>> Ostaa Agrocillina <<

ostaa Agrocillina Nopea lääkemääräys

Agrocillina (Ampicillin) Yleinen käyttö

Ampisilliini on laajakirjoinen antibiootti aminopenisilliiniryhmästä. Sen vaikutusmekanismi on antibakteerinen ja koostuu bakteerien soluseinien rakentamisesta, jotka ovat herkkiä ampisilliinille. Se ei ole tuhoutunut mahalaukun happamassa sisällössä, se imeytyy helposti. Ampicilliini on aktiivinen gram-positiivisille mikro-organismeille ja myös gram-negatiivisille (salmonella, schigella, proteus, E. coli, Klebsiella pneumoniae, Haemophilus influenzae, aiemmin nimeltään Pfeifferin bacillus) ja sitä käytetään sekoitettujen bakteerien aiheuttaman sairauden hoitoon. Penisilliinia tuottavat mikro-organismit ovat vastustuskykyisiä ampisilliiniin. Tätä lääkettä käytetään keuhkokuumeen ja muiden hengitysteiden, urogenitaalisten ja ruoansulatuskanavien järjestelmien tartuntatautien hoitoon.

Agrocillina (Ampicillin) Annostus ja ohjeet

Odota täsmälleen ohjeita. ampisilliini-kapselit tulee ottaa täyteen lasilliseen vettä, puolen tunnin välein tai 2 tuntia aterian jälkeen.

Agrocillina (Ampicillin) Varotoimet

Jos olet allerginen penisilliini- tai kefalosporiini-antibiooteille, ota ensin yhteyttä lääkäriisi, kuin otat lääkettä. Tämä lääkitys voi aiheuttaa ripulia, joten kerro siitä lääkärillesi, jos sinulla on aiemmin lääkkeitä ripuliin. Agrocillina saattaa näyttää vääriä positiivisia tuloksia tietyissä virtsan glukoositestissä. Jos olet ottanut Agrocillinaia pitkään, ennen kuin se saattaa vaikuttaa tehottomalta elimistössä niin kutsutun superinfektioiden vuoksi, kerro siitä lääkärillesi, jos oireesi eivät parane tai pahenee.

Agrocillina (Ampicillin) Vasta-aiheet

Yliherkkyys ampisilliinille. Varovaisuutta on noudatettava, jos maksan vajaatoiminta, astma, heinänuha ovat.

Agrocillina (Ampicillin) Mahdolliset sivuvaikutukset

Colitis, ripuli, kuume, kutina, pahoinvointi, ihottuma, kipeä kieli tai suu, oksentelu.

Agrocillina (Ampicillin) Huumeiden välinen yhteys

Agrocillina parantaa suun kautta otettujen lääkeaineiden vaikutusta, joka estää verihyytymän muodostumisen. Tämä lääkitys saattaa häiritä tiettyjen oraalisten ehkäisyvälineiden työtä.

Agrocillina (Ampicillin) Missään annoksessa

Älä koskaan ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä. Jos otat tämän lääkityksen kahdesti päivässä ja unohtanut annoksen, ota se heti kun muistat, ota seuraava annos 5-6 tuntia myöhemmin. Jos otat lääkkeen kolmesti päivässä, ota Missed-annos heti kun muistat ja tee seuraava 2-4 tuntia.

Agrocillina (Ampicillin) Yliannostus

Jos olet sitä mieltä, että otit liikaa ampysiiniä ja olet allergiaoireita (nokkosihottuma, kiire), ota välittömästi yhteyttä lääkäriisi.

Agrocillina (Ampicillin) Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-86 astetta (15-30 astetta C) valolta ja kosteudelta.

Agrocillina (Ampicillin) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme kaikesta vastuusta näiden tietojen luotettavuudesta. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Agrocillina <<


[top]