>> Ostaa Aglurab <<

ostaa Aglurab Nopea lääkemääräys

Aglurab (Glucophage SR) Yleinen käyttö

Glucophage on oraalinen diabeteslääke, jota käytetään tyypin 2 diabeteksen hoitoon. Sen vaikuttava aine on metformiini, joka kuuluu biguanidiluokkaan. Se vähentää glukoosin konsentraatiota veren vähentämisessä glukoosin metaboliaan maksassa, vähentää glukoosin imeytymistä maha-suolikanavasta ja lisää sen käyttöä kudoksissa. Glucophage vakauttaa tai vähentää painoa. Terapeuttista vaikutusta ei havaita ilman insuliinia veressä. Se ei aiheuta hypoglykeemisiä reaktioita. Se parantaa veren fibrinolyyttisiä ominaisuuksia. Se käytti hoitamaan diabetes mellitusta (tyyppi 2) aikuisilla myös potilailla, joille sulfonyyliurean hoito oli tehotonta, erityisesti tapauksissa, joissa seurasi lihavuutta.

Aglurab (Glucophage SR) Annostus ja suunta

Älä ota, jos tätä lääkettä ei ole määrätty sinulle eikä ylitä suositeltua annosta. Ota se aterian yhteydessä, jos lääkäri ei suosittanut sinua ottamaan sitä erikseen. Glucophagea annetaan kaksi kertaa päivässä 500 mg: n tai 850 mg: n kerran päivässä tyypin 2 diabeteksen hoitoon aikuisilla. Veren glukoositasojen perusteella Glucophagen annosta voidaan suurentaa 2550 mg: n suuruiseen päivittäiseen annokseen annettuna kolmella jaetulla annoksella.

Aglurab (Glucophage SR) Varotoimet

Tämä lääke voi aiheuttaa hengenvaarallisen tilan joillekin ihmisille, jolle on ominaista heikkous, lisääntynyt uneliaisuus, hidas syke, kylmä tunne, lihaskipu, vatsakipu, hengästyneisyys , tunne valoa ja pyörtyä. Sitä kutsutaan maitohappoasidoosiksi. Jos havaitset tällaisia oireita, ota heti yhteyttä lääkäriin. Ole myös varovainen alhaisen verensokerin oireista, joihin kuuluvat nälkä, sekavuus, ärtyneisyys, uneliaisuus, päänsärky, heikkous, nopea sydämenlyönti, vapina, hikoilu, takavarikko ja aina sokerin lähde. Vältä alkoholin käyttöä.

Aglurab (Glucophage SR) Vasta-aiheet

Yliherkkyys, hyperglykeeminen kooma, ketoasidoosi, munuaisten vajaatoiminta, maksasairaus, sydämen vajaatoiminta, akuutti sydäninfarkti, hengitysvajaus, dehydraatio, tartuntataudit, laaja leikkaus ja trauma, alkoholismi, (alle 1000 kcal / päivä), maitohappoasidoosi (mukaan lukien historia), raskaus, imetys. Lääkettä ei ole määrätty ottamaan 2 päivää ennen leikkausta, radioisotooppia ja röntgentutkimuksia, CAT-skannausta (CT). Glucophage on vasta-aiheinen yli 60-vuotiaille potilaille, tai tekee kovia fyysisiä töitä (maitohappoasidoosin riski kasvaa). Haittavaikutukset Seuraavat haittavaikutukset ovat yleisimpiä ja ne ovat melko vaikeita lopettaa lääkityksen ottaminen: turvotus tai nopea painonnousu, pahoinvointi, oksentelu, kaasu, turvotus, ripuli ja ruokahaluttomuus. Maitohappoasidoosin tapauksessa myös hätätapaus: heikkous, lisääntynyt uneliaisuus, hidas syke, kylmä tunne, hengästyneisyys, vatsakipu, lihaskipu, päänsärky ja pyörtyminen. Allerginen reaktio on myös mahdollista: nokkosihottuma, turvotus, ihottuma.

Aglurab (Glucophage SR) Huumeiden välinen yhteys

Cimetidiini (Tagamet) lisää Glucophagen veritasoja, jotka vaikuttavat aineenvaihduntaan. Glucophage ei ole yhteensopiva alkoholin kanssa. Samanaikainen antaminen epäsuorilla antikoagulantteilla ja simetidiinillä tulisi tehdä varovaisuudella. Glucophage parantaa furosemidin metaboliaa. Sulfonyyliurean, insuliinin, akarboosin, MAO: n, oksitetrasykliinin, syklofosfamidin ja salisylaattien johdannaiset lisäävät Glucophagen vaikutuksia. Glucophagen hypoglykeemisen vaikutuksen väheneminen johtuu samanaikaisesti kilpirauhasvalmisteiden, syntyvyyden ehkäisyvalmisteiden ja muiden hormonien, epinefriinin, glukagonin, tiatsididiureettien ja nikotiinihappojohdannaisten samanaikaisen antamisen kanssa.

Aglurab (Glucophage SR) Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Mutta älä ota, jos liian myöhäinen tai aika, kun seuraava annos on lyhyessä ajassa. Älä ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä tai sen ylimääräisiä annoksia. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Aglurab (Glucophage SR) Yliannostus

Glucophagen oireet Alhainen verensokeri: yliannostus: nälkä, sekavuus, ärtyneisyys, uneliaisuus, päänsärky, heikkous, vapina, hikoilu, nopea sydämenlyönti, takavarikko ja sokerilähde aina käsillä. Jos havaitset sellaisen tai epätavallisia oireita, ota välittömästi yhteyttä lääkäriisi.

Aglurab (Glucophage SR) Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20-25 C (68-77 F). Säilytä kosteutta, lämpöä ja auringonvaloa. Ei ole suositeltavaa säilyttää kylpyhuoneessa ja lapsille.

Aglurab (Glucophage SR) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Aglurab <<


[top]