>> Ostaa Agalates <<

ostaa Agalates Nopea lääkemääräys

Agalates (Dostinex) Yleinen käyttö

Agalates on synteettinen ergoliini, jolla on suuri affiniteetti dopamiini D2 -reseptoreihin, prolaktiinin erittymisen voimakas pitkittynyt aktiivisuuden estäjä. Prolaktiini on hormoni, joka vapautuu hypophysisistä. Tätä lääkettä käytetään hormonaalisen epätasapainon ja suuren prolaktiinin veren (hyperprolaktinemia) hoitoon äidinmaidon tuoton vähentämiseksi tai ehkäisemiseksi, paitsi synnytyksen jälkeen (synnytyksen jälkeen).

Agalates (Dostinex) Annostus ja suunta

Ota tämä lääkitys täsmälleen lääkärisi määräämällä tavalla. Ota se suullisesti kahdesti viikossa. Agalates otetaan yleensä kahdesti viikossa vähintään 6 kuukautta. Annostusta säädetään yleisesti 4 viikon jaksoina veren prolaktiinipitoisuuksien perusteella.

Agalates (Dostinex) Varotoimenpiteet

Vältä alkoholijuomien käyttöä. Ennen Agalatesin ottamista ilmoittaa lääkärillesi allergioista, maksasairauksista, psykiatrisista sairauksista, kontrolloimattomasta verenpaineesta, raskauden korkeasta verenpaineesta, jota saatat kärsiä tai jos imetät. Nosta hitaasti istumasta tai makaavasta kohdasta, jotta vältät tämän lääkityksen aiheuttama huimaus tai päänsärky.

Agalates (Dostinex) Vasta-aiheet

Agalates on vasta-aiheinen potilailla, joilla on hallitsematon hypertensio tai tunnettu yliherkkyys ergot-johdannaisille (ergotamiini, ergonovina, ergomar, Cafergot, dihydroergotamiini, Migranal Nasal Spray, DHE 45, ergotraatti tai metyyliergonoviini, Methergine, pulmonaalinen, perikardiaalinen, sydänvalssi- tai retroperitoneaalinen fibroottinen häiriö historian aikana.

Agalates (Dostinex) Mahdolliset haittavaikutukset

Haittavaikutuksia voivat olla allergiaoireet (nokkosihottuma, ihottuma, kasvojen ja kielen turvotus, akne ) Pääasialliset haittavaikutukset ovat: yskä tai vaiva hengitys, tunne valoa, pyörtyminen, pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu, ummetus, päänsärky, tunnottomuus Ota yhteys lääkäriin, jos sinulla on yllä mainittuja vakavia oireita, koska tarvitset välitöntä lääketieteellistä apua.

Agalates (Dostinex) Lääkevalmistelu

Kerro lääkärillesi kaikista lääkkeistä tai rohdosvalmisteista, joita käytät, erityisesti: verenpainelääkkeet, dopamiinihäiriöt (metoklopramidi, psykoosilääkkeet kuten klorpromatsiini, haloperidoli); lääkkeet, jotka aiheuttavat uneliaisuutta, rauhoittavia aineita, unilääkkeitä, narkoottisia kipulääkkeitä (kodeiinia), ahdistusta aiheuttavia lääkkeitä, masennuslääkkeitä, lihasrelaksantteja, antiseptisten lääkkeiden käyttöä ja tiettyjä antihistamiineja (difenhydramiinia). Älä koskaan ota tätä lääkettä ilman lääkärisi hyväksyntää.

Agalates (Dostinex) Unohdettu annos

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat, mutta ei, jos se on melkein aika seuraavan annoksen aikataulusi mukaan. Jos näin on, ohita Missed-annos Älä yritä korvata Missed-annosta ottamalla ylimääräinen annos.

Agalates (Dostinex) Yliannostus

Jos epäilet, että otit liikaa lääkitystä, hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon. Oireesi voivat ilmetä mentaalisena muutoksena, nenän tukossa, pyörtymisessä, hillittömyydessä tai epäsäännöllisessä sydämenlyönnissä.

Agalates (Dostinex) Säilytys

Säilytä Agalatesia kuivassa tiukassa säiliössä auringonpaisteesta huoneenlämmössä 15-30 C (59-86 F) päässä lapsista ja lemmikeistä.

Agalates (Dostinex) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Agalates <<


[top]