>> Ostaa Aglan <<

ostaa Aglan Nopea lääkemääräys

Aglan (Mobic) Yleinen käyttö

Meloksikaami kuuluu ei-steroidisten tulehduskipulääkkeiden (NSAID) luokkaan. Sitä käytetään analgeettisena, tulehduskipulääkkeenä ja kuumeen vähentäjänä. Sitä voidaan käyttää myös muissa tapauksissa.

Aglan (Mobic) Annostus ja suunta

Ota Aglan suun kautta lasillisella vettä, ruoan kanssa tai ilman. Vältä tämän lääkkeen leikkaamista, murskaamista tai pureskelu. Älä käytä lääkettä useammin kuin on määrätty. Älä anna lopettaa sitä, paitsi lääkärisi neuvoa. Saattaa tarvita lääkkeen apua. Ota yhteys lääkäriisi asianmukaisesta annoksesta sinulle.

Aglan (Mobic) Varotoimet

Ennen kuin otat Aglan-valmistetta kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet allerginen sille; tai jos sinulla on muita allergioita. Meloksikaami, kuten muutkin tulehduskipulääkkeet, voi estää natriumin ja litiumin erittymistä. Ole varovainen, kun käytät tätä lääkettä yhdessä litiumlisien kanssa. Vältä alkoholin käyttöä ja tupakointia samalla hoidettaessa tätä lääkettä. Ikääntyneet ihmiset voivat olla herkempiä lääkkeen haittavaikutuksille. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on Parkinsonin tauti, munuaisten tai maksasairaus, korkea verenpaine; jos olet raskaana tai imetät.

Aglan (Mobic) Vasta-aiheet

Aglan-valmistetta ei tule käyttää potilaille, joilla on natriumherkät hypertensio sekä potilaat, joilla on ollut yliherkkyysreaktio.

Aglan (Mobic) Mahdolliset haittavaikutukset

Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat suun kuivuminen, huimaus, ärtyisyys, sedaatio, unettomuus, virtsaumpi jne. Hyvin vakava allerginen reaktio esiintyy harvoin. Monet tämän lääkkeen käyttävät ihmiset eivät ole vakavia haittavaikutuksia. Ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin lisätietoja. Jos havaitset vaikutuksia, joita ei ole mainittu tässä, ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin.

Aglan (Mobic) Lääkevalmistelu

Kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle kaikista reseptilääkkeistä ja nonprescription / yrttituotteista, joita voit käyttää ennen tämän lääkityksen käyttöä. Aglan voi olla vuorovaikutuksessa: * salisylaattiperheen (aspirin) NSAID-lääkkeet * kipu ja tulehduslääkkeet (ibuprofeeni tai naprokseeni) * veren hyytymistä estävät tai ehkäisevät lääkkeet (varfariini) * antikoagulantit. Ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin lisätietoja.

Aglan (Mobic) Missään annoksessa

Jos olet unohtanut annoksen, ota se heti kun muistat. Jos näet, että se on lähellä seuraavan annoksen aikaa, ohita Missed-annos ja jatka tavallista annosteluaikataulua. Älä ota annosta kahdesti.

Aglan (Mobic) Yliannostus

Jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa lääkettä, ota välittömästi yhteys lääkäriin. Yliannostuksen oireisiin kuuluu yleensä rintakipu, pahoinvointi, epäsäännöllinen syke ja tunne valoa tai pyörtymistä.

Aglan (Mobic) Säilytys

Säilytä lääkkeesi huoneenlämmössä 68-77 astetta (20-25 astetta C) pois valolta ja kosteudelta. Älä säilytä huumeita kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten ulottuvilta.

Aglan (Mobic) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Aglan <<


[top]