>> Ostaa Agon <<

ostaa Agon Nopea lääkemääräys

Agon (Plendil) Yleinen käyttö

Agon on Ca + -kanavasalpaaja ja estää kalsiumin vapautumista pienien valtimoiden lihassoluissa, jolloin lihakset rentoutuvat ja valtimoiden laaja tai laajeneva. Agon ei vaikuta suonien sävyyn. Agonia käytetään valtimoverenpainetaudin, angina, Raynaudin ilmiön hoitoon.

Agon (Plendil) Annostus ja suunta

Lääkitys on otettava kerran päivässä ilman ruokaa tai pienellä aterian yhteydessä, koska ruoka vaikuttaa sen imeytymiseen. Älä pureskele, murskata tai rikkoa välilehteä, se on otettava kokonaisuudessaan.

Agon (Plendil) Varotoimet

Grapefruit tai viinirypälemehu voi lisätä imeytymistä ja johtaa äkillisiin verenpaineen laskuun. Harjaa ja hampaat hampaat säännöllisesti lääkärisi ohjeiden mukaan. Agonin tiedetään aiheuttavan kumisten turvotusta yhtenä haittavaikutuksena. Asianmukainen suuhygienia helpottaa tätä.

Agon (Plendil) Vasta-aiheet

Yliherkkyys, vaikea valtimon hypotensio, raskaus, imetys. Varovaisuutta on noudatettava potilailla, joilla on sairas sinus -oireyhtymä, dekompensoitu krooninen sydämen vajaatoiminta, valo tai kohtalainen valtimonopeus, valtimon ahtauma, akuutti sydäninfarkti, vanhuksilla ja alle 18-vuotiailla lapsilla ja muissa tapauksissa.

Agon (Plendil) Mahdolliset haittavaikutukset

Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat turvonnut nilkat ja jalat, päänsärky, huimaus, epätavallisen nopea tai hidas syke, allerginen reaktio, keltaisuus. Jos havaitset näitä haittavaikutuksia, ota yhteys lääkäriisi ja hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon.

Agon (Plendil) Huumeiden välinen yhteys

Agon lisää digoksiinin määrää veressä, joten se voi muuttaa näkemystä. Cimetidiini kykenee vaikuttamaan Agonin metaboliaan, jolloin viimeinen pitoisuus voi nousta, jolloin verenpaine laskee. Karbamatsepiini, fenobarbitaali tai fenytoiini vähentävät plendilien määrää veressä.

Agon (Plendil) Missään annoksessa

Älä koskaan ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä. Jos se on lähes seuraavan annoksen aika, vain ohita jäänyt osa ja jatka lääkkeen ottamista aikataulun mukaisesti.

Agon (Plendil) Yliannostus

Yliannostuksen oireita ovat rintakipu, huimaus, heikkous ja sekavuus, hengästyneisyys, pyörtyminen, epätavallisen nopea tai hidas syke, kooma, hilseilevä puhe. Jos koet tämän puhelun lääkärillesi välittömästi.

Agon (Plendil) Varastointi

Tabletit ja kapselit on säilytettävä huoneenlämmössä 15-30 C (59-86 F) valolta ja kosteudelta.

Agon (Plendil) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Agon <<


[top]