>> Ostaa Agoxin <<

ostaa Agoxin Nopea lääkemääräys

Agoxin (Lanoxin) Yleinen käyttö

Digoksiini uutetaan kattokivestä, Digitalis lanata. Tätä lääkettä käytetään erilaisten sydänsairauksien (eteisvärinä, eteisvärinä, sydämen vajaatoiminta) hoitoon.

Agoxin (Lanoxin) Annostus ja suunta

Ota Agoxin suun kautta lasillisen vettä. Paras tapa on ottaa tämä lääke tyhjään mahaan (vähintään 1 tunti ennen tai 2 tuntia aterian jälkeen). Älä käytä lääkettä useammin kuin on määrätty. Älä anna lopettaa sitä, paitsi lääkärisi neuvoa. Saattaa tarvita lääkkeen apua. Ota yhteys lääkäriisi asianmukaisesta annoksesta sinulle.

Agoxin (Lanoxin) Varotoimet

Ennen kuin käytät Agoxin-hoitoa, kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet allerginen sille. tai jos sinulla on muita allergioita. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on tiettyjä sydämen rytmihäiriöitä, sydänsairauksia tai viimeaikaista sydänkohtausta, munuais- tai maksasairautta. Kerro myös lääkärillesi, jos olet raskaana tai imetät. Vältä alkoholin käyttöä ja tupakointia samalla hoidettaessa tätä lääkettä. Ikääntyneet ihmiset voivat olla herkempiä lääkkeen haittavaikutuksille.

Agoxin (Lanoxin) Vasta-aiheet

Agoxin-valmistetta ei tule käyttää potilaille, jotka ovat osoittaneet yliherkkyysreaktion tähän lääkkeeseen.

Agoxin (Lanoxin) Mahdolliset haittavaikutukset

Yleisimmät haittavaikutukset ovat huimaus, ummetus, kasvojen punoitus, päänsärky, heikkous jne. Hyvin vakava allerginen reaktio esiintyy harvoin. Monet tämän lääkkeen käyttävät ihmiset eivät ole vakavia haittavaikutuksia. Ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin lisätietoja. Jos havaitset vaikutuksia, joita ei ole mainittu tässä, ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin.

Agoxin (Lanoxin) Lääkevalmistelu

Kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle kaikista reseptilääkkeistä ja nonprescription / yrttituotteista, joita voit käyttää ennen tämän lääkityksen käyttöä. Agoxin voi olla vuorovaikutuksessa beetasalpaajien, syövän, ruokavalion, tetrasykliiniantibioottien jne. Hoitoon käytettävien aineiden kanssa. Lisätietoja saat lääkärillesi tai apteekkiin.

Agoxin (Lanoxin) Missään annoksessa

Jos olet unohtanut annoksen, ota se heti kun muistat. Jos näet, että se on lähellä seuraavan annoksen aikaa, ohita Missed-annos ja jatka tavallista annosteluaikataulua. Älä ota annosta kahdesti.

Agoxin (Lanoxin) Yliannostus

Jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa lääkettä, ota välittömästi yhteys lääkäriin. Yliannostuksen oireisiin kuuluu yleensä rintakipu, pahoinvointi, epäsäännöllinen syke ja tunne valoa tai pyörtymistä.

Agoxin (Lanoxin) Säilytys

Säilytä lääkkeesi huoneenlämmössä 68-77 astetta (20-25 astetta C) pois valolta ja kosteudelta. Älä säilytä huumeita kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten ulottuvilta.

Agoxin (Lanoxin) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Agoxin <<


[top]