>> Ostaa Agilease <<

ostaa Agilease Nopea lääkemääräys

Agilease (Persantine) Yleinen käyttö

Persantiini laajentaa sepelvaltimoita (pääasiassa arterioleja) ja helpottaa huomattavasti verenkiertoa. Se myös lisää sepelvaltimonuksen laskimoontelon happea ja imeytymistä sydänlihaksessa. Persantiini estää verihiutaleita hyytymiseltä, mikä voi johtaa veren virtauksen vähenemiseen iskeemisellä alueella. Persantiinia käytetään sydämen vajaatoiminnan korvaamisen, tromboosin, tromboembolian, sydäninfraation, kroonisen sydämen vajaatoiminnan ja muiden sairauksien jälkeen.

Agilease (Persantine) Annostus ja suunta

Ota lääke vain määrätyllä tavalla, koska annostus ja aikataulu voivat vaihdella kunnossa ja muilla tekijöillä.

Agilease (Persantine) Varotoimenpiteet

Persantiinia on yleensä määrätty aspiriinilla verenkierron helpottamiseksi, mutta se voi johtaa verenvuotojen lisääntymiseen. Riskin välttämiseksi älä ota enemmän aspiriinia kuin määrätty. Älä hämmentä vatsasi ottamaan lääkitystä maidon kanssa, vältä luonnollista teetä tai kahvia, koska ne voivat vähentää Persantinin vaikutusta.

Agilease (Persantine) Vasta-aiheet

Yliherkkyys, akuutti sydäninfarkti, valtimoiden hypotensio, vaikea valtimonopeus, vaikea rytmihäiriö, vatsa- ja pohjukaissuolihaava, maksan vajaatoiminta ja muut. Varovaisesti imettävät naiset ja lapset nuoremmat 12 vuotta

Agilease (Persantine) Mahdolliset haittavaikutukset

Haittavaikutukset ovat harvinaisia. Saattaa esiintyä vatsavaivoja, huimausta, pahoinvointia, oksentelua, ripulia, päänsärkyä. Ota välittömästi yhteyttä lääkäriin, jos on epätavallinen verenvuoto, mustelmat, keltaiset silmät tai iho.

Agilease (Persantine) Huumeiden välinen yhteys

Persantiini voi olla vuorovaikutuksessa antikoagulanttien, aspiriinin, valproiinihapon, penisilliiniryhmän antibioottien, kefalosporiinien, tetrasykliinien, nikotiinihapon kanssa.

Agilease (Persantine) Missään annoksessa

Älä koskaan ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä. Jos se on lähes seuraavan annoksen aika, vain ohita jäänyt osa ja jatka lääkkeen ottamista aikataulun mukaisesti.

Agilease (Persantine) Yliannostus

Yliannostuksen oireet ovat huimaus, lämmön tunne, huuhtelu, matala verenpaine, nopea sydämenlyönti, levottomuus, hikoilu, heikkous. Jos koet tämän puhelun lääkärillesi välittömästi.

Agilease (Persantine) Varastointi

Persantiinin tabletteja ja kapseleita on säilytettävä huoneenlämmössä välillä 15-30 C (59-86 F).

Agilease (Persantine) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Agilease <<


[top]