>> Ostaa Aggovask <<

ostaa Aggovask Nopea lääkemääräys

Aggovask (Norvasc) Yleinen käyttö

Tämä lääkitys kuuluu kalsiumkanavan salpaajien ryhmään. Aggovask selektiivisesti estää L-tyypin kanavat (yksi kuudesta kanavaluokasta kudoksissa), jotka sijaitsevat verisuoniseinämässä, sydänlihaksessa ja erityisesti sydänlihaksen johtavien ja supistuvien järjestelmien soluissa. Estämällä Ca + -ionien siirtyminen kalvon läpi Aggovask vähentää astioiden sävyä, valtimopainetta. Lääkitystä käytetään hypertension, iskeemisen sydänsairauden, angina pectoriksen hoitoon.

Aggovask (Norvasc) Annostus ja suunta

Älä käytä tätä lääkettä, jos sitä ei anneta sinulle. Noudata kaikkia lääkärin ohjeita. Aggovask on mahdollista ottaa ruoan kanssa tai ilman. Koska se metaboloituu maksassa, sitä tulee antaa varoen potilailla, joilla on maksan vajaatoiminta.

Aggovask (Norvasc) Varotoimenpiteet

Vältä alkoholin käyttöä. Ennen Aggovaskin käytön ilmoittakaa lääkärillesi, jos sinulla on kongestiivinen sydämen vajaatoiminta tai maksasairaus.

Aggovask (Norvasc) Vasta-aiheet

Yksilöllinen yliherkkyys, valtimoiden hypotensio, kardiogeeninen sokki, raskaus, imetys. Varovaisuus on tärkeä, kun Aggovaskia annetaan potilailla, joilla on krooninen sydämen vajaatoiminta, diabetes, lipidien metaboliahäiriöt, maksan vajaatoiminta ja alle 18-vuotiaat henkilöt

Aggovask (Norvasc) Mahdolliset haittavaikutukset

Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat alemman ääripäiden ja päänsärky. Ota yhteys lääkäriin, jos tunnet heidät ja turvotat kädet, nilkat tai jalat, rintakipu, hidas, nopea tai voimakkaat sydämenlyönnit, helposti mustelmat tai verenvuoto, epätavallinen heikkous, tunnottomuus, polttaminen, kipu tai tunne , keltaisuus.

Aggovask (Norvasc) Lääkevalmistelu

Lääkkeitä, jotka sisältävät У 2+, voivat vähentää Aggovaskin vaikutusta. Ei-steroidiset anti-inflammatoriset lääkkeet ja estrogeenit voivat vähentää Aggovaskin tehoa. Diureetit voivat lisätä Aggovaskin toimintaa. Samanaikainen ottaminen lääkevalmisteilla, jotka sisältävät litiumia, saattaa pahentaa niiden myrkyllisyyttä.

Aggovask (Norvasc) Missään annoksessa

Jos unohdat ottaa annoksen, ota se heti kun muistat, ellei se ole melkein aika seuraavalle annolle. Jos näin on, älä ota Missed-annosta ja jatka säännöllistä aikataulua. Älä kompensoi Missed-annosta ottamalla ylimääräistä.

Aggovask (Norvasc) Yliannostus

Jos koet tuntevasi tunne, vaikea huimaus ja pyörtyminen, pyydä lääkärin apua välittömästi.

Aggovask (Norvasc) Säilytys

Pidä huoneenlämmössä, 15-30 C (59-86 F), kevytkestävässä säiliössä kosteudelta.

Aggovask (Norvasc) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Aggovask <<


[top]