>> Ostaa Agopton <<

ostaa Agopton Nopea lääkemääräys

Agopton (Prevacid) Yleinen käyttö

Agoptonia käytetään tällaisten mahatautien hoitamiseen ja ehkäisemiseen, kuten haavaumat, gastroesofageaalinen refluksi (GERD), Zollinger-Ellison -oireyhtymä tai eroosiivinen ruokatorvi. Se kuuluu protonipumpun estäjien (PPI) luokkaan, joka voi sisältää sellaisten haavojen hoitoa, jotka aiheutuvat tiettyjen kipu / tulehduskipulääkkeiden (NSAID) pitkäaikaisesta käytöstä. Työnsä mekanismi koostuu hapon tuotannon estämisestä mahassa. Sen yhdistelmää antibioottien kanssa voidaan käyttää eräiden haavaumien hoitoon. Tätä lääkettä voidaan käyttää muiden sairauksien hoitoon.

Agopton (Prevacid) Annostus ja ohjeet

Jos otat ampioniiniä, cilostazolia, rautaa, digoksiinia, itrakonatsolia, sukralfaattia, teofylliiniä, ketokonatsolia, rauta-, vorkonitsolia tai varfariinia, tilanne saattaa olla tarpeen. Seuraa tiukasti lääkärisi antamien lääkkeiden käyttöä koskevia suosituksia. Ota tämä lääke aamulla tyhjään mahaan, ellei lääkärisi toisin määrää. Niele koko tabletti. Älä riko, murskata tai pureskele tabletti ennen nielemistä. Jos sinulla on vaikeuksia niellä kapselia, voit ripotella sen sisällön pehmeään ruokaan (esim. Omenasose, jogurtti tai raejuusto) tai laittaa pieneen määrään (2 oz tai 60 ml) mehua ja noudata kuvatulla tavalla. Varmista, että koko osa on otettu: huuhtele säiliö mehuilla ja juo sisältöä. Älä pureskele ruokaa / lääkeainetta tai valmistaudu etukäteen, sillä se voi pahentaa sivuvaikutuksia. Agoptonin ja sukralfaatin, samoin kuin antifunktionaalisten ketokonatsolien ja itrakonatsolien välisen vuorovaikutuksen vuoksi lääkärisi tai apteekkihenkilökunnan on valittava jokaisen annoksen oikea ajoitus, mikäli se on määrätty ottamaan Agoptonia yhdessä niiden kanssa. Jos esimerkiksi sinua kehotetaan ottamaan sukralfaattia Agoptonin lisäksi, on parasta ottaa Agopton-annos vähintään 30 minuuttia ennen sukralfaattia. Säännöllisyydelle ottaa lääke samaan aikaan joka päivä, jotta siitä saataisiin eniten hyötyä. Älä lopeta tämän lääkevalmisteen ottamista vaikka tuntisit lievityksen.

Agopton (Prevacid) Varotoimet

Kysy lääkäriltäsi ennen hyväksynnän aloittamista tai lääkevalmisteen lopettamista. Kerro lääkärillesi kaikista muista sairauksista, mukaan lukien maksasairaus, muut vatsavaivat (esim. Kasvaimet), allergiat, raskaus tai imetys, jotka voivat vaikeuttaa hoitoa. Noudata kaikkia lääkärin ohjeita tämän lääkkeen avulla. Ennen kuin otat mitään uutta lääkettä, ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin. Naisten on keskusteltava lääkäriensä kanssa tämän lääkkeen käytön etuja ja riskejä raskauden aikana. Lääke on tuntematon sen erittymisestä rintamaidon kanssa, mikä voi vahingoittaa syntymättömää vauvaa. Älä imetä Agopton-hoidon aikana.

Agopton (Prevacid) Vasta-aiheet

Agopton on vasta-aiheinen potilaille, joiden tiedetään olevan vaikea yliherkkyys lääkityksen mille tahansa osa-alueelle. Se on myös vasta-aiheinen potilaille, jotka ovat allergisia amoksisilliinille (tai muulle penisilliinille), klaritromysiinille (tai erytromysiinille) tai mille tahansa valmisteen aineosalle; samanaikainen käyttö pimotsidin tai sisapridin kanssa.

Agopton (Prevacid) Mahdolliset sivuvaikutukset

Ummetus tai ripuli saattaa esiintyä haittavaikutuksena tämän lääkkeen saannin aikana. Jos ne pysyvät tai ovat kiusallisia, tarkista lääkärisi kanssa. Kysy lääkäriltäsi mahdollisimman pian vatsakipu. Allerginen reaktio tähän lääkkeeseen on epätodennäköistä, mutta joissakin tapauksissa voi ilmetä ihottumaa, kutinaa, turvotusta, huimausta tai hengitysvaikeuksia. Jos koet niitä, hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon. Jos huomaat edellä luetelluista vaikutuksista, ilmoita terveydenhuollon neuvojalle tai apteekkihenkilökunnalle.

Huumeiden vuorovaikutus
Joillakin lääkkeillä voi olla yhteisvaikutuksia tämän lääkkeen kanssa, mikä johtaa ei-toivottuihin sivuvaikutuksiin tai menetetään lääkevalmisteen tehokkuus sekä tietyt sairaudet voivat vaikuttaa Agoptonin toimintaan. Ilmoita terveydenhuollon neuvonantajalle tai apteekkihenkilökunnalle kaikista reseptilääkkeistä ja lääkkeistä, joita käytät.

Agopton (Prevacid) Missed dose

Jos olet unohtanut annoksen, ota lääkitys heti kun muistat. Jos se on melkein seuraavan annoksenne aika, vain ohittaa sen saannin ja palaa säännölliseen aikataulusi.

Agopton (Prevacid) Yliannostus

Yliannostustapauksissa ota välittömästi yhteys paikalliseen myrkytyskeskukseen tai hätätilaan.

Agopton (Prevacid) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-86 F (15-30 C). Älä säilytä huoneessa korkealla kosteudella kuin kylpyhuone.

Agopton (Prevacid) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Agopton <<


[top]