kurkun ja sieni-infektioiden, virtsateiden infektiot, peritoniitti ja keuhkokuume. Afungil vaikuttaa tappamalla herkkiä sieniä häiritsemällä sienen solukalvon muodostumista.

Afungil (Diflucan) Annostus ja suunta

Ota se oraalisesti kerran päivässä ruoan kanssa tai ilman ruokaa käyttämällä mittauslakkaa. Ota se samaan aikaan joka päivä, jos haluat saada parhaan tuloksen täydellä lasillisella vedellä. Afungilin sinusta tuntuu paremmalta 24 tunnin kuluttua. Oireesi menevät kuitenkin täysin muutaman päivän kuluttua. Jos muutama päivä muutaman päivän kuluttua ei muutu terveydellasi, ota yhteys lääkäriisi välittömästi. Aikuisten annos vaihtelee infektion tyypistä ja koostuu: 1) sukupuolielinten kuohunta - 150 mg kerta-annoksena 2) limakalvotulehdus - annos riippuu siitä, missä infektio sijaitsee 50 mg kerran päivässä kuukauden aikana. 3) Sieni-ihoinfektiot - 50 mg kerran vuorokaudessa 2-4 viikon ajan; 4) Sisäiset sieni-infektiot 400 mg ensimmäisenä päivänä ja sitten 200-400 mg kerran vuorokaudessa 6-8 viikon ajan tai kauemmin tarvittaessa. 5) estää sinua saamasta sieni-infektioita - 50-400 mg kerran päivässä, kun sinulla on riski tartunnan saamiseksi; 6) Cryptococcuksen aiheuttama infektio lopetetaan tulemasta - 100-200 mg kerran vuorokaudessa loputtomiin. Lapsille 4 viikkoa 15-vuotiaille lapsille on myös erilainen infektiotyypistä ja ne koostuvat: 1) limakalvotulehdukset - 3 mg / kg kerran vuorokaudessa; 2) sisäiset sieni-infektiot - 6-12 mg / kg kerran vuorokaudessa; 3) sieni-infektioiden ennaltaehkäisy - 3-12 mg / kg kerran vuorokaudessa infektoitumisen vaaraa vastaan. Lapsille 2-4 viikon ikäisenä se on sama annos kuin yllä, mutta annetaan kerran joka toinen päivä. Suurin annos on 12 mg / kg 2 päivän välein. Alle 2 viikon ikäisille lapsille se on sama annos kuin edellä, mutta annetaan kerran joka kolmas päivä. Älä anna yli 12 mg / kg 3 päivän välein. Huomaa: tämä ohje esitetään täällä vain tarkistettavaksi. On erittäin tärkeää keskustella lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Se auttaa sinua saamaan parhaan tuloksen.

Afungil (Diflucan) Varotoimet

Emättimen hiiva-infektioita varten lääkärit yleensä määrittävät yhden ainoan Afungil-annoksen. Jos hiiva-infektio ei paranna 5 päivän jälkeen, ota yhteys lääkäriisi mahdollisimman pian. Ole varovainen tämän lääkityksen kanssa, jos lääketieteellisessä historiassasi on maksasairaus tai munuaissairaus. Vaikka melko harvinainen, tämä lääke voi aiheuttaa huimausta, joten tarkkaavainen ajaminen tai koneiden käyttö. Rajoita alkoholin saanti. Afungilia ei tule käyttää raskauden, raskauden tai imetyksen aikana ilman lääkärin neuvoja. Älä käytä ennen imetystä ilman lääkärin neuvoja.

Afungil (Diflucan) Vasta-aiheet

Afungilia ei saa antaa ihmisille, jotka ovat yliherkkiä flukonatsolille tai muille anti-sieni-atsolivalmisteille, esim. klotrimatsoli, ketokonatsoli, itrakonatsoli ja muut. Myös Afungil-vasta-aine on: Munuaisten ja maksan toimintahäiriöt; Sydän- ja verisuonisairaudet, mukaan lukien sydämen sairaudet (syke tai rytmihäiriöt); Alhainen veren määrä kalsiumia, magnesiumia tai kaliumia.

Afungil (Diflucan) Mahdolliset sivuvaikutukset

Ne voivat sisältää allergisen reaktion: nokkosihottuma; vaikeuksia hengittää; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus. Myös mahdollisimpia haittavaikutuksia ovat: pahoinvointi, vatsakipu, alhainen kuume, ruokahaluttomuus, tumma virtsa, savi-uloste, keltaisuus (ihon tai silmien keltaisuus); kuume, vilunväristykset, ruumiinvaivat, flunssan oireet; voimakkaat rakkulat, kuorinta ja punoittava ihon ihottuma; helppo mustelma tai verenvuoto, epätavallinen heikkous; tai kouristuksia (kouristuksia). Vähemmän vakavia ovat: lievä pahoinvointi, oksentelu, ripuli tai vatsavaivat; päänsärky; huimaus; epätavallinen tai epämiellyttävä maku suussa; tai ihottumaa tai kutinaa. Jos havaitset sellaisen, että he lopettavat Afungilin käytön ja kertovat lääkärillesi mahdollisimman pian. Ota myös yhteyttä lääkäriisi kaikista sivuvaikutuksista, jotka tuntuvat epätavallisilta.

Huumeiden vuorovaikutus
Afungil on vuorovaikutuksessa sellaisten lääkkeiden kanssa kuin: veren ohennetta, kuten varfariini (coumadiini) syklosporiini (Gengraf, Sandimmune, Neoral); oraalinen diabeteslääke kuten glipitsidi (glukotrol), glyburidi (Diabeta, Micronase, Glynase), tolbutamidi (Orinaasi), tolatsamidi (tinaasi), klooripropamidi (Diabinen) ja muut; Rifabutiini (Mycobutin) tai rifampiini (Rifadin, Rifater, Rifamate, Rimactane); sedatiivinen, kuten diatsepaami (Valium), loratsepaami (Ativan), alpratsolaami (Xanax) tai midatsolaami (Versed); kohtaukset, kuten fenytoiini (Dilantin) tai valproiinihappo (Depakene); Tacrolimus ((Prograf), teofylliini (Theo-Dur, Theolair, Theochron, Elixophyllin, Slo-Phyllin, ym.) Huomaa myös, että kahden lääkkeen välinen vuorovaikutus ei aina tarkoita sitä, että sinun on lopetettava yksi niistä. huumeiden vaikutuksesta, ota yhteyttä lääkäriisi siitä, miten sitä hoidetaan tai hoidetaan.

Afungil (Diflucan) Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annostasi ajoissa, tee se heti kun muistat, mutta älä ota, jos se on liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle Älä ota kaksinkertaisia tai ylimääräisiä annoksia, ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Afungil (Diflucan) Yliannostus

Afungilin yliannostuksen oireita voivat olla: hämmennys tai epätavalliset ajatukset tai käyttäytyminen Jos havaitset sellaisen, ota yhteyttä lääkäriisi välittömästi.

Afungil (Diflucan) Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä 59- 77 astetta (15-25 astetta C) pois valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä. Älä käytä vanhentumisen jälkeen.

Afungil (Diflucan) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia lääkeintegraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsehoitoon ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Afungil <<


[top]