>> Ostaa Aideito <<

ostaa Aideito Nopea lääkemääräys

Aideito (Allopurinol) Yleinen käyttö

Aideitoi on rintameeri, joka estää ksantiinioksidaasia ja estää virtsahapon muodostumista ksantiinista ja hypoksantiinista. Vähentää virtsahapon ja sen suolojen pitoisuutta kehon nesteissä, edistää olemassa olevien urataattien liukenemista ja estää niiden muodostumista kudoksissa ja munuaisissa. Lääkitystä käytetään hyperurikemian aiheuttamien sairauksien hoitoon: kihti (primaari ja sekundaari), nefrolitiasi (munuaiskivien muodostaminen uraateista); hyperurikemia (veren normaalin ja sekundaarisen virtsahapon epänormaalin korkea verenpaine), joka johtaa sairauksiin, jotka lisäävät nukleoproteiinien liukenemista ja kohonnut virtsahapon pitoisuus veressä mukaan lukien erilaisten leukemioiden muodoissa ja myös joidenkin muiden olosuhteissa.

Aideito (Allopurinol) Annostus ja suunta

Annos 100-800 mg päivässä voidaan määrätä riippuen tilasta. Ensimmäistä 100 mg: n annosta voidaan lisätä vähitellen. Akuuttia kihtiä ja tofysiä (virtsahappokiteitä kudoksissa pääasiassa niveleiden ympärillä) tulee hoitaa päivittäin 300-400 mg Allopuionolia. 300 mg: n annokset tulisi jakaa kahteen tai useampaan kertaan. Ota lääkitys ruoan kanssa vatsan ärsytyksen välttämiseksi. Älä ota suuria annoksia C-vitamiinia. Juo runsaasti vettä, jotta munuaiskiviä ei muodostu. Alkoholijuomien ja puriinipitoisten elintarvikkeiden, kuten makeutusaineiden, sardiinien, sardelli- en, munuaisten, maksan ja linssin, täydellinen kulutus.

Aideito (Allopurinol) Varotoimenpiteet

Aideitoia tulee ottaa useita kuukausia, jotta oireesi alkavat vähentyä. Säännöllinen saanti on tärkeää, vaikka mitään välitöntä vaikutusta ei ole havaittavissa. Saattaa kohdata äkillisiä hyökkäyksiä hyytyä useammin Aideitoin hoidon alussa jopa tavanomaisten virtsahappotasojen saavuttamisen jälkeen. Hyökkäykset tulevat lyhyemmiksi ja heikommiksi kuin hoito jatkuu. Jos sinulla on merkkejä allergisesta reaktiosta, lopeta lääkityksen ottaminen ja ota yhteyttä lääkäriin vakavan ihosairauden kehittymisen vuoksi, maksan palautumatonta vahingoittamista tai yleisen veren tai imusuonien tulehdusta on mahdollista joillakin henkilöillä. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on diabetes tai munuaisten toimintahäiriö, ennen kuin otat Aideitoia annoksen korjaamiseksi.

Aideito (Allopurinol) Vasta-aiheet

Aideitoia ei voida käyttää potilaille, joilla on yliherkkyys lääkkeelle, potilailla, joilla on maksan tai munuaisten vajaatoiminta, ensisijainen hemokromatoosi, oireeton hyperurikemia, akuutti kihti, raskaus, imetys. Lääkitystä ei voida määrätä alle 14-vuotiaille lapsille ellei potilaita hoideta leukemiaan, pahanlaatuisiin kasvaimiin ja entsymaattisiin häiriöihin. C hoito. Munuaisten vajaatoiminta, sydämen vajaatoiminta, diabetes mellitus, verenpainetauti.

Aideito (Allopurinol) Mahdolliset haittavaikutukset

Yleisimmät haittavaikutukset ovat ripuli, pahoinvointi, allergia (ihottuma, kutina) ja uneliaisuus. Lopeta lääkityksen ottaminen ensimmäisten iho-oireiden, kivulias tai verinen virtsaaminen, silmien ärsytys tai kasvojen turvotus, sillä nämä voivat olla merkkejä vakavasta allergisesta reaktiosta, joka vaatii välitöntä hoitoa. Harvoissa tapauksissa Aideitoi voi aiheuttaa hermolle, munuaisille ja luuytimille vaurioita sekä aiheuttaa vakavan ja jopa kuolemaan johtavan allergiapotilaan toksisuuden. Maksan toksisuutta sairastavilla potilailla voi olla todellinen ruokahalu ja kutina. Munuaisten vajaatoimintaa sairastavilla potilailla riski kasvaa.

Huumeiden vuorovaikutus
Oraalisen merkaptopuriinin (purinetoli) ja atsatiopriinin (Imuranin) annos tulee pienentää, koska Aideitoi lisää veren määrää. Aideitoin ja penisilliinihoidon aikana potilaiden ihon ihottuma lisääntyy.

Aideito (Allopurinol) Missään annoksessa

Ota Missed-annos heti kun muistat, ellei se ole melkein seuraavan annoksenne aika. Jos se on melkein seuraavan annoksenne aika, ohita se ja palaa normaaliin järjestelmään. Älä ylitä suositeltua annosta.

Aideito (Allopurinol) Yliannostus

Jos epäillään yliannostusta, hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon. Tietoja Aideito Overdose

Aideito (Allopurinol) Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä, alle 25 C (77 F) ja ulottumattomissa sekä lapsille ja lemmikeille.

Aideito (Allopurinol) Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia lääkeintegraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsekäsittelyyn ja itsediagnostiikkaan. ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Aideito <<


[top]